Benim sistem günükte güzel görülüyor saatlikte realizasyon sinyalinin ardından tekrar AL sinyali vermiş! Yakin vade için konuşuyorum!
Printable View
Benim sistem günükte güzel görülüyor saatlikte realizasyon sinyalinin ardından tekrar AL sinyali vermiş! Yakin vade için konuşuyorum!
Valla Beyler nahak yere kendinizi helak etmeyin bu devirde kimin eli kimin cebinde kim kimle kol kola pek belli olacak zamanlarda değiliz ,her an bir ayu çıkabülür daş düşebülür ,ama ben sizlerin samimiyetinden eminim :)
[quote=TÜRKOĞLU;179015]eeet gıslar (queen,nunu,cerphin,mersiyk,pelinn,HeLLim apla v.s. )
piyasa yukarı döncek kimi dedim...dedim mi demedim mi?ne zaman dedim şıbat vade 600 kene...eee parayı alan aldı cebine koyan koydu...bunnan sonnası benden günah getti :::
düşedebülür çıkadabülür :D
rapor ver lem çabık TGG sporun malzemecisi seni :D[/quote]
nee dedin..tavuk dedin...daha 1-2 saat önce, buyur şubat fiyat 575, malum indikatörümüzde "al verdi" dediğimde laga luga eden benmiydimm lem.. :::::: Hatori Hanzo.boks..boks..lelele.lelele.kom.kom
AKşam IMF anlaşması açıklanıyormuş..ne yeni yıl olur be şortcular için piiivvv
[QUOTE=enorton;179009]Yalçın küçük n bu fotoğrafını 10 yıldan fazladır biliyorum, medya daha yeni uyandı geçen yıl.. .Adam kendi kitabına koymuş... O resmin büyük halinde, masanın solunda bir türkücümüz de var :)[/QUOTE]
Soldaki türkücüyü tanıdınız mı :)
Bu arada buraya linkini koyduğum her yazı katıldığım anlamına gelmez, belki de eleştirmek için koymuşumdur...
[IMG]http://resim.samanyoluhaber.com/resim/yalcin_kucuk_3.jpg[/IMG]
[QUOTE=fXci;179021]seans sonuna dovru şeyle 655xx yeresıne gelse ne guzel olur[/QUOTE]
ülem sinegin yagnı cıkarttırıyolar resmen:::
[IMG]http://i49.tinypic.com/332auti.png[/IMG]
[quote=Astatin;179025]nee dedin..tavuk dedin...daha 1-2 saat önce, buyur fiyat 575, malum indikatörümüzde "al verdi" dediğimde laga luga eden benmiydimm lem.. :::::: Hatori Hanzo.boks..boks..lelele.lelele.kom.kom[/quote]
yooooooookkkk eyle deeel işte...uyanık capon seni :..:
sen dedin depecek nooldu depti gaç pıvan 75 :..: ya sonna geri düştü yeni dip yaptı artık senin depiş hükmünü yitirdi...ex depiş oldu :..:
ama ben tam dipten döndükten sonra çıktım sahneye :D
takari masuka :D
[quote=enorton;179027]Soldaki türkücüyü tanıdınız mı :)
Bu arada buraya linkini koyduğum her yazı katıldığım anlamına gelmez, belki de eleştirmek için koymuşumdur...
[/quote]
masa zayıf kalmış biraz:::
[quote=TÜRKOĞLU;179029]yooooooookkkk eyle deeel işte...uyanık capon seni :..:
sen dedin depecek nooldu depti gaç pıvan 75 :..: ya sonna geri düştü yeni dip yaptı artık senin depiş hükmünü yitirdi...ex depiş oldu :..:
ama ben tam dipten döndükten sonra çıktım sahneye :D
takari masuka :D[/quote]
ne dipledi..aynı fiyata tekrar gördü...ayrıca yeni sinyal gelene kadar eskisi geçerlidir...senin sistem kaçta sat verdiydi heee:..::..:
Takashi Palaya
[quote=Astatin;179030]masa zayıf kalmış biraz:::[/quote]
hahahahahah bu eyiydi...lem allahın dağında,ayı mağralarında ne bekliyordun :..:
neresi sandın orayı istiklal deki çiçek pasajı mı :D
[quote=TÜRKOĞLU;179032]hahahahahah bu eyiydi...lem allahın dağında,ayı mağralarında ne bekliyordun :..:
neresi sandın orayı istiklal deki çiçek pasajı mı :D[/quote]
yok ben yemekleri değil, yemeğin diğer konuklarını kastettim..:..::..:
[quote=Astatin;179031]ne dipledi..aynı fiyata tekrar gördü...ayrıca yeni sinyal gelene kadar eskisi geçerlidir...senin sistem kaçta sat verdiydi heee:..::..:
[B]Takashi Palaya[/B][/quote]
benkim mi? söylersem ağzın açık kalır ama :D
benim sistem bugün şubat vade 65.500 de SAT verdi henüz AL yok muhtemelen 4-5.000 pıvan yükselip tepeyi yaptıktan sonna dönerken AL verir :D
cyber system bu taaam mı? anadın nı? :D
tikkaaaat et arkaaaya :::
Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...
[quote=enorton;179035]Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...[/quote]
MatRİSK attack::::::
eksi makas olmuş..
[quote=abka;179037]eksi makas olmuş..[/quote]
hehehehe...Ben sabah eksi makas istiyorum amma Şubat vadede demiştim..bakalım duam tutacahmı
[QUOTE=enorton;179035]Şimdi bir güncelleme yapayım dedim, güncelledim bir de ne göreyim 16 barında AL oku çıktı :D
Yani bu işin noku çıktı...[/QUOTE]
Şu anki durum vade sonu olmayacaktıki don gömlek long olurdum lakin vade sonu yemedi hayvan terli! numunelik long devam 65450 açılış pozisyonu 66200 lere vermedim gül gibi longumu bu fiyattanmı vereceeeemmm!
[QUOTE=Astatin;179038]hehehehe...Ben sabah eksi makas istiyorum amma Şubat vadede demiştim..bakalım duam tutacahmı[/QUOTE]
kanımca yarın akbnk a verecekler..
[quote=abka;179040]kanımca yarın akbnk a verecekler..[/quote]
vakbn, İSC SIRALAMASI İLE BEKLİYORUM BEN ATRAKSİYONU....BU İKİSİNDE tgg 2 YE İNMİŞ....NEW TREND ON THE WAY...DEMİ LEM PAMBIH
sabah 66200 den yaptıgım sortları 63 bin gibi agaya teslim etmeyi planlıyorum hadi agam at ellerini cebine biraz
[B]nunu [/B]löngınşaynemisin hala :::
[quote=abdullah yıldız;179042]sabah 66200 den yaptıgım sortları 63 bin gibi agaya teslim etmeyi planlıyorum hadi agam at ellerini cebine biraz[/quote]
Bugün 66200 gördümü?
[quote=Larossıan;179044]Bugün 66200 gördümü?[/quote]
şubat vade üstat
[quote=Astatin;179041]vakbn, İSC SIRALAMASI İLE BEKLİYORUM BEN ATRAKSİYONU....BU İKİSİNDE tgg 2 YE İNMİŞ....NEW TREND ON THE WAY...[B]DEMİ LEM PAMBIH[/B][/quote]
eeet sağlam bir hareketin eli kulağında olmalı...
Ben daha shortluk bir numara göremiyorum biraz daha bekliyecem.
Akşama flat mantıklı, yarın vade sonu, sabaha sat konumunda açarsak kısa, al konumunda açarsakda uzun mantıklı olur diye flat..
Birde spot piyasada yılsonu olması sebebiyle bugünlerde, açığa işlemler zarar yazmasın diye düşüş olmuyor diye düşünüyorum:) saygılar.
İyi akaşamalar cümleten,
[quote=TÜRKOĞLU;179046]eeet sağlam bir hareketin eli kulağında olmalı...[/quote]
kulağındaysa iyi:..::..::..: (Pascal ı hatırla:))
kazançlarınız bol ve bereketli olsun dostlar.. Her N kadar vob dışına az da olsa çıktık ve kalp kırdık ise affola.. svg..
[QUOTE=SaNCaKTaR;179052]kazançlarınız bol ve bereketli olsun dostlar.. Her N kadar vob dışına az da olsa çıktık ve kalp kırdık ise affola.. svg..[/QUOTE]
Abi sen gel daha sık yaz, mevzu mühim değil :)
Ben geceye long kaldım... Benim sistem 300 short, 325 al veriyordu... son iki saniyeye kadar 325 teydi ama 300 den son sn biri işlem geçti... Sistem short ben long kaldım :)
Pascal zaten long... Most da AL da... Sabah ola hayrola...
ver küsküyü...
Forumun güzel insanları! Bu artık bu seneki son görüşmemiz :..: Yarın nete giremeyeceğim Nasip kısmet seneye görüşürüz.Kendinize ve ailenize iyi bakın AKILLI OLUN! :..::..::..:
MUTLU YILLAR!
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg[/URL]
Pambıh gençliğinde iyi bir danscıymışş...hem de zenciymiş..ehuheueh
cem karaca--- barış manço----mogollar
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=96364370237&ref=nf[/url]
geceye şubat vade şortu kapayıp aralıkta lönk kaldım....
alex 65175 ten sat verdi bugün..
en son alış 59850 den 2 aralıkta idi..
[IMG]http://i50.tinypic.com/2lxdtw.gif[/IMG]
[quote=YAVUZHAN;179059]alex 65175 ten sat verdi bugün..
en son alış 59850 den 2 aralıkta idi..
[/quote]
Alex, Aslan Alex.brvNY nin kralı.brv
[quote=nunu;178787]o oyle denmez, "hani dusecektuk ayu?'' diyeceksin..kom. ayu da sana soyle bir cevap verecek,
[IMG]http://1001photos.net/blog/wp-content/uploads/2008/12/funny_bear12.jpg[/IMG][/quote]
Kalbini kırdığınız,aşağaladığınız,küçümsediğiniz,hor gördüğünüz,dalga geçtiğiniz bu [B]onurlu ayu[/B] sizi hiç unutmayacak vede affetmeyecek....üüüüwwwwwwwww....
[quote=EMEKDAR;179061]Kalbini kırdığınız,aşağaladığınız,küçümsediğiniz,hor gördüğünüz bu [B]onurlu ayu[/B] sizi affetmeyecek....üüüüwwwwwwwww....[/quote]
AYU ve NUNU nun son hali...Gerçi nunu arada ayu olduydu ama ayı gururlu hayvandır yine de affetmemiş:..:
[quote=Astatin;179060]Alex, Aslan Alex.brvNY nin kralı.brv[/quote]
NY nedir ki patron ?