Eğer düşeceksek yükselen tepeler alçalan diplere göre 3570034500 33700 33500 olustuğundan 33500 ün geççilmemesi gerekir yalnız bu Kapanısa gÖremi seans içine göremi onu bilmiyorum
Printable View
Eğer düşeceksek yükselen tepeler alçalan diplere göre 3570034500 33700 33500 olustuğundan 33500 ün geççilmemesi gerekir yalnız bu Kapanısa gÖremi seans içine göremi onu bilmiyorum
Bu arada cıtı neden bilanççoyu öne aldı jp aldı fena gelmedi bu da iyi olursa shortlara sıkıntı olur saatlıkler al vermek üzere
Yawf ben yokken coşmuşsunuz sayfaları doldurmuşsunuz ben geldim jelibon harici yazan yok desem yeridir. Ben varım diye yazmıyorsanız gideyim ben :..:
aynası işdir kişinin lafa bakılmaz..seyyaha helal olsun..adam dediğini yapmış..koydu belgeyi ortaya..tebrikler seyyah...benim anlamadığım buradakiler niye kin duyuyorlar...diğer forumda [B]tüm degerlerimize açık küfreden adamlara [/B]bile burada hoşgörü varken sn. türkoglunun diğer tarafda yaptığı ne ki...
US$ da gevseme var, bu borsaya ve iyasaya olumlu yansir.
US acılmadan Citi ve Bank of America bilancoları gelecek, simdilik onlar önemli
[QUOTE=Sunrise;72838]US acılmadan Citi ve Bank of America bilancoları gelecek, simdilik onlar önemli[/QUOTE]
Saat 13:00te Citi Group bilançosu bekleniyor. Hisse başına 1,14$ zarar bekleniyor.
Benim de moderatörlerden ricam,''kim kimdir,kapak nasıl olunur,kapak olursa ne olur, kapak nedir ''adı altında bir topik açmaları.Böylece Sn. Hexen ve diğer değerli arkadaşların yazılarından mahrum kalmayız belki.
Sevgiler...
Hadşi konuyu değiştirelim dün 15000 net satış yapan İŞ Yatırım bugün banka hisselerinde satış tarafında.
Dün 200 puan inen faizlerden sonra hem nominal hem de reel faiz olarak 20 yılın en düşük faizi olmuş.
Hexen abim yeni planınız varmı son durum nasıl
Kolay gelsin
[COLOR="Red"][B]Bank of America bir daha kurtuldu[/B][/COLOR]
ABD hükümeti Bank of America´ya 20 milyar dolar daha vermeyi kararlaştırdı. Ayrıca 118 milyar dolarlık garanti verildi.
Bank of America daha önce 25 milyar dolar almıştı.
ABD´nin en büyük bankasının, Merrill Lynch´i satın alma anlaşmasına sadık kalmak için finansal acil yardım fonundan 15 milyar dolar ve hükümet garantileri istediği bildiriliyordu.