[quote=YAVUZHAN;178794]kademeler çok zayıf hem aralık hem şubatta..[/quote]
sana bir şey olmasın yavuzhan...sağ tarafda ne çıkar bugün +1 olrak?
Printable View
[quote=YAVUZHAN;178794]kademeler çok zayıf hem aralık hem şubatta..[/quote]
sana bir şey olmasın yavuzhan...sağ tarafda ne çıkar bugün +1 olrak?
Bu arada aralık 100 kontratında bir hayli alt kademelerde bugün erkenden bol alıcı olmuş.. :) Forumdaki diyaloğun etkisi olmuş galiba...Emortım sende varmısın :) Selçuklu sen var mısın :) yok yok siz yoksunuzdur da PAMBIK dan şüpheleniyorum eheueheueheu
hacim de kademe de alım yönünde derken baktım 900 çalıştı bugün bu dünden shortlayanlara oynayacak galiba mc için diyorki gider ayak bile takayım ky'ye de beni unutmasınlar...
[quote=Astatin;178798]Bu arada aralık 100 kontratında bir hayli alt kademelerde bugün erkenden bol alıcı olmuş.. :) Forumdaki diyaloğun etkisi olmuş galiba...Emortım sende varmısın :) Selçuklu sen var mısın :) yok yok siz yoksunuzdur da PAMBIK dan şüpheleniyorum eheueheueheu[/quote]
eeet tezgahı kurmuşum,oltaya yemi takmışım xu100 tahtasına en alt boş kademelere alışımı yazmışım bekliyorum.alığın tekinin fat finger sendromuna yakalanmasını bekliyorum :D
lem manyak mısın? ne işim var xu100 kontratında 1 kere bile alıp satmadım.ben 30 endeksten başka bişey alıp satmış değilim bugüne kadar.ne altın,ne usd,ne 100...
[quote=Astatin;178792]Heeeeeilllllllllllllllll...........Patron ne oldu bizim WOLF TROOPS analizi...Badem oldu galiba:Düüü[/quote]
Sazan kilit vaziyette. O analiz nerden baksan 2-3 saat alır, onada zaman yok.
[quote=ordi;178799]hacim de kademe de alım yönünde derken baktım 900 çalıştı bugün bu dünden shortlayanlara oynayacak galiba mc için [B]diyorki gider ayak bile takayım ky'ye de beni unutmasınlar[/B]...[/quote]
PALA ya bu kalp seni unutur mu şarkısını ithaf ediyorum :::
[IMG]http://i47.tinypic.com/33ldsw2.jpg[/IMG]
Yılbaşı anketi sonuçlanmış..Yorumlar;
1) Evcimenler çoğunlukta (forumun çoğunluğu evli olsa gerek)
2) Hellim forumun disko hesabını ödemekten yırtmış
3) Sazan ve Mavi nin rehin alınması fikri 3 üncülüğe oturmuş. Forum psikopat dolu
4) Bizim prim çeki yatmış..üwwww
Hayırlı işler dostlar kolay gelsin.
[quote=parderi;178804]Hayırlı işler dostlar kolay gelsin.[/quote]
Merhaba parderi patron.. Gazete yeni mi patron..Pardon parderi patron...
Eveeeettt...Gece 4 de işyerine gelmiş olmaktann kaynaklanan gerilimimi atmış bulunuyorum. Zaten forumda "graveyard shift" gibi...İş var kaçtım...bol şans
lem 1 oylan ilk 3 ü kaçırmışım.yok mu 1 oy vercek seçmen kardiş :p
pardon 2 miş üüü
[quote=Astatin;178803][IMG]http://i47.tinypic.com/33ldsw2.jpg[/IMG]
Yılbaşı anketi sonuçlanmış..Yorumlar;
1) Evcimenler çoğunlukta (forumun çoğunluğu evli olsa gerek)
2) Hellim forumun disko hesabını ödemekten yırtmış
3) Sazan ve Mavi nin rehin alınması fikri 3 üncülüğe oturmuş. Forum psikopat dolu
4) Bizim prim çeki yatmış..üwwww[/quote]
[quote=Astatin;178795]sana bir şey olmasın yavuzhan...sağ tarafda ne çıkar bugün +1 olrak?[/quote]
+ 2 yaz patron içimden geldi :)
Önceki vade sonlarına dikkat ederseniz. Palam vade bitimine bir hafta kala gün içinde (hangi gün olduğubelli değil gününü o tayin ediyor.) milleti coşturduktan sonra ummadığı bir anda feci bir Osmanlı tokadı çakıyor. Bu bir hafta içinde öyle bir tokat yemedik. Onun için bu gün tetikteyim, yanaklarımı iki elimle sımsıkı kapattım öyle bekliyorum. Aman sizde savunmada olun.:D
akbank'in tahtasi nasil? resim gonderebilecek arkadas var midir?:)
[quote=parderi;178815]Önceki vade sonlarına dikkat ederseniz. Palam vade bitimine bir hafta kala gün içinde (hangi gün olduğubelli değil gününü o tayin ediyor.) milleti coşturduktan sonra ummadığı bir anda feci bir Osmanlı tokadı çakıyor. Bu bir hafta içinde öyle bir tokat yemedik. Onun için bu gün tetikteyim, yanaklarımı iki elimle sımsıkı kapattım öyle bekliyorum. Aman sizde savunmada olun.:D[/quote]
kim 500 Tokat ister diyorsun yani. Bende ya öğle arası yada 16-17 saatleri arası bekliyorum o tokatı.
[QUOTE=Astatin;178806]Merhaba parderi patron.. Gazete yeni mi patron..Pardon parderi patron...[/QUOTE]
Dünkü patron, Fin.Times. Onlarda bayağı heyecanlanmış. Keto bizimde falımıza baksın diyorlar.
[quote=nunu;178816]akbank'in tahtasi nasil? resim gonderebilecek arkadas var midir?:)[/quote]
vob tahtası gibi zayıf oda..
eczacı yatırım 95 bin lotla en iyi alıcı..
satışta 50 bin lotla efg ve 35 bin lotla tacirler var..
büroda olmadığım için resim gönderemiyorum..
[quote=YAVUZHAN;178821]vob tahtası gibi zayıf oda..
eczacı yatırım 95 bin lotla en iyi alıcı..
satışta 50 bin lotla efg ve 35 bin lotla tacirler var..
büroda olmadığım için resim gönderemiyorum..[/quote]
sagolasin svg.yavuzhan. birseyler olacak sanki akbank'da.:::.
[quote=TÜRKOĞLU;178802]PALA ya bu kalp seni unutur mu şarkısını ithaf ediyorum :::[/quote]
pala bu yıl öyle palazlandı ki ayu bile yıkamıyor çünküm açlıktan bi deri bi kemik kaldı garibim:..:
[quote=nunu;178822]sagolasin svg.yavuzhan. birseyler olacak sanki akbank'da.:::.[/quote]
önce 9,85 çanağına sonra 2007 zirvesi 10,50 ye atak yapabilir bence.
olumsuz bi görünüm yok şimdilik..8,65 seviyesi üstünde kaldıkça pozitif bakmak gerek benim kriterlere göre..
yalan rüzgarı devam ediyor :)
cnbc-e de imf konuşuluyor yine..
şu vade bitseydi arkadaş.her vade sonu tahtaların beyni sulanıyor.salak salak özel emirler havada uçuşuyor...az evvel EFG iki vadede birden 2.000 kontrat EFG-EFG işlemler geçti.alanda kendi satanda.üstelik 2 tahtada aynı anda.bu ne iş ya?
ben gidiyorum yakın vadede kendime 10 kontrat satıyorum.diğer vadede de kendime 10 kontrat satıyorum.bu hedge falanda olmuyor.amaç nedir acaba?
İmdii. İki seneden bu yana şöyle bir bakıyorum. Xu 100 52 üstünde , XU 30 da 66 üstüne şöyle rahatça bir oturamamış. Göstergelere bakarsanız ben direnç, mirenç takmam der gibi.
Sanırım herkesin sistemide yukarıyı gösteriyor. Tamda palalık bir yer. Yukarı gitmesi için şu andaki işlem hacminin en az dört katı olmalıydı. Gel çık işin içinden. İçimdende bir ses diyorki ulan kısa girersen bu herif seni çatır çatır yer diyor. Beynimde diyorki sen ne zaman zarar ettiysen içindeki sesten battın diyor.
Sanırım beynim haklı galiba siz ne dersiniz.:(
[quote=TÜRKOĞLU;178826]şu vade bitseydi arkadaş.her vade sonu tahtaların beyni sulanıyor.salak salak özel emirler havada uçuşuyor...az evvel EFG iki vadede birden 2.000 kontrat EFG-EFG işlemler geçti.alanda kendi satanda.üstelik 2 tahtada aynı anda.bu ne iş ya?
ben gidiyorum yakın vadede kendime 10 kontrat satıyorum.diğer vadede de kendime 10 kontrat satıyorum.bu hedge falanda olmuyor.amaç nedir acaba?[/quote]
Amaç ne olabilir ; ya ayuların başına aralıkta bomba,yada şubat tahliye oluyor...
2.oluyor herhalde...
[quote=EMEKDAR;178828]Amaç ne olabilir ; ya ayuların başına aralıkta bomba,yada şubat boşaltılıyor...[/quote]
yaw ama saçmalık.2 vadede birden aynı anda ve aynı işlem oluyor.ters işlem değil yani.2.000 kontratı yakın vadede alan-satan EFG şubat vadede de alan-satan EFG...
saçma sapan işlemler ya...çivisini çıkartıyorlar piyasanın...
günaydın tertemiz melekh gibin arkadaşlarım
[QUOTE=fXci;178830]günaydın tertemiz melekh gibin arkadaşlarım[/QUOTE]
Günaydın fXci kardaş. İyide meleğin burda ne işi var ya . Gel onu uzak tutalım vobdan.:..:
düşüyorm..düşemiyorum..gidiyorm..gidemiyorum..hehe
şöyle meynak bi analiz edesim var emme graf müsait deel ::: vade sonularını ve yıl başılarını sevmeyorum gayri
[quote=TÜRKOĞLU;178829]yaw ama saçmalık.2 vadede birden aynı anda ve aynı işlem oluyor.ters işlem değil yani.2.000 kontratı yakın vadede alan-satan EFG şubat vadede de alan-satan EFG...
saçma sapan işlemler ya...çivisini çıkartıyorlar piyasanın...[/quote]
Acaba bu olaylardan dolayı mı geçmiş verilerde değişiklik oluyor.Virmanlar falan etkiliyo olabilir mi?
[QUOTE=fXci;178833]şöyle meynak bi analiz edesim var emme graf müsait deel ::: vade sonularını ve yıl başılarını sevmeyorum gayri[/QUOTE]
anliz bekliyorz..fxcim..+.
[quote=flexy;178834]Acaba bu olaylardan dolayı mı geçmiş verilerde değişiklik oluyor.Virmanlar falan etkiliyo olabilir mi?[/quote]
sanmıyorum çünkü bu iş genelde vade sonları oluyor.ama veri sapıtmaları sanırım dönem içerisinde herhangi bir zamanda oluyor.ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
VOB yönetimi böyle salak salak işlemlere müsade etmemeli ama nerdeee?
İşte Almanya'da Yılın Golü!
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=38017[/url]
Tarih :29.12.2009
Duyuru No: 2009-253
1 Ocak 2010 Tarihinde Resmi Tatil Sebebiyle İşlem Yapılmayacaktır
1 Ocak 2010 tarihinde resmi tatil sebebiyle Borsamızda işlem yapılmayacaktır.
31 Aralık 2009 Perşembe günü gerçekleşen işlemlerin takasının tamamlanması 4 Ocak
2010 Pazartesi günü gerçekleştirilecektir.
Üyelerimizin ve yatırımcıların dikkatine sunulur.
Eskiden 31 aralık yarım gün tatil olmaz mıydı, ben mi yanlış hatırlıyorum...
[quote=TÜRKOĞLU;178838]sanmıyorum çünkü bu iş genelde vade sonları oluyor.ama veri sapıtmaları sanırım dönem içerisinde herhangi bir zamanda oluyor.ilgisi olduğunu pek sanmıyorum.
VOB yönetimi böyle salak salak işlemlere müsade etmemeli ama nerdeee?[/quote]
Vobaş yeni işletim sistemi almış ya belki aracı kurumlar kendine alıp kendi satıp deniyolardır.Bi ihtimal tabi.
[QUOTE=flexy;178842]Vobaş yeni işletim sistemi almış ya belki aracı kurumlar kendine alıp kendi satıp deniyolardır.Bi ihtimal tabi.[/QUOTE]
Artık telefon kesildiğinde vob da kesilmeyecek mi acaba :)
Şort tabiki şort bir tanem
65700 seviyesinde son iki gündür ilk defa aralık vadede zayıflık başladı devamı gelir insallah
[quote=enorton;178843]Artık telefon kesildiğinde vob da kesilmeyecek mi acaba :)[/quote]
Yada elektrik.dng