MTX 60 dk test yaparken tarihi en başa götürdüğümüzde benim gibi abuk sonuçlarla karşılaşan var mı?
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6825/adszmq.jpg[/IMG]
Printable View
MTX 60 dk test yaparken tarihi en başa götürdüğümüzde benim gibi abuk sonuçlarla karşılaşan var mı?
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6825/adszmq.jpg[/IMG]
[quote=nunu;178885]eee, oyle indikatorlere boyle sinyal.:::. kalicisi yok mu bunun?[/quote]
şimdi ilk graftaki sis, herkesçe kabul görmüş, benim tarafımdan terbiye edilmiş bir sis, diğer graflarda ki indiklerde manyak çalışan, patenti bana ait, indikler ayrıca bir sis te orada var, her yer kontrol altında nunu, vatanı savunmak kolay deel gördüğün gibi, bu kadar kaynak transferi yeter onlara, soyduracaklarına ankaranın ayazında gaz sıkılan cop yiyen kardeşlerimize versinler, nunu, boa nunu, voborsanın en güclü boası,......ecuk paylaş gız,
[quote=SaNCaKTaR;178819] Bende ya öğle arası yada 16-17 saatleri arası bekliyorum o tokatı.[/quote]
Vay PaLe yine harcadın bizi 1 saat erken davranıp Tokatı basmışsın..ahh bu toplantılar.. neyse ikinci ve daha derin tokatı yakalamak ümidi ile....boks.
zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..::::::
[quote=Cerphin;178892]zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..::::::[/quote]
Ağzına sağlık senin, bacim bu nunu çok çektiriyore bize, dün capon mapon dedi, olmaz didik, anlamıyo bu, cerpino bacim,......yazıları okumuyo bu, makro neyin sallamıyo,......
[quote=indregandi;178890]şimdi ilk graftaki sis, herkesçe kabul görmüş, benim tarafımdan terbiye edilmiş bir sis, diğer graflarda ki indiklerde manyak çalışan, patenti bana ait, indikler ayrıca bir sis te orada var, her yer kontrol altında nunu, vatanı savunmak kolay deel gördüğün gibi, bu kadar kaynak transferi yeter onlara, soyduracaklarına ankaranın ayazında gaz sıkılan cop yiyen kardeşlerimize versinler, nunu, boa nunu, voborsanın en güclü boası,......ecuk paylaş gız,[/quote]
bogalik coktan bitti:::
vadeli tolardak, kıpraşma ve 5 dk indikler doymasına rağmen tepki gelmemesi nedeniyle şorta dönüş..sistemde şort nasılsa **
5 dakikalık sistemim 11:40 itibarı ile sat konumuna geçmesiyle uzunlar kapanıp shorta geçildi.
Ayılığa erken başladı pala, bi bildiği vardır:) saygılar..
[IMG]http://www.udveksling.com/yahoo_site_admin/assets/images/Happy_Bear.701620_large.JPG[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;178892]zero işlem short devam.. uzlaşmayı 62.000 hayal ediyorum..::::::[/QUOTE]
Tebrikler cerphin...
[QUOTE=indregandi;178893]Ağzına sağlık senin, bacim bu nunu çok çektiriyore bize, dün capon mapon dedi, olmaz didik, anlamıyo bu, cerpino bacim,......yazıları okumuyo bu, makro neyin sallamıyo,......[/QUOTE]
bakma sen, aslında nunu has ayudur indregandi.. yeterki desteklerin kırılımını görsün, ondan azılı ayu göremezsin bu forumda...lelele
hahahahahahahahha la bu ne la? milenyum deel tirenyum sistemi la bu? hahahaha :::
yahında kafayı sıyırıcaz lem enorton :p
ciyaz bozuk enorton başka bi ciyaz kullan eheueheueu :..:
[quote=enorton;178889]MTX 60 dk test yaparken tarihi en başa götürdüğümüzde benim gibi abuk sonuçlarla karşılaşan var mı?
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/6825/adszmq.jpg[/IMG][/quote]
65150 halen dayanmaya çalışıyor..
garan'da 6.05 e verdikleri an dağılır burası..
[quote=TÜRKOĞLU;178901]hahahahahahahahha la bu ne la? milenyum deel tirenyum sistemi la bu? hahahaha :::
ciyaz bozuk enorton başka bi ciyaz kullan eheueheueu :..:[/quote]
Gülme la ne gülüyon..sonuçları cillop gibi..ama şöyle bir şey var, ilk işlemin karlı olması lazım, yoksa elbatros:D:D:D
Bakıyorumda kimse peladan yeni nümorolar beklemiyor...:::
Aha pambık..demedimmi ben sana :) ..APKE nerde bu arada ...
[quote=EMEKDAR;178905]Bakıyorumda kimse peladan yeni nümorolar beklemiyor...:::[/quote]
aslinda yatayiz hala. ama heyecanlaniyoruz iste 500-600 puanlik hareketlerde:::
[quote=nunu;178894]bogalik coktan bitti:::[/quote]
o zaman dün gece yarısı ne anlatıyordun gız, capon mapon, bernanke avcumun içinde benim, bebecanda öle, siyassetin nabız haberlerini alırım ben haber dinlerken, geriye bunların tek sıkımlık yalan haberleri kaldı, bu böyle biline bu olcak diyede poz mu almıyacaz, zaten malı öyle götürüyor bunlar, işleri o, biz indik mandik yaparken bunlar kırmızı ve yeşil çantaları ayarlıyorlar çok güçlüler ama bizde donanımlıyız, soyduklarının bir kısmını alacaz yukarıyada gitse, aşağıyada başka yolu yok, vantuz ları yapıştırmışız hepimiz,........hem forex se de başlayacam yani direk cüzdanlarına girecem bunların, hazırlıklarım bu yönde,....
Spot 30 unda 64000 lere inmesiyle, piyasada bir teyidleşme olmasını beklemek lazım tabiii:)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178901]hahahahahahahahha la bu ne la? milenyum deel tirenyum sistemi la bu? hahahaha :::
ciyaz bozuk enorton başka bi ciyaz kullan eheueheueu :..:[/QUOTE]
Yok abi matriks saatlik verilerde bir saçmalık var bugün, hangi sistemi denediysem öyle... Tarihi 2006 yaptım mı sapıtıyor, arada eksik veri var galiba...
[quote=Astatin;178906]Aha pambık..demedimmi ben sana :) ..APKE nerde bu arada ...[/quote]
ne dedin lem? tepecek dedin 625 ten 675 e tepti bu mudur? :D
zaten senle anlaşamıyoruz çince caponca filan konuşmaya başladın iyice :::
[URL=http://img195.imageshack.us/i/clipboard04d.png/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/9822/clipboard04d.png[/IMG][/URL]
Bende görüntü bu, graf günlük 700 e çerçeve kalkıyor, 675 e geriye geliyor, herkez izlesin gari, düşünsün yerelerini koysun,..............hadise fiyat o sırıttı yani bilinemezlik en azından ortadan kalktı, bunu 6, 7 gün bekliyoruz görmek için, daha ne istiyoruz, 700 üstüne tut, altınada düşün, ölç biç sonra hareket et,
[quote=TÜRKOĞLU;178911]ne dedin lem? tepecek dedin 625 ten 675 e tepti bu mudur? :D
zaten senle anlaşamıyoruz çince caponca filan konuşmaya başladın iyice :::[/quote]
onu demiyorum artiz....(ayrıca 575-675 :) )...ohhhhoooo senin ağzın çorba tutmuyo ... suşi hiç tutmaz...:::::: vazgeçtim ben, suşi yeme partisinden..(suşi on the geyşa ehuheuhe).dng
66525 şubattan short giydim beklerim 64500 e :)
[quote=TÜRKOĞLU;178911]ne dedin lem? tepecek dedin 625 ten 675 e tepti bu mudur? :D
zaten senle anlaşamıyoruz çince caponca filan konuşmaya başladın iyice :::[/quote]
Direksiyon altına yattılar,tehlikenin geçmesini bekliyorlar....:::
kuzu, vobix, fxci, boz ayi, queen, sovalye nerelerdesiniz?
[quote=EMEKDAR;178915]Direksiyon altına yattılar,tehlikenin geçmesini bekliyorlar....:::[/quote]
Bizde Sakarya Nehrinin hemen doğusuna çekildik sayın kardeşim..çatışma değil savaşı kazanmak mühim:o:))):D:::
[QUOTE=nunu;178916]kuzu, vobix, fxci, boz ayi, queen, sovalye nerelerdesiniz?[/QUOTE]
bu düşüşün ückağıt olduğunu düşünüyorlar herhalde....yoksa özellikle kuzusuz düşüş olmaz.....
Yaw bu pascal beni delirtecek, resmen şov yapıyor... Şimdi ben takip etmeye başlasam elini şortuna sokar... 2000-3000 puanlık hareketlere bakar durur öyle...
Aferin İş yatırıma. Şu anda Aralık vadenin yıldızı durumunda. Bu vadede şu anda 16 milyon karda. Yalnızca bu günkü işlemlerde 377 bin TL karlı durumda. Bu kadar yamyam arasında bu performans göğsümü kabarttı doğrusu. Gerçi kasım vadede batırmıştı ama o zamanda yazmıştım bu portföy yöneticisini kovalayın ama kovmadan öncede bi güzel dövün demiştim hatırlayanınız varsa. Demekki sözümü tuttular. Yeni yöneticiyi kutluyorum.
Bu da diğer sistemim, günlük, 28.08.2008 [B]astitat[/B] takvimine göre başlangıcı, %83 karda, henüz sinyal vermedi ama bu zaten sinyal verdimi, %15, 20 başlar diye düşünürüm,.....
[URL=http://img19.imageshack.us/i/clipboard05c.png/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/8053/clipboard05c.png[/IMG][/URL]
ABD'DEKI NOEL TATILI NEDENIYLE MBA KONUT PIYASASI VERILERI BU HAFTA YAYINLANMAYACAK
-MATRIKS-
burdan yak demedi deme ibrahim
yahu sabah şubat vade tolara bakıyordum almaya niyetliyim..28-18.5..hadi lem dedim günün en yükseğindenmi alacam derken...32 oldu :)
[QUOTE=indregandi;178922]Bu da diğer sistemim, günlük, 28.08.2008 [B]astitat[/B] takvimine göre başlangıcı, %83 karda, henüz sinyal vermedi ama bu zaten sinyal verdimi, %15, 20 başlar diye düşünürüm,.....
[/QUOTE]
Hocam x30yvade neden kullanmıyorsun sistemde, ayrıca sistem sat verdiğinde flat kalmış, açığa satmamış bir de kaldıraç 1 değil galiba...
şimdilik hoşçakalın, bir noter işim var, akşama görüşürüz, temennimiz herkesin gönlüne göre olsun,...malum yeni bir yıl ve başlangıçlar psikoloji en iyi sistemdir,...........
şindik kıpraşma var kalp atışları duyuyorum...eeet olcek olcek...para sayma makinesi kimdeydi onu baaa göndersin çabık.lazım olcek bana...:D
japoncamı da geliştirmeliyim acil...
makari masuka...takari masuka :D
nası asti dil sorunu yaşamam deel mi :..:
[QUOTE=eksper;178918]bu düşüşün ückağıt olduğunu düşünüyorlar herhalde....yoksa özellikle kuzusuz düşüş olmaz.....[/QUOTE]
eeeett..üç kavıt..kapanışa bakalım..şaka..:p
ikili dipi buldunmu..söle..
[QUOTE=Astatin;178924]yahu sabah şubat vade tolara bakıyordum almaya niyetliyim..28-18.5..hadi lem dedim günün en yükseğindenmi alacam derken...32 oldu :)[/QUOTE]
sabah aldım azöncede öptüm deyyusu....emme aralık vadeyi....