[quote=The Tatar;270658]700 tl kontrat fiyatı ucuz kaldı yahu :)[/quote]
[quote=a.kaya;270666]he uyandır sende :D[/quote]
çok hoşsunuz .....brv.brv
Printable View
[quote=The Tatar;270658]700 tl kontrat fiyatı ucuz kaldı yahu :)[/quote]
[quote=a.kaya;270666]he uyandır sende :D[/quote]
çok hoşsunuz .....brv.brv
[quote=Astatin;270667]NUNU lar korkunç, NUNUlar dayanılmaz..Ama bu demek değil ki düşecek, eğer bu NUNU lar kırılırsa ayularda kol bacak kalmaz..üwwww[/quote]
bu havada nunu takmazlar patron,bi perşembe ye etkisini görürüz anca nunu ların :..:
yoruldum spota kadar mola en son 275 flat wasser lazim buz gibi sole
[quote=TÜRKOĞLU;270656][FONT=Courier New]12 Eylül'de yapılacak olan referandum ile ilgili oy vermek için seçmen[/FONT]listeleri askıya çıktı.Ve bu hafta sonu itibari ile askıdan indirilecek.
Bundan bir çok insanın haberi bile yok.
Lütfen aşağıdaki linke tıklayıp, adınızın seçmen listesinde olup olmadığını kontrol ediniz.
[URL="http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp"][COLOR=#810081]http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp[/COLOR][/URL]
[/quote]
Puşun, Keri ye karşı ABD başkanlık seçimlerinde iki eyalette hile yapıldığını şeettiren BT ci arkedaş, kendisini bilirkişi olarak çağıran savcı ya giderken kaza geçirip ölmiş pambıhhhh...:eek::eek:
77 bin üstüne çıktıktan sonra 76xxx yanmadı daha..
peh ki peh,10 kaplan oldu 77 kaplan :)
aslında güzel gün ya .. güzel seans bende istediğim gibi vermli olmuyor ama du bakalım .. üvvvv .. .
[QUOTE=TÜRKOĞLU;270656][FONT=Courier New]12 Eylül'de yapılacak olan referandum ile ilgili oy vermek için seçmen[/FONT]listeleri askıya çıktı.Ve bu hafta sonu itibari ile askıdan indirilecek.[FONT=Courier New]
[/FONT]Bundan bir çok insanın haberi bile yok.[FONT=Courier New]
[/FONT]Lütfen aşağıdaki linke tıklayıp, adınızın seçmen listesinde olup olmadığını kontrol ediniz.[FONT=Courier New]
[/FONT][URL="http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp"][COLOR=#810081]http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp[/COLOR][/URL][FONT=Courier New]
[/FONT][/QUOTE]
hatalı hocam lınk ne gırılırse gırılsın daha oncek ullanılmıs kod dıyo...
[quote=saraylı;270663]abi ben tam anlayamadım,:D
IQ ve EQ 'm ,çok yüksektir ama,:confused:
bu [COLOR=red]saygıdeğer[/COLOR] kurumumuz ile [COLOR=red]muhterem[/COLOR] selçuklu arasında nası bişi var ,:..:
bağlantıyı kuramadım,:rolleyes:
bu gibi durumlarda ,resim hocamız,resmederek izah edin derdi, ;):..:
bağlantıyı tabi....:..::..:[/quote]
biri saygıdeğer öbürü muhterem..tencere ve kapak gibi...:..::..:
selpatros nerde yaw...kılıç cengine mi gitti aceba..hangi ülkeye gittiğini bileydik o ülkenin borsasından çocuk bezi şirketlerinin hissesini alardık..
[quote=Astatin;270667]NUNU lar korkunç, NUNUlar dayanılmaz..Ama bu demek değil ki düşecek, eğer bu NUNU lar kırılırsa ayularda kol bacak kalmaz..üwwww[/quote]
nu lar 5 likte demi asti hocam
[quote=The Tatar;270673]bu havada nunu takmazlar patron,bi perşembe ye etkisini görürüz anca nunu ların :..:[/quote]
he dıtatar patron bende NUNU lar kırılırsa (yani çalışmazsa) AYU larda kol bacak kalmaz dedimya o yüzden işte..üww:p
[quote=a.kaya;270681]nu lar 5 likte demi asti hocam[/quote]
NU lar.......görmek istediğin.........her yerdedir.......:..: ben 15 dk da görüyorum...üww
[quote=saraylı;270663]abi ben tam anlayamadım,:D
IQ ve EQ 'm ,çok yüksektir ama,:confused:
bu saygıdeğer kurumumuz ile muhterem selçuklu arasında nası bişi var ,:..:
bağlantıyı kuramadım,:rolleyes:
bu gibi durumlarda ,resim hocamız,resmederek izah edin derdi, ;):..:
bağlantıyı tabi....:..::..:[/quote]
selçuklu'nun imzada bi TA var ya abi.
cümle içinde kullanırken başkent elektrik dağıtım A.Ş'yi de içine alsın cümlenin diyorum. :D:D
str dün den aldaydı..yani sabah mevcut durum devam etti..kural gereği fiyat ve kural 76675 de kesiştiler...oradan itibaren long oldum..hala al da..................garip bir gündü..alışlarımı sürekli yükseltmek zorunda kaldım...kısmet burasıymış...
açılıştan tam 1.000 puan yukardan longlamak..sistem olmasa aslaaaaaaaaaaaaaa
[quote=a.kaya;270681]nu lar 5 likte demi asti hocam[/quote]
[quote=Astatin;270683]NU lar.......görmek istediğin.........her yerdedir.......:..: ben 15 dk da görüyorum...üww[/quote]
5 likteki yorulma çok bariz..
60 lıkta görmek gerek ki az kaldı..
77.325 short.
çok yükseldi satalım :D:D
[quote=unlimitted;270689]77.325 short.
çok yükseldi satalım :D:D[/quote]
yani aslında sana destek olasım geliyor ama 1/5 ağırlık hemde 350 puan tersde histemik poz için yeter de artar bile..o yüzden ben sanal olarak katılayım ek poz için..ehuehe..üüüüüüüüü
77225 e alışta yazmışsındır sen patron :..:
örümcek adam gibi tutundu 77 bin üstüne yahu :)
kısa bekleyen çok kişi var...ve PALA bunun farkında..:)
ula sistem öyle bir oldu ki..şurdan 300 puan verseler tek barda SAt gelebilir...ama belki de gelmez..ne bilim...günün en yükseğindeyken de bu lafı etmek komik oluyor amma..ehueheueh
saatlikte 6 tane yeşil bar oldu üst üste..
7.sine sağlık bakalım ?
biraz gevşemesi lazım gibi ama hiç niyeti yok gibi hala..
[quote=The Tatar;270694]77225 e alışta yazmışsındır sen patron :..:
örümcek adam gibi tutundu 77 bin üstüne yahu :)[/quote]
patron daima söylediğim gibi:
poz kapatacağım nokta, o noktaya gelişine göre değişir.
borsa dediğin şey canlı, yaşayan bi organizma. şartları her saniye değişen bişey için 15 dakikalıktan fazla öngörü masaldır. :)
[quote=unlimitted;270698]patron daima söylediğim gibi:
poz kapatacağım nokta, o noktaya gelişine göre değişir.
borsa dediğin şey canlı, yaşayan bi organizma. şartları her saniye değişen bişey için 15 dakikalıktan fazla öngörü masaldır. :)[/quote]
o zaman 15 dk lık projeksiyon pliz :..:
tutmayın küçük enişteyi uçacak yavrucak , tutmayın ... +11000 apsd ile bu seviyede ben olsam not artırımına giderdim :)
tas atıyoda kolu mu yoruuyo , aç telefonu ..
-alo albırt , notumuzu artır yavrukus
-ok man !
1 hour later
-turkıyenın notu bı kademe arttı
uheuheuh
satış kademeleri maşallah banka kademeleri gibi oldu..
325 short denemesi flat kalamadim
dayı bide 77325 e 525 lot alış girmiş :) ueheuh yaf alem adamlar ha.. valla piyasayla daga gecıyolar... ueheuhuh
la bıraktık işte enişte uç hadi 80 e da.. aaaaa ayıp ediyon ha...
owwwwwwww mondiiyoooooooooooo
kurum mc leri bitti ve seans başladı.düş borsa düş, soğu yerkabuğu soğu :D
[quote=The Tatar;270700]o zaman 15 dk lık projeksiyon pliz :..:[/quote]
77.125 flat!
al sana 15 dakkalık proceksiyon :D:D:D
çok yükseldi satalım :D:D[/quote].lelele.lelele 175 flat.brv
oynuyosun şu fitbolu alex :..:
43000 (kırk üç bin) gibi kapatabiliriz sanırsam
[quote=unlimitted;270709]77.125 flat!
al sana 15 dakkalık proceksiyon :D:D:D[/quote]
pişman olacaksın:..::..::..::..: senin de saçına aklar yağacak şortu anacaksın günün birinde...
hani 200 den kapatcaktın..yalançı.............
[SIZE=1][COLOR=Silver]yygd[/COLOR][/SIZE][SIZE=1][COLOR=Silver]...
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.................
[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=unlimitted;270634]apla, sen forumun eski sayfalarını oku da daytrader dopiği olarak pelanın bizden bir araba pardon bir kamyon dayak yediğine mi yanarsıııııııın, biz pelanın "daha yok mu lem" diyerek ceplerini karıştırırken yanımızda olmadığına mı yanarsıııııııın...
zirve-dip avcısı mı istersin, tam disiplinle sisteme uyan da soyan mı istersin, sistemle in histemle out yapıp ekstra 600 puan alan mı istersin...
bu forum altın madeni...sadece kendisinin potansiyelinin farkında deel. :::[/QUOTE]
AAAZINI yİRİM uNLUUUUUUU! :..::D+.
[quote=Astatin;270712]43000 (kırk üç bin) gibi kapatabiliriz sanırsam[/quote]
Essah mı astetropatro? La düşer mi bu meret... Evet düşer de bana patron... No'olursunuz düşecek bu diyin bana.... üvvvv..... :..:
crash tüm hızıyla koşarak geliyor tahminim
üwwwwwwwwwwwwwww
[IMG]http://www.harikasozler.net/data/media/171/www.harikasozler.net_-_Koan_boz_ay.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;270714]pişman olacaksın:..::..::..::..: senin de saçına aklar yağacak şortu anacaksın günün birinde...
hani 200 den kapatcaktın..yalançı.............[/quote]
beni anacaksın günün birinde:p
[quote=Astatin;270714]pişman olacaksın:..::..::..::..: senin de saçına aklar yağacak şortu anacaksın günün birinde...
hani 200 den kapatcaktın..yalançı.............[/quote]
bugün yaptığım her treydi buraya yazsam tiarih yazdığımı görüp baa plaket gönderirdin lem.
hemi fop cepesinde, hemi de foreks cepsinde.
gören pokerde pela'nın elini görüyorum zanneder. .dng
[quote=unlimitted;270709]77.125 flat!
al sana 15 dakkalık proceksiyon :D:D:D[/quote]
eline sağlık patron :..: