100-150 arası full uzadım.
Ağa eşeklik edip sabahki tokadı tekrarlarsa çok kınarım.
Allah utandırmasın.:confused:
Printable View
100-150 arası full uzadım.
Ağa eşeklik edip sabahki tokadı tekrarlarsa çok kınarım.
Allah utandırmasın.:confused:
Almanlar tatilemi girdi yoksa onlardada elektrik veya telekom falan mı kesildi.?
az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
artık şifrenizi kimse bilmeyecek.siz dahil diyor...ayrıntılı bilgi garanti internet te diyor...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...
şubat vade başından...
[QUOTE=parderi;178984]Almanlar tatilemi girdi yoksa onlardada elektrik veya telekom falan mı kesildi.?[/QUOTE]
Almanlar tatile girdi diye biliyorum...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178985]az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
artık şifrenizi kimse bilmeyecek.siz dahil diyor...ayrıntılı bilgi garanti internet te diyor...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...[/QUOTE]
Aklıma levent kıcanın bir parodisi geldi... Kesinlikle kimse açamaz diye kilit satıyordu :D
birisi aldı dükkana taktı... Millet alkışlıyor falan, hırsız geldi açamadı...Adam teşekkür ediyor... Dedi ben nasıl açıcam? Levent abi, ben kimse açamaz demiştim dedi sen de açamazsın :D
Yalçın Küçük
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/247407/bu-yargic-f.gulenin-adami.html[/url]
[QUOTE=nunu;178916]kuzu, vobix, fxci, boz ayi, queen, sovalye nerelerdesiniz?[/QUOTE]
yuaw nunu grafa tam alıcı gozuynen bakmaya nıyetlenıyorum elentrikler kesiliyor....
2 kere oldu gı ... 3. de cihazlar bozulacak deyüü bakmıyorum..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178986]şubat vade başından...[/QUOTE]
Pambık'cım şubata hiç bakmamıştım. Sağolasın dikkatimi çektin.
Tablonda ilk beştekiler 46000 uzun yapmış. Karşılığında da garibim vobdaşlarım 22000 kısa yapmış. Şimdii bu beş tane at hırsızı altın tepsi içinde 22000 yoldaşıma karmı dağıtacaklar.
IIh , haftaya düşer diyordum ama bu tatlı şarkıyı kolay kolay bitirmiyecekler galiba.:(
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178986]şubat vade başından...[/QUOTE]
ihale iş yatırıma kalmış sanki.. dag gibi 40 k lik efg kalmıs 8 k long tarafında
Short tarafında saglam bi ayak oyunu olsa gerek %44 lük diğer bana göre aganın kendısı.. dagıtmıs dıkkat cekmemek ıcın .. burası saglam ayak gibi durmuyo .. kendisi olmayınca piyasada işlem yapılmadıgı da ortaya cıktı açık ve net.. malı iteleyeceği adamda kalmadı.. olsa olsa kendı ortakları ve yaltakcılarına iteler burdan öteye.. artık kim kime dumduma takılır dururlar :) imf işini iki üç kere daha kullanır zaten o sallantıda bıtane adam kalmaz piyasada..
[quote=TÜRKOĞLU;178985]az evvel garanti-internet şb. den mesaj geldi cep telefonuma...
o ne lem? şifre bilmeden nasıl işlem yapıcez? ne günlere kaldık yaw...teknolojinin hızına bak sen.şifresini bilmediğimiz yere para yatırıyoruk...[/quote]
Bak nacisane dost tavsiyesi; Cep e şifreyi leyin yerine gidin OTP alın.. Çoğu banka veriyor ya beleş yada 10-15 liraya...Hem daha güvenli hem de mesaj başına ücret v.s. ödemezsin..Dinle beni pişman olmayınız
[quote=Astatin;178993]Bak nacisane dost tavsiyesi; Cep e şifreyi leyin yerine gidin OTP alın.. Çoğu banka veriyor ya beleş yada 10-15 liraya...Hem daha güvenli hem de mesaj başına ücret v.s. ödemezsin..Dinle beni pişman olmayınız[/quote]
eşim kullanıyor garanti bankası beleş vermiş.otomatik şifre türetiyor durmadan.güsel bişey...
belki garantinin gönderdiği mesajda bununla ilgilidir.
ama öyle cebe mesajla tek kullanımlık şifre falan ters iş.her nete girdiğimde birde kısa mesaj parası mı vercez.o eyi valla...
[QUOTE=Astatin;178993]Bak nacisane dost tavsiyesi; Cep e şifreyi leyin yerine gidin OTP alın.. Çoğu banka veriyor ya beleş yada 10-15 liraya...Hem daha güvenli hem de mesaj başına ücret v.s. ödemezsin..Dinle beni pişman olmayınız[/QUOTE]
Mesaj başına ücretler nasıl olacak, ben çalıştığım bankaların internet sitelerine giriyorum ama bir bilgi bulamadım...
[quote=TÜRKOĞLU;178994]eşim kullanıyor garanti bankası beleş vermiş.otomatik şifre türetiyor durmadan.güsel bişey...
ama öyle cebe mesajla tek kullanımlık şifre falan ters iş.her nete girdiğimde birde kısa mesaj parası mı vercez.o eyi valla...[/quote]
güvenlik!!! daha mühüm..sen beni dinle..neden beni dinle...? bak sana bir örnek vereyim...geçen yıla kadar sahtecilikde popülerdi... ben Tcell şopa gidiyorum, senin adına düzenlenmiş sahte kimlikle..SIM imi kaybettim yenisini verin diyorum... Onlarda veriyor.....gooott meeee?:D:D:D şimdi tedbirini aldılar... ama OTP cihazları daha güvenli..çok daha güvenli..ayrıcana hinti kardeşlerimiz sayesinde GSM hatları üzerinde network dinlemesi yapabilen cihazlar 1000-2000 dolara piyasada...ben diyeceğimi dedim arkedaş..sen gün boyu burnunu ekrana yapıştırımış vob sinyali beklerkene, birizi banka hesaplarını boşaltırsa asti demişti dersin...hatta hesaplarını ben boşaltayım senin daha anlamlı olur....vay be herif demiştide seni soyacam diye dersin kendi kendine:D:D
[quote=enorton;178995]Mesaj başına ücretler nasıl olacak, ben çalıştığım bankaların internet sitelerine giriyorum ama bir bilgi bulamadım...[/quote]
SMS için Her banka ücret alıp almayacağına, alırsa nasıl alacağına kendisi karar verir...OTP cihazı kullananlardan ekstra bir ücret alınmıyor yaygın uygulama olaraktan..OTP alıınnn..OTP iyidir...Biz ithal ediyoz...OTP alın....lelele.lelele şaka şaka... biz ithal etmiyosss...Amma biometric doğrulamadan sonra en güvenli yöntem OTP cihazı kullanmak..SMSden daha güvenli....Biometric doğrulama ise bence Türkiyede çok güvenli olmaz..Hırhızlarımız banka hesabınıza erişmek için barnağınızı bile keser alimallah:..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;178994]eşim kullanıyor garanti bankası beleş vermiş.otomatik şifre türetiyor durmadan.güsel bişey...
ama öyle cebe mesajla tek kullanımlık şifre falan ters iş.her nete girdiğimde birde kısa mesaj parası mı vercez.o eyi valla...[/QUOTE]
yaw ben gunde en az 10 kere eft havale vs yapayorum. hesap kontrolu içinde 30-50 arası girişim oluyo garanti hesabıma:::
emme benden hala sms kesintisi yapmadılar... toplu tahsilat haşırtosundan korkuyorum gayri
[quote=enorton;178989]Yalçın Küçük
[URL]http://www.ensonhaber.com/gundem/247407/bu-yargic-f.gulenin-adami.html[/URL][/quote]
enorton bu haberide attın yaa daha sana hiçbir şey demem...
[quote=fXci;178998]yaw ben gunde en az 10 kere eft havale vs yapayorum. hesap kontrolu içinde 30-50 arası girişim oluyo garanti hesabıma:::
emme benden hala sms kesintisi yapmadılar... toplu tahsilat haşırtosundan korkuyorum gayri[/quote]
Eğer imzaladığın Bankacılık hizmet sözleşmesinde böyle bir ücret tanımı yoksa, haşırdatamazlar...haşırdatırrlarsada benim sözleşmemde yok sizi BDDK ya şikayet etcem de..üstüne para bile alırsın:..::..:. Bu arada BDDK yı teprik ederim. BDDK başkanını da teprik ederim. Bu kadar düzgün çalışan çok fazla kurum kalmadı memlekette..BDDK başkanını tekrar teprik ederim 2007 yılında bu türev ürünlerin Türkiye de ürün olarak çıkarılmasına izin vermediği ve krizi önceden görerek bankalara karlarınızı sermayenie ekleyin önümüzdeki2-3 yıl çok zor geçecek diyerekten öngörülü davrandığı için..
abi emortım atma şeyle haberler sonra arkhdaşlar gavga ediyore :::
[QUOTE=SaNCaKTaR;178999]enorton bu haberide attın yaa daha sana hiçbir şey demem...[/QUOTE]
Niye abi ::: Yalçın küçük ü ne zaman tv de görsem izlerim, hayranıyım....
[QUOTE=Astatin;178997]SMS için Her banka ücret alıp almayacağına, alırsa nasıl alacağına kendisi karar verir...OTP cihazı kullananlardan ekstra bir ücret alınmıyor yaygın uygulama olaraktan..OTP alıınnn..OTP iyidir...Biz ithal ediyoz...OTP alın....lelele.lelele şaka şaka... biz ithal etmiyosss...Amma biometric doğrulamadan sonra en güvenli yöntem OTP cihazı kullanmak..SMSden daha güvenli....Biometric doğrulama ise bence Türkiyede çok güvenli olmaz..Hırhızlarımız banka hesabınıza erişmek için barnağınızı bile keser alimallah:..:[/QUOTE]
Evet işin teknik boyutunu bilmiyorum, sen işin içindesin bilyorsun... Ama bildiğim bir şey var, yargıtay bu tür olaylarda daha müşteriyi haksız çıkarmadı... Bankalar hertürlü tedbiri almak zorundadır diyor... Adam internet cafeden girmiş, sanal klavye de kullanmamış vs... Arkasından bunun paraları hüpletmişler ama yargıtay bankayı haksız buldu...
Tabi sen haklısın, biz tedbirimizi alalım da nolur nolmaz...
[quote=Astatin;179000]Eğer imzaladığın Bankacılık hizmet sözleşmesinde böyle bir ücret tanımı yoksa, haşırdatamazlar...haşırdatırrlarsada benim sözleşmemde yok sizi BDDK ya şikayet etcem de..üstüne para bile alırsın:..::..:[/quote]
lem adam kimbilir sözleşmeyi kaç yıl evvel imzaladı.misal ben aşağı yukarı 10 yıl evvel açtım garantide hesabı.o zaman SMS ile mesaj mı vardı.bunu akıl edip nasıl koysun adamlar sözleşmeye.ayrıca beim taaa 10 yıl evvel imzaladığım sözleşme allah bilir kaç sene evvel hazırlanmıştır banka tarafından.
özetle banka senden bunun için ücret kesmeyi kafasına kooymuşsa bi kılıf bulur.o gader!
günlüklerde obo hazırlıı var gibi...sert bir düşüş ten sonna toplama olabilir...lakin şahsen ben bunların düşüş yaşayacaına inanmıorum...hele reel de düzelmezken olmaz...şahsen bır 1000 ya da 2000 puanlık dususten sonna ,orta vadede kısa düşüncenin tehlıkelı olduunu düşünüorum...kaç haftadır makro diorum...
fakat,ülkelerin mikro stratejılerının makro nun önune geçmesi olasılığı arttı kanımca...
Sade sen değil bir hayranı daha varmış :) [url]http://vatanhainleri.wordpress.com/[/url]
[quote=enorton;179003]Evet işin teknik boyutunu bilmiyorum, sen işin içindesin bilyorsun... Ama bildiğim bir şey var, yargıtay bu tür olaylarda daha müşteriyi haksız çıkarmadı... Bankalar hertürlü tedbiri almak zorundadır diyor... Adam internet cafeden girmiş, sanal klavye de kullanmamış vs... Arkasından bunun paraları hüpletmişler ama yargıtay bankayı haksız buldu...
Tabi sen haklısın, biz tedbirimizi alalım da nolur nolmaz...[/quote]
Valal emortım benim bildiğim -aynı davadan bahsediyorsak - o davada başka hikayeler de vardı...Amma Yargıtay Genel Kurulu sonra banka lehine karar verdi diye hatırlıyorum...(BDDK ya görüş soruldu ve BDDK, Banka en az iki güvenlik öğesi ile işlem yaptırıyorsa ve müşteriyi web kanalıyla daha önce bilgilendirdiyse güvenli kullanım hakkında, sorumlu değildir dedi).
Müşterinin Bildiği = Şifre, Parola
Müşterinin Sahip Olduğu = Kart
Müşterinin Biometrisi = Barnakleyin Gözleyin
Bu aralar pek çok Bankanın web sitesinde, güvenlik ile ilgili uyarı metinleri ve okudum anladım diye işaretlemeniz gerekn kutucuklar göreceksiniz..aha bu yüzdendir...:..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179004]lem adam kimbilir sözleşmeyi kaç yıl evvel imzaladı.misal ben aşağı yukarı 10 yıl evvel açtım garantide hesabı.o zaman SMS ile mesaj mı vardı.bunu akıl edip nasıl koysun adamlar sözleşmeye.ayrıca beim taaa 10 yıl evvel imzaladığım sözleşme allah bilir kaç sene evvel hazırlanmıştır banka tarafından.
özetle banka senden bunun için ücret kesmeyi kafasına kooymuşsa bi kılıf bulur.o gader![/QUOTE]
Bulamaz abi Tüketici hakem heyetine gidip senden kesilen paraları geri alabilirsin... Mesela eskiden kredi kartları sözleşmeleri 12 puntodan küçüktü, sonra en az 12 punto olması gerektiği kararı alındı... Senin şimdi bir banka ile kredi kartı sözleşmen 12 puntodan küçükse ve banka senden kredi kartı üyelik ücreti almışsa ya da hala almaya devam ediyorsa bu ücretleri geri alabilirsin...
[QUOTE=ares;179006]Sade sen değil bir hayranı daha varmış :) [url]http://vatanhainleri.wordpress.com/[/url][/QUOTE]
Yalçın küçük n bu fotoğrafını 10 yıldan fazladır biliyorum, medya daha yeni uyandı geçen yıl.. .Adam kendi kitabına koymuş... O resmin büyük halinde, masanın solunda bir türkücümüz de var :)
[quote=TÜRKOĞLU;179004]lem adam kimbilir sözleşmeyi kaç yıl evvel imzaladı.misal ben aşağı yukarı 10 yıl evvel açtım garantide hesabı.o zaman SMS ile mesaj mı vardı.bunu akıl edip nasıl koysun adamlar sözleşmeye.ayrıca beim taaa 10 yıl evvel imzaladığım sözleşme allah bilir kaç sene evvel hazırlanmıştır banka tarafından.
özetle banka senden bunun için ücret kesmeyi kafasına kooymuşsa bi kılıf bulur.o gader![/quote]
Ula dombi,
İyi ya işte..Genel prensip; alacak iddia eden taraf bunu ispat etmek zorunddır..:) Ama dediğin doğru..Banka için çok yağlı müşteri değilsen, ödemezsin çektir git diyebilir sana..Yağlı müşteriysen zaten gık dediğin an tamam efenim iptal ediyoruz derler... En aından bunu yaparlar:..::..: Ne olacaydı başka..Herşey beleşmi olacaydı...Banka o kadar hizmet veriyor kardeşim..Aldığı paranıza ödeme garantisi veriyor..hem de faiziyle...LA tuhaf bir milletiz ya..Doğalgaza %40 zam gelir gık yok..Metrobüse %xx zam gelir çıt yok..Siyasetin 7 sülalesi kamu kaynaklarını yağmalar çıt yok. Amma bankalar 3 kuruş hizmet ücreti alınca way** bütün bankalar hırsız olayore..enter-hasan bir milletiz.lelele.lelele.. ödeyin lem hizmet ücretlerini..bankalar kazanacakki biz de onlar aiş yapak para kazanak..istihdam olsun istihdam..friedman friedman daha fazla randuman :)
[QUOTE=Astatin;179007]Valal emortım benim bildiğim -aynı davadan bahsediyorsak - o davada başka hikayeler de vardı...Amma Yargıtay Genel Kurulu sonra banka lehine karar verdi diye hatırlıyorum...(BDDK ya görüş soruldu ve BDDK, Banka en az iki güvenlik öğesi ile işlem yaptırıyorsa ve müşteriyi web kanalıyla daha önce bilgilendirdiyse güvenli kullanım hakkında, sorumlu değildir dedi).
Müşterinin Bildiği = Şifre, Parola
Müşterinin Sahip Olduğu = Kart
Müşterinin Biometrisi = Barnakleyin Gözleyin
Bu aralar pek çok Bankanın web sitesinde, güvenlik ile ilgili uyarı metinleri ve okudum anladım diye işaretlemeniz gerekn kutucuklar göreceksiniz..aha bu yüzdendir...:..:[/QUOTE]
Olabilir abi sonrasını bilmiyorum olayın, malum 13 aydır boştayız ;)
[url]http://www.sanalbankamagdurlari.com/[/url]
Şöyle bir site var, ağlayan ağlayana... kim haklı kim değil bilemiyorum tabi...
Mesela bak şöyle bir haber daha buldum...
[url]http://www.nethaber.com/Ekonomi/16049/Sanal-dolandiricinin-faturasi-bankaya[/url]
Neyse biz önlemimizi alalım da, Asti ben teşekkür ediyorum uyarın için... İlk iş o zımbırtılardan alacağım...
[quote=enorton;179009]Yalçın küçük n bu fotoğrafını 10 yıldan fazladır biliyorum, medya daha yeni uyandı geçen yıl.. .Adam kendi kitabına koymuş... O resmin büyük halinde, masanın solunda bir türkücümüz de var :)[/quote]
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x8r53i_yalcin-kucuk-pkk-nin-almanya-progra_news[/URL]
şimdi kadar neden bu tür tartışmalardan kaçtığıma forumda şükrediyorum.. düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı almış başını gidiyor... svg..
Aynı mantıkla bundan sonra Kanal D ana haber de izlemeyin abi
[IMG]http://www.turksolu.org/255/foto/birand-apo.jpg[/IMG]
[QUOTE=SaNCaKTaR;179012][URL]http://www.dailymotion.com/video/x8r53i_yalcin-kucuk-pkk-nin-almanya-progra_news[/URL]
şimdi kadar neden bu tür tartışmalardan kaçtığıma forumda şükrediyorum.. düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı almış başını gidiyor... svg..[/QUOTE]
Yalçın küçük benim dostum falan değildir, bunu da nerden çıkardınız?? Bence kafayı kırmış, çatlağın tekidir... Ama fikirleri ilginçtir, korkusuzdur... Ben kendisini öven veya yeren bir söz söylemedim.. .Sadece bir röportajını yorumsuz olarak linkini verdim...
eeet gıslar (queen,nunu,cerphin,mersiyk,pelinn,HeLLim apla v.s. )
piyasa yukarı döncek kimi dedim...dedim mi demedim mi?ne zaman dedim şıbat vade 600 kene...eee parayı alan aldı cebine koyan koydu...bunnan sonnası benden günah getti :::
düşedebülür çıkadabülür :D
rapor ver lem çabık TGG sporun malzemecisi seni :D
[quote=enorton;179013]Aynı mantıkla bundan sonra Kanal D ana haber de izlemeyin abi
[/quote]
izlemiyorum zaten 10 senedir.. Allah bir dir derlerse bir çıkarları oldugu içindir.. parayı ver yatak odaları anlatır deyyusler ki 15 sene önce Hü...rt böle bi haber yaptırmıştım..
:..::..:[quote=TÜRKOĞLU;179015]eeet gıslar (queen,nunu,cerphin,mersiyk,pelinn,HeLLim apla v.s. )
piyasa yukarı döncek kimi dedim...dedim mi demedim mi?ne zaman dedim şıbat vade 600 kene...eee parayı alan aldı cebine koyan koydu...bunnan sonnası benden günah getti :::
düşedebülür çıkadabülür :D
rapor ver lem çabık TGG sporun malzemecisi seni :D[/quote]
TGG ve sistem sinyali yok artık..suç olabülür...şubat vade al verdi ama yvade hala satta pambıhh
[QUOTE=Astatin;179010]Ula dombi,
İyi ya işte..Genel prensip; alacak iddia eden taraf bunu ispat etmek zorunddır..:) Ama dediğin doğru..Banka için çok yağlı müşteri değilsen, ödemezsin çektir git diyebilir sana..Yağlı müşteriysen zaten gık dediğin an tamam efenim iptal ediyoruz derler... En aından bunu yaparlar:..::..: Ne olacaydı başka..Herşey beleşmi olacaydı...Banka o kadar hizmet veriyor kardeşim..Aldığı paranıza ödeme garantisi veriyor..hem de faiziyle...LA tuhaf bir milletiz ya..Doğalgaza %40 zam gelir gık yok..Metrobüse %xx zam gelir çıt yok..Siyasetin 7 sülalesi kamu kaynaklarını yağmalar çıt yok. Amma bankalar 3 kuruş hizmet ücreti alınca way** bütün bankalar hırsız olayore..enter-hasan bir milletiz.lelele.lelele.. ödeyin lem hizmet ücretlerini..bankalar kazanacakki biz de onlar aiş yapak para kazanak..istihdam olsun istihdam..friedman friedman daha fazla randuman :)[/QUOTE]
Aslında çektir git diyemez ler çünkü bir ticarethane mantığıda olsa sonuçta kim ne iş yaparsa yapsın aslında kamu işidir kimse parasıyla gelen müşteriye çektir git diyemez ama adamın sicili bozuktur dolaandırıcıdır vs bu durumlar hariç tabi!
[quote=enorton;179011]Olabilir abi sonrasını bilmiyorum olayın, malum [B]13 aydır[/B] boştayız ;)[/quote]
fibo sayısı lem bu :p
18.ayda senden bir bomba bekliyoruk.o zaman kadar evde takıl işte :D
[QUOTE=SaNCaKTaR;179012][URL]http://www.dailymotion.com/video/x8r53i_yalcin-kucuk-pkk-nin-almanya-progra_news[/URL]
şimdi kadar neden bu tür tartışmalardan kaçtığıma forumda şükrediyorum.. düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı almış başını gidiyor... svg..[/QUOTE]
Şimdi sancaktar hocam aynı mantıkla buraya Sn Başkanımızın şehide kelle, terörist başına sayın dediği linki de koyuyorum... Yine yorumsuz olarak...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=vjPZErcwvTM[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=VepV4Ac_rNM&feature=related[/url]
seans sonuna dovru şeyle 655xx yeresıne gelse ne guzel olur
Yaww onu bunu bi kenara brakın da.. Can YÜCEL in Yalçın KÜÇÜK le ilgili söylediği bir laf var. Duyunca yerlere yatmıştım "Yalçın KÜÇÜK'tür ama mide bulandırır" :) ..Yannış anlaşılmasın Yalçın KÜÇÜK ü severim yada sevmem polemiğine girmek için yazmadım..Çok zekice bir espri sadece...
Amma APKE'nin, Mümtaz TÜRKÖNE mevzusunda söylediği sözü hatırlatayım.."İnsanların geçmişte ne dediği değil, bugün ne dediği önemlidir" :)..