[quote=furkan;72755]hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın[/quote]
8188.8
Printable View
[quote=furkan;72755]hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın[/quote]
8188.8
[QUOTE=furkan;72755]hadi be dowum benim aslanlarımm verin şöylee 8020 kapatın[/QUOTE]
Sanırım 8220 demek istediniz.
[QUOTE=parderi;72757]Sanırım 8220 demek istediniz.[/QUOTE]
shortum oyle bir boş temenni de bulundum :)
gun sonunda yazmıştım dow hikayemi bile bile short kaldık kalanıda açılışta basıcaz artık
[QUOTE=Vob Trader;72750]usta boru deil 16ooo adet :) birde efg var 7000 uzundan 8000 kısa oldu :) nASIL olcak bende merak ediorum[/QUOTE]
efg 18000 malda 150 puan karda bugün. nakış gibi işledi esas yönü long.
işin bügünkü satışlarının amacı yarın 33000 bölgesinde kapışma yaratmak içindir.
yön verici ortalamalarla alım yapar. amaç kynin elindeki malı kapmaktır. bunu yaparkende her şekilde bu riski almak zorundadır.
hadi tüyoyu vereyim.
bu tip oluşumda endeks eksi kapar (bu gece) ve futureda eksi gider (yarın gün içinde) , gün içindeki avrupanın eksisindede kapışma hissi verilerekten mal geriye toplanılır. PY nin amacı asla 1000-2000 puan değildir.
sevgiler.
[QUOTE=furkan;72758]shortum oyle bir boş temenni de bulundum :)
gun sonunda yazmıştım dow hikayemi bile bile short kaldık kalanıda açılışta basıcaz artık[/QUOTE]
Aman ha hemen açılışta basma. İbram abi , pardon İbrahim Obama geliyor artık
adam sağ mı gösterir, sol mu gösterir bilinmez ama her kes bi ümit bağlamış işte:rolleyes:
Dowdan 6 kırmızı çubuktan sonra bir yeşil çubuk!
anlasilan hic ayu kalmamis, e ben de gidiyim o zaman, bogalar hayal kursunlar rahat rahat:p
dow çok az artı ile kapattı gibi..ma biz kapanınca %2 eksi idi..birde 200 puanlık merkez bnk. faiz indirimi olunca kanımca açılış güzel olacak..fdow %0,50 artı bile olsa 800 puan gaple açarız..o zamanda 8 gündür sat olan sistemim nihayet al verecek..sisteme enter bekliyorum..çünkü sistemden erken inmişdim...faiz inişi bankalar şerbet gibi oldu...bana mutlaka gap lazım..sabah gapi..yoksa sistem al vermeyecek..
ABD'de uçak düşmüş..
[url]http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10787643.asp?gid=229[/url]
birşey yokmuş zorunlu iniş yapmış nehire herkes kurtarılmış..
[QUOTE=parderi;72760]Aman ha hemen açılışta basma. İbram abi , pardon İbrahim Obama geliyor artık
adam sağ mı gösterir, sol mu gösterir bilinmez ama her kes bi ümit bağlamış işte:rolleyes:[/QUOTE]
Hüseyin değil miydi o?
[QUOTE=VOBiX;72766]Hüseyin değil miydi o?[/QUOTE]
Doğru Hüseyin olacakdı. E bizde hüso obama deriz.:..: