-
[quote=serkanyurttas;72699]dow bugün 7800 lerden kapamalı yarın cıtı bilançosuyla 7400 çif dip yapıp 8400 lere tepki vermeli 8000 kararb yeri zaten düzeltme burdan gelirse 8400 e bi atak ppk falan yandım ali oluruz[/quote]
bu arada dow 7400 ü ne zaman kırar 8400 den tekrar dönünce
ŞİMDİ DÖNERSE EFG İÇİN BAYRAM OLUR DOLAR ARTIK GÜNLÜKLEDE SATAMI GEÇER ENDEKS GÜNLÜKLERDE ALA MI GEÇER NE 200 BAZ PUAN MI .dng İNDİRİN İNDİİN BİZ SABİT ÇEKTİK ZATEN 17 AY SONRA YÜKSELTMEYE BASLARSINIZ BENİM BORÇ BİTECEK KRİZ BİTECEK 2010 AĞUSTOS :..:
-
[QUOTE=VOBiX;72696]Bonoya giren sıcak para vanası kapanmıştır %13 faiz vereceksin %10 enflasyonun var[B]. Para bir yıl sonra reel oalrak TL bazında %3 getiri sağlayacak. Bunun üstüne bir de kur ve TRnin ülke riskini koyarsanız yabancıya bir şey kalmaz. [/B]
"15.01.2009 19:04:07 *SON DÖNEMDE AÇIKLANAN VERİLER İKTİSADİ FAALİYETTEKİ YAVAŞLAMANIN GİDEREK DERİNLEŞTİĞİNE İŞARET ETMEKTEDİR-TCMB" resmen durumuz kötüleşiyor demişler. Umarım panik indirimi değildir.
İngilterenin sürpriz şekilde beklentiden fazla yaptığı indirimin etkilerini de hatırlayınız.[/QUOTE]
Bu durumda yarin piyasalarda US$ da yukari yonlu hareket [B]o-la-bi-lir.[/B]
-
[QUOTE=bikmisbroker;72698][b][COLOR="Blue"]24.8xx den kisa vadeli AL veren mavi okumuz[/COLOR] ile birlikte XU100 Grafigi..[/B]
(Aksam RAKILARA meze olur) :D:D
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/ALTIN%20VURUS/XU10015ocak.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sn Bikmiş mavi oklar hatalı sinyaller üretmemişmi??:)
-
[QUOTE=QUEEN;72703]Sn Bikmiş mavi oklar hatalı sinyaller üretmemişmi??:)[/QUOTE]
Matriksde formullerimi adapte etmeye calisiyorum.
Bu vadede hatali uretmis dogru.
Ama daha uzun vadede (ornegin haftalik) hatali degil.
(Fakat henuz haftalikda da AL sinyali gelmedi-Formulu uzun vade icin yazip grafigi kisa vadede acinca bu celiski doguyor-Yine de kisa vadeli hareketlerde FiKiR vermis ama..)
-
Ammada denk geldi ppk faiz indirdi 27150 kapandık dow yüzde 5 -- aksamada dowda cıtı bilançosu neyse biz o günü 28850 leden kapadık mı açılıs zaten 28000 düşük 27500 aksam cıtı gitti bilançolar geide kaldı olsun mu dow 8000 üzeinde KAPAYINCA BİZİM AÇILIŞ 30000 kapanış 32000 e yakın hatırlayamadım
-
Bunlar niyeti bozdu 30 dkda 8200 e atarlarsa hiç sasırmayacağım
-
[QUOTE=bikmisbroker;72705]Matriksde formullerimi adapte etmeye calisiyorum.
Bu vadede hatali uretmis dogru.
Ama daha uzun vadede (ornegin haftalik) hatali degil.
(Fakat henuz haftalikda da AL sinyali gelmedi-Formulu uzun vade icin yazip grafigi kisa vadede acinca bu celiski doguyor)[/QUOTE]
Aman dikkat edin kontrolsüz sistemler zarar ettirmesin
-
Sn.TEO dow future işlem yapabileceğim yerli bir kurum önerebilir misiniz? Uygun komisyonlu bulamadım hepsi yabancı kurum, özelden yazabilirseniz sevinirim teşekküler.
-
Günlük takas yolayabilecek[SIZE=4] [sıze=5][COLOR=red]azılı shortçu[/COLOR][/sıze][/SIZE] bi kardeşim yokmu slmlr
-
Jelibon, altın XAU için verdiğin tavsiyeyi unutmadım heran altın alabilirim :) Fakat şu 800 kırılma meselesi düşündürüyor, zor ihtimal fakat kırarsa ve 790 görürse almayı düşünüyorum tavsiyesi olan varmı? :)
-
Sn jelibin takas alabilimiyiz teşekkürler
-
Herkes short ppk sokunu üzerinden atamamıs ppk diye kaldırıcaklar cıtı diye basacaklar takmayın o kadar :..: Neden takas yollamıyorsunuz arkadaslar
bu nasıl paylasım :..:
Bu nasıl görüş alıs verişi :..:
Bu ne sermekeş bi hayat :..: