şaha yaptım lem...daha furuşmaya başlamadık fx te :cool:
önce bizim PALA nın kafasını,gözünü patlatmam lazım .dng
Printable View
şaha yaptım lem...daha furuşmaya başlamadık fx te :cool:
önce bizim PALA nın kafasını,gözünü patlatmam lazım .dng
[quote=TÜRKOĞLU;178712]şaha yaptım lem...daha furuşmaya başlamadık fx te :cool:
önce bizim PALA nın kafasını,gözünü patlatmam lazım .dng[/quote]
gece gavur PALAya gündüz yerli palaya patlat pambın..bu arada eurusd lerin büyük bölümünü 48-53 bandında kapadım..50 olan kaldıraç düştü 5 e:..::..::..:
asti siteyi niye tuhaflaştırdın?
eski hali daha iyiydi.yani günlük analizler,yorumlar filan...bu hali iyi değil lem! ruhunu kaybetmiş site...
[quote=TÜRKOĞLU;178714]asti siteyi niye tuhaflaştırdın?
eski hali daha iyiydi.yani günlük analizler,yorumlar filan...bu hali iyi değil lem! ruhunu kaybetmiş site...[/quote]
yahu iyi hatırlattın pambıh..neetün la öyle siteye..günlük vob yorumu olmazsa kimse gelmez siteye ha..eski haline çevir onu artiz.kom
fulflat pambıh eurusd..biraz ziftleneyim
[quote=Astatin;178716]fulflat pambıh eurusd..biraz ziftleneyim[/quote]
kesin köpek öldüren içiyorsundur...git parana kıy birazda kola filan iç bari...biliyorum fiyatı biraz tuzlu ama euro/tolar furgununa say :D
[quote=Astatin;178715]yahu iyi hatırlattın pambıh..neetün la öyle siteye..günlük vob yorumu olmazsa kimse gelmez siteye ha..eski haline çevir onu artiz.kom[/quote]
yan çizme...ben saa bu işe başlarken dedim...herşey paylaşılacak,görev dağılımı,kar dağılımı şu bu herşey adil ve hakka,hukuka uygun olcak...
neydi bu adaletli paylaşım?
haftanın 5 günü sen çalışıcan 2 günü ben (ctsi-pazar).bazı haftalar 7 gün birden sen :D
ctsi-pazar sen kız tavlıyon biz dur durak dinlemeden analiz yapıyoruz.:D
ve sen bunu kabıl ettin.şimdide yan çiziyon.olmuyor böle asti.olmuyor...:D
[quote=TÜRKOĞLU;178717]kesin köpek öldüren içiyorsundur...git parana kıy birazda kola filan iç bari...biliyorum fiyatı biraz tuzlu ama euro/tolar furgununa say :D[/quote]
patron kolada durumun ne nasıl azaltabıldınmı
selam herkese aranıza ye katıldım hepınız espırılı ve sevecen ınsanlarsınız
sızınle bende bılgılerimi
paylaşmak istedim
eleştırıyı severim ama kımseyıde kırmak istemem saygılı eleştıri hezaman varım
[quote=okansak;178719]patron kolada durumun ne nasıl azaltabıldınmı[/quote]
hiç içmiyorum 2 aydır...hiç...
[quote=atakaanlar;178720]selam herkese aranıza ye katıldım hepınız espırılı ve sevecen ınsanlarsınız
sızınle bende bılgılerimi
paylaşmak istedim
eleştırıyı severim ama kımseyıde kırmak istemem saygılı eleştıri hezaman varım[/quote]
Hoş geldin...
[quote=TÜRKOĞLU;178721]hiç içmiyorum 2 aydır...hiç...[/quote]
uaahhh..uyuya kalmışım pambık..yeni uyandım...içim yanmış valla, şöyle bir buzlu kola içem be:D
[quote=Astatin;178723]uaahhh..uyuya kalmışım pambık..yeni uyandım...içim yanmış valla, şöyle bir buzlu kola içem be:D[/quote]
iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
en güzeli küçük şişe kola o yoksa kutu kola....
sen buzlu kola iç...daha doğrusu kola içtiğini zannet...eheueheue :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...
[quote=Astatin;178723]uaahhh..uyuya kalmışım pambık..yeni uyandım...içim yanmış valla, şöyle bir buzlu kola içem be:D[/quote]
[quote=Astatin;178708]Bunun adı 75 pips kar pambıh, 50kaldıraçla....lelele.lelele.lelelesanada verdik indiki ama turşu niyetine saklıyon herhal...tey tey tey...du bakalım 125 olacakmı[/quote]
Astat patronaj bu senin parite grafın en son olan günlükmüydü,...
çok acımasızsınız yaw :..::..:
[quote=TÜRKOĞLU;178714]asti siteyi niye tuhaflaştırdın?
eski hali daha iyiydi.yani günlük analizler,yorumlar filan...bu hali iyi değil lem! ruhunu kaybetmiş site...[/quote]
astinin sitesi mi var...hangisi bizde bakalım ziyaret edelim yahu
[quote=indregandi;178725]Astat patronaj bu senin parite grafın en son olan günlükmüydü,...[/quote]
60 dk
[quote=7410;178727]astinin sitesi mi var...hangisi bizde bakalım ziyaret edelim yahu[/quote]
[URL="http://www.astatin.com"]www.astatin.com[/URL]
[quote=TÜRKOĞLU;178724]iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...[/quote]
Üstüne gitme... Kolanın içine kesme şeker atıp öyle içer yoksa..:::
[quote=TÜRKOĞLU;178724]iç tabii...ben hiç buzlu kola içmem...lem kolaya buz attınnı neye benzer tadı...o kolalıktan çıkıyor gayferengi şekerli suya dönüyor...iç tabii...hatta buzu duble yap :::
dow da hedef 10.800/850 yeresi...[/quote]
la pampıh, millet şarap uzmanı yemek uzmanı oluyor sen kola uzmanımı oldun..breh breh:..::..:
[quote=Astatin;178729][URL="http://www.astatin.com"]www.astatin.com[/URL][/quote]
zuhahahaha :..::..:
astatin hoca 60 lık nasıl kapattı..
[quote=excali;178730]Üstüne gitme... Kolanın içine kesme şeker atıp öyle içer yoksa..:::[/quote]
kolasına kezzap katmayı düşünüyorum ben :::::::::::::::
vay vay vay...pampik, senin web siten de neymiş öyle yaw....vay vay vay.... pambik.com... neyseki kapanmış site galiba..ne utanmazmışın lem
[quote=Astatin;178728]60 dk[/quote]
Patronaj, rica etsem şu senin forex aracını bir özelleyebilrmisin, asiste edecek aklına gelecek taktikle ilgili bir kaç bilgide varsa, mesala pips, kaldıraçla ilgili öneemli taktikler falan, akşamları bende gaydırı guppak yapmak istiyorum haclılara, en önemlisi aracı kurum, malum güven olayı,...
[quote=TÜRKOĞLU;178733]kolasına kezzap katmayı düşünüyorum ben :::::::::::::::[/quote]
wassup gibi bir şey mi?+.
[quote=TÜRKOĞLU;178733]kolasına kezzap katmayı düşünüyorum ben :::::::::::::::[/quote]
kezzap katarsan suya döner...kezzap baz dı yannış hatırlamıyorsam..kola dada asit var.. birleşirlerse ortaya bol bol su ve tuz kalır..sen hidroklorik asit koy en iyisi:..: cahal
[quote=indregandi;178735]Patronaj, rica etsem şu senin forex aracını bir özelleyebilrmisin, asiste edecek aklına gelecek taktikle ilgili bir kaç bilgide varsa, mesala pips, kaldıraçla ilgili öneemli taktikler falan, akşamları bende gaydırı guppak yapmak istiyorum haclılara, en önemlisi aracı kurum, malum güven olayı,...[/quote]
indikaötürün kullanımınımı soruyorsun, fx hakkında bilgimi soruyorsun?
[quote=indregandi;178735]Patronaj, rica etsem şu senin forex aracını bir özelleyebilrmisin, asiste edecek aklına gelecek taktikle ilgili bir kaç bilgide varsa, mesala pips, kaldıraçla ilgili öneemli taktikler falan, akşamları bende gaydırı guppak yapmak istiyorum haclılara, en önemlisi aracı kurum, malum güven olayı,...[/quote]
Onlar bizi burada avlarken, bizde onları içerden vuralım içierden çürüsünler, don gömlek kalsınlar, bi daha anadoluya felan gelemesinler, bunlar, bizde eskisi gibi içi dinamiklere takılalalım,.....
Asti leemm,
Beni ifşa etmedim..
Sitemi yenile be üüvvvvv..
[quote=excali;178740]Asti leemm,
Beni ifşa etmedim..
Sitemi yenile be üüvvvvv..[/quote]
[URL="http://www.excali.com"]www.excali.com[/URL] daki yüzüklü adam senmisin:D:D
sanırım yukarı sürecekler son 2 gün piyasayı...yani gut bay 2009 velkam 2010 partisi yapacaklar...
gibi bir hisse kapıldım nedense...
[quote=Astatin;178738]indikaötürün kullanımınımı soruyorsun, fx hakkında bilgimi soruyorsun?[/quote]
Hocam senin indiği yedim yuttum, sen zati önemli olayları söylemiştin haftalar evvel, nu pu +500,-500 olayları felan, bana daha ziyadae py bilgisi taktiksel manada, nasıl bir başlangıç yararlı olur, bi de senin aracı güvenilir, yani, bende ata var ama onlar spota daha giremediler, futeresi var onlarda,...sonra açacaklarmış, mevzuatı bekliyoruz diyorlar,....
[quote=Astatin;178741][URL="http://www.excali.com"]www.excali.com[/URL] daki yüzüklü adam senmisin:D:D[/quote]
Lem , ben neymişim.. ??Kendime inanamadım yahu..::::::
Fashionstore'umdan [B]T-SHORT[/B] almayı unutmayın..:::
[quote=TÜRKOĞLU;178742]sanırım yukarı sürecekler son 2 gün piyasayı...yani gut bay 2009 velkam 2010 partisi yapacaklar...
gibi bir hisse kapıldım nedense...[/quote]
kapıl kapıl :..::..:işallah doğru çıkar..
59 nin longların yanına...subat vade 65,775 lonlarıda koydum da ben :..::..:
endeks 150 bin a.* :..::..:
[quote=indregandi;178743]Hocam senin indiği yedim yuttum, sen zati önemli olayları söylemiştin haftalar evvel, nu pu +500,-500 olayları felan, bana daha ziyadae py bilgisi taktiksel manada, nasıl bir başlangıç yararlı olur, bi de senin aracı güvenilir, yani, bende ata var ama onlar spota daha giremediler, futeresi var onlarda,...sonra açacaklarmış, mevzuatı bekliyoruz diyorlar,....[/quote]
yok yahu fx de paranoyaya gerek yok:..: sabırla indikin işlem yapma koşullarını bekleyeceksin..sadece şunu diyeyim ki kendin de fark etmişsindir.. NU oluştuğunda özellikle ikinci tepede son bir hülülülü yukarı yapıyorlar (PU dada aşağı)..orası ballı börektir...bugünde oldu...1.4446dan 1.4460 a kadar.dng
ha birde NU nun olduğu iki tepe arasında indik 500 ün altına inmediyse burda başarı oranı dahayüksek.. (PU dada iki dip arasında 0 ın üstüne çıkmadıysa)
Astitat patronaj, bende parite olayları günlükte biraz yokladığımda şöyle sırıttı mesala,
en alttaki senin indik mesala,....
[URL=http://img704.imageshack.us/i/37601317.jpg/][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/6139/37601317.jpg[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;178747]Astitat patronaj, bende parite olayları günlükte biraz yokladığımda şöyle sırıttı mesala,
en alttaki senin indik mesala,....
[URL="http://img704.imageshack.us/i/37601317.jpg/"][IMG]http://img704.imageshack.us/img704/6139/37601317.jpg[/IMG][/URL][/quote]
günlükde hiç çalışmadım..ama şunu diyeyim...eğer indikle şort yapıldıysa ve indik daha sonra sıfırın altına inip, tekrar üstüne çıkarsa mutlaka TP yapılmalı - şort kavır.....yani şort poz kapamak için illede indikin PU lu al koşulunun oluşmasını beklemiyoruk..aynı şey lonkkkkk içind egeçerli..500 üstüne çıkıp tekrar altına düşerse lonkkk kavırma... eğer NU ile olduysa tekrar şort falan feşmeken..birde 0 ile 500 arasındaki değerlerde oluşmuş PU lar ve NU lar kesinlikle umurumuzda değil.... :..:
misal senin son işaretlediğin yer lonnnkkk değil sadece şort kavır yeresi....birde niye 100 e bölüyon abicim, orjinaline sadık kal lütfen :)
saatlik VOB rsi'de de ciddi bir NU var.. bu uyumsuzluk da kamamızın yanında promosyon..:::
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i332891_vob-29.12.bmp[/IMG]
[quote=Cerphin;178749]saatlik VOB rsi'de de ciddi bir NU var.. bu uyumsuzluk da kamamızın yanında promosyon..:::
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i332891_vob-29.12.bmp[/IMG][/quote]
Yarına shrtlar [B]biraz[/B] güçlü cerpino bacim, DXY de canlandı, araya adam almışlardı (parite)zaten, gold da ipucu demiştik shrt lar içün makro düzlemde,
[quote=Cerphin;178749]saatlik VOB rsi'de de [B]ciddi bir [COLOR=red]NU[/COLOR] var[/B].. bu uyumsuzluk da kamamızın yanında promosyon..:::
Bir NU bir NU daha ne olur,ciddi [B]NUNU[/B] olur....:::