-
[QUOTE=oğuzt;72897]Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar[/QUOTE]
teşekür ederim sagol kardeş
aldım hepsini...
reklam olmazsa işbirin bele destek viscoleks sırtlıkları var...
biraz pahalı yalnız...
arabayada aldım..işyerinede...
faydası çok oluyor.. kesinlikle tavsiye ederim...başka firmalarında var.....
bel destegi önemli... malummmmm... he heee:)
neyse işgal etmeyeyim gereksiz yere.. herkese teşekür şimdiden...
sadece okuyacagım bir müddet...
-
Geçmiş olsun sayın mbm, ağlık her şeyın ustunde,
bır an once sağlığınıza kavusmanız dileğiyle.
-
[QUOTE=mbm;72893]selamlar sn rcp..
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..o anlamda söylemedim....
esprileriniz ve geyiğiniz gerçekten çok hoş...ama bu ayrı tpikte olsa gün içi daha güzel olur kanımca.. sadece fikir.....
sık ugrayamamamın sebebi kötü bir bel problemi yaşıyorum...fizik tedavi oluyorum...
sebebide sabahın 8 inde akşamın 12 sine kadar uygunsuz vaziyette sandalyede oturmak ve öne eğilmek...sıfır ekzersizle....
bel gitti bu yüzden.....
bu nedenle biraz istirahat verdim kendime...ekrana oturursamda geriye yaslanıp klavyeye egilmeden bakıyorum...
düzelince devam tabiki...
genç arkadaşlar ilerisi için dikkat etsinler...o yüzden yazdım bunları....
saygılar...[/QUOTE]
geçmiş olsun abi aynı sorun bendede var ve yaş 23 düşün sporcularda bile oluyor bu yaşla alakalı olmayabiliyor.. ben çözüm için kendimi spora verdim düzenli spor yapıyorum tabi fizik tedavilik boyuta gelmedim ama sende o evreyi atlatınca mutlaka spora başla beni cok rahatlatıyor agrılarım azalıyor
-
[QUOTE=BULENT;72899]Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.[/QUOTE]
teşekürler kardeş..
bu konuda uzman oldum artık..:)
dediğin gibi hftada 3 gün yüzmeye başladım bile......
[B]bu arada sırtüstü yüzme özellikle....[/B]
-
gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız
-
çok geçmiş olsun sn.mbm, dikkat edin kendinize... siz geyiğe parantez açınca bende alınmıştım açıkçası:)
-
[QUOTE=hexen;72905]gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız[/QUOTE]
evet kısacılar dikkatt.. bir de makas dezavantajı var !!!
-
BUGÜN AÇIKLANMASI BEKLENEN ABD VERİLERİ ve BİLANÇOLARI -16 OCAK-
CITIGROUP 4Ç08 Bilançosu
Açıklanma Saati : 13:00
Önceki hisse başı kar : -1,99$
Beklenen hisse başı kar : -1,19$
BANK of AMERICA 4Ç08 Bilançosu
Açıklanma Saati : ABD Borsaları Açılmadan Önce
Önceki hisse başı kar : 0,05$
Beklenen hisse başı kar : 0,08$
ABD Aralık TÜFE
Açıklanma Saati : 15:30
Önceki Veri : %-1,7
Beklenti : %-0,9
Datanın Tanımı:
Tüketici Fiyat Endeksi, tüketiciler tarafından satın alınan sermaye ve tüketim mallarından oluşan sepetin, aylık ortalama fiyat seviyesindeki değişimini gösterir. Çekirdek Enflasyon ise, bu sepetten gıda ve enerji fiyatlarındaki değişimin çıkarılması ile hesaplanır.
Datanın Önemi*: (B+)
Piyasa tarafından faiz oranlarının belirlenmesinde tüketici fiyat endeksine bakılır. Enflasyon artışı ile faizlerin yükselmesi arasında doğru orantılı bir ilişki vardır. TÜFE’deki artış hızının orta vadeli enflasyon beklentisini aşmasına yönelik mesaj vermesi halinde; ABD Merkez Bankası’nın (FED) olası yükselişi kontrol altına almak için faizleri yükseltme olasılığına işaret edecektir.
Beklenti:
Ekonomideki yavaşlama ve enerji fiyatlarındaki gerileme enflasyonu sert bir şekilde aşağı çekmeye devam ederken bu trendin Aralık ayında da devam etmesi ve TÜFE’nin Aralık ayında %1,3 oranında gerilemesi beklenmektedir. Böylece yıllık bazda TÜFE %1,0 düzeyinden %-0,2 düzeyine gerileyecek. Kasım ayında değişiklik göstermeyen çekirdek TÜFE’nin ise Aralık ayında %0,1 oranında artış göstermesi bekleniyor.
-
16.01.2009 11:56:59 *avro bölgesi'nde kasımda dış ticaret açığı 7.0 milyar avro(beklenti -3.5mlr, önceki +0.9mlr)
16.01.2009 11:57:24 *avro bölgesi'nde ekimde ticaret açığı 0.9 milyar dolardan 0.5 milyar dolara revize edildi
-
[QUOTE=selçuklu;72896]sitedekilerden verdiğim rahatsızlıktan ötürü... özür dilerim .... o burada olduğu için ben yokum artık ... hoşçakalın ...[/QUOTE]
Selcuklu yapma abi ne gerek var, pire için yorgan yakma
-
-
[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/495/52161353xp1.jpg[/IMG]Dolar 270 dklık