-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]31 Aralık Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Ara) 15:30 455K 452K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (19 Ara) 15:30 5076K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD NAPM-Milwaukee Endeksi (Ara) 17:00 57 Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ocak ayı Hazine borçlanma programı (17:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3. Çeyrek Dış borç verileri (17:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]3. Çeyrek Kamu net borç verileri (17:30)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="red"] [B]İngiltere, Fransa 14:30’da Kapanacak.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dax, Bovespa kapalı..[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dow, S&P tam gün açık.. [/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][IMG]http://img693.imageshack.us/img693/9277/excyilbs1220092.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
Günaydın arkadaşlar herkese bol kazançlar ......
-
günaydın herkeşe,
eveeeeeet acısı tatlısıyla koca bir yılın son gününe geldik...inşallah kazasız belasız bugünüde atlatırız.
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
IMF-IMF-IMF deyor gazeteler...imza çok yakın v.s...PALA namert PALA yine işine geldiği gibi döşetmeye başladın haberleri deeel mi?
yallah VOBORSA...
-
dün bir sayım koymuştum en fantastik olanından...o sayım 63.550 aşağı kırılırsa ÇÖP olur...
FYI...
-
[B][U]teşekkür ve teprik sponsorumuz selçuklu[/U][/B] , daha gelmedi mi?:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;179112]günaydın herkeşe,
eveeeeeet acısı tatlısıyla koca bir yılın son gününe geldik...inşallah kazasız belasız bugünüde atlatırız.
hayırlı ve bol kazançlı bir gün dilerim herkeşe...
IMF-IMF-IMF deyor gazeteler...imza çok yakın v.s...PALA namert PALA yine işine geldiği gibi döşetmeye başladın haberleri deeel mi?
yallah VOBORSA...[/quote]
JP Morgan, RTE nin ağzından duymadığınıza inanmayın deyor IMF hususunda..Ama paritelyin fıçır leyinde toparlamış..Zaten PALA nın geçeğe ihtiyacı yok, gaz yeter...Ben klasik zırlamamı yapayım, sisteme nedne uymadım abi .üüwwwwwwwwwwww:rolleyes:
-
Günaydın herkese..
Her yol mübah,falcılar...vs ...vs....
Şimdi durum şu; burcumuza görede oluyor herşey,vatandaş [B]kova[/B] burcu
diğerleri [B]boğa [/B]burcu oluyor[B]...[/B]
Peki öyle olunca ne oluyor [B].........:confused:[/B]
[B]Ben çok utanıyorum artık....[/B]
-
nöölüyo le ::: birden fışkırdık
-
ben dedim ama deel mi? ayılara kıyım olabilir deyu...açılışa bakın be...şubat vade 67.450 gördü...yakın vade 67.525...oha bee...
yakın vade dün 65.300 kapandıydı...2.225 pıvan GAP...
-
Günaydın ehrkese
ekranı görünce gözüm döndü , Allah Şhortculara sabır versin..
flat flat izliyom..
-
günaydın...........
şubat vade 67.000 şort...................
-
67500 den alanları şimdiden teprik ediyorum kafadan 1500 puan yediler...
-
operasyon öncesi iyi ahazırlanmışlar son gün için muhteşem performans ve huzurlarınızda assolist PALA .brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler bu gün manyak bir gün olabilir diye aklımdan geçirmiştim geçen vade kapanışında öyle olmuştu.Ama açılışı görünce manyak sözü az kalır
-
1000 puan haşırtos ve istop sayın kardeşlerim
-
Vay anasını şansa uzun kalmıştım dün gece... :)
-
[quote=fXci;179117]nöölüyo le ::: birden fışkırdık[/quote]
IMF panikçileri VOBda işbaşında..
-
valla ALLAH ın sevgili kuluymuşum...dün şubatı şortladım 950 den ve 625 ten kapattım...325 pıvan karlan...üstüne geceye LONG bile yapacaktım paylaştığım sayıma istinaden geri dedim dur cambazlık etme...şansa bak...
neyse en azından karlan kapattık ve zarardan kurutlduk yohusam şindi -1.200 yazmıştık deftere...aboo abooo abooooo.....
-
günaydın
ama günümüz karanlık galiba
manipulasyon var mı? yok mu?
500 lü rakamları görünce aralıkta 63500 mü dedim bi baktım ki inanamadım 67500
pala resmen short kıyımı yaptı üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
-
la bu IDB nin de**...guya hızlıymış diye kullanmaya başladık bu emir iletim sistemini..açılışla birlikte 66400 şubat vadeye alış (kavır+lonkk) gönderdik, nasıl gerçekleşmemiş **...sonra yukardan kavırme ettik..ü[url]www..1000[/url] puan haşşıırrrrrtttttttossssss
-
[B]Cümleten Günaydın..
Herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
[/B]
Çok fena bir başlangıç oldu.. üüü
Aralık-Şubat makası 1000 puanı buldu.. Ohaaa Lebrammm Ceymsss.. :eek:
67125'den ilave..
Ölümüne SHORT a* ve g*.. :D
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;179127]valla ALLAH ın sevgili kuluymuşum...dün şubatı şortladım 950 den ve 625 ten kapattım...325 pıvan karlan...üstüne geceye LONG bile yapacaktım paylaştığım sayıma istinaden geri dedim dur cambazlık etme...şansa bak...
neyse en azından karlan kapattık ve zarardan kurutlduk yohusam şindi -1.200 yazmıştık deftere...aboo abooo abooooo.....[/QUOTE]
Eskiden daha kötüydi şimdi yine iyi 1200 gap birşey değil... Mesela muhtıra da -4000, akp kapatma davasında -3500, Paulson un açıklaması snrası geçen eylülde +3000 gap olmuştu.... Zaten geçen yıl ekime bakın hergün +- 3000 gap var...
-
pala..yı hafife alanlar...şimdi anladınız mı....bu palanın nasıl biri olduğunu...
sıkışınca abisini çağırdı...[B]gapala [/B]işbaşında............
boz ayı işte bu anı bekliyordu....[B]sabırla........[/B]
-
Dün san sazan a bahsettiğim olayın benzeri yaşanıyor, şubat vade aralığa göre 300 puan daha fazla yükseldi şuanda...
-
yaklaşık 850 kontratlık alımla aralık vade çizlmiş oldu
-
[QUOTE=pazer;179104]burada adres vermek doğru mu bilmiyorum..........
mgs12-> borsafan.com adresinde yazmaya devam ediyor.....
ben burada ve birkaç forumda ara ara yazıyorum.........
malum siteden 2011 yılına kadar atıldım :D
açtıklarında birkaç kişiye küfredecem komple atsınlar :D
.[/QUOTE]
küfretmeye ne hacet hocam gelmişsin bak burası da çok güzel bi ortam takıl güzel güzel , sevgi saygı kardeslik bla bla ... ugrastıgına degmez kufurle filan..
-
[quote=boz ayı;179132]pala..yı hafife alanlar...şimdi anladınız mı....bu palanın nasıl biri olduğunu...
sıkışınca abisini çağırdı...[B]gapala [/B]işbaşında............
boz ayı işte bu anı bekliyordu....[B]sabırla........[/B][/quote]
bu andan itibaren panik yapan kaybeder........bu hareketi planlarıma dahil
etmiştim......panik yok......bu çıkış fırsat benim gibiler için....
çok bekledim bu anı...çokk.....
-
Günaydın arkadaslar,
Baska bir günde 100 puan hareket ettiremeyecek bir hacimle 2000 küsür puan yükselip 1000 küsür puan düstük:)
-
[QUOTE=fXci;179117]nöölüyo le ::: birden fışkırdık[/QUOTE]
Bu açılışın suçlısı fXci dün gönderdiğin gırafın bu günkü tepe noktasına değdik hep
senin yüzünden oldu Allahtan açıyı biraz daha dikleştirip 70000 bine değdirmemişsin o zaman kısacılar yanmıştı. Gıraf için tebrikler.
-
[IMG]http://i49.tinypic.com/ek13lc.jpg[/IMG]
barabak bara...way **
-
Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
Bu tür durumlarda soğukkanlı olmak lazım... 67500 den satanları da gerçekten teprik ediyorum...
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6344/adszvy.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;179140]Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
Bu tür durumlarda soğukkanlı olmak lazım... 67500 den satanları da gerçekten teprik ediyorum...
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/6344/adszvy.jpg[/IMG][/QUOTE]
Aynen aramızda bundan faydalanabilen varmı ben daha ne oluyo demeye kalmadan geri döndü HSCB den biri yanlış emir girmişti öyle oldu sandım.
-
Astatin o bar varya longculara çalıştı yılın son gününde ve shortcuların elinde o bar kaldı. Bu nasıl bi piyasa...
-
[quote=enorton;179140]Yakın vade kademe analizi... Arkadaşlar cinlik yapıp piyasa emri gönderdiler ama cin olmadan adam çarpmaya çalıştıkları için kafadan 1200 puan daha çarpıldılar... zararları 2400 oldu...
[/quote]
şunun birde şubatını yapıştırsana...
-
şubat vade de dün seans sonunda açılan lonklar 67.200 gapandı...dun bu efg credit citi poz taşımıştı şubata...vardı bı hınoğlu..belliydi...
-
bu sıkılan son kurşundur.........silahta mermi kalmadı.....bundan sonrası bilek kuvvetine
dayanır.....[B]silah icat oldu mertlik bozuldu.....[/B]
haydi bakalım [B]gapala[/B] .....bu son günün tadını çıkar....haftaya seni ellerimle [B]boğacağım..[/B]
-
[QUOTE=oguzhan;179142]Aynen aramızda bundan faydalanabilen varmı ben daha ne oluyo demeye kalmadan geri döndü HSCB den biri yanlış emir girmişti öyle oldu sandım.[/QUOTE]
Aslında hergün yukarıya emir yazmak lazım, yılda bir kere oluyor böyle... Geçen yıl eylülde de hsbc 5000 yukarı almıştı 1-2 dk içinde...
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9545/hsbc.png[/IMG]
Grafiğe bakın 45000- den 50.000 e sıçrıyor, sonra yine aynı hızla geri geliyor... 10.000 puan ka bir günde :::
-
[QUOTE=oguzhan;179138]Bu açılışın suçlısı fXci dün gönderdiğin gırafın bu günkü tepe noktasına değdik hep
senin yüzünden oldu Allahtan açıyı biraz daha dikleştirip 70000 bine değdirmemişsin o zaman kısacılar yanmıştı. Gıraf için tebrikler.[/QUOTE]
abi ben en fazla acılısta 66000-66250 felan beklerdim gayri o dirençleride delip geçti namıssız ::: üstteki dirençler çekim kuvveti yaratıyo herhal
-
[quote=boz ayı;179146]bu sıkılan son kurşundur.........silahta mermi kalmadı.....bundan sonrası bilek kuvvetine
dayanır.....[B]silah icat oldu mertlik bozuldu.....[/B]
haydi bakalım [B]gapala[/B] .....bu son günün tadını çıkar....haftaya seni ellerimle [B]boğacağım..[/B][/quote]
valaha aynen hocam 67200 den son kurşunları sıktık küçük bi kamam kaldı elimde .lelele
-
[quote=Astatin;179139]
bara bak bara...way **[/quote]
barakudurda barı o...barakuda deeel barakudurda :D
PALA kudurduğu zaman bu şekil takılıyor genelde...barın uzunluğu salyasının yoğunluğuna bağlı :D