Ne yalan söyleyeyim 650 den long açtım 1/3 kadar böyle kapatırsa benim günlükler ala dönüyo tutarım dedim.
Printable View
Ne yalan söyleyeyim 650 den long açtım 1/3 kadar böyle kapatırsa benim günlükler ala dönüyo tutarım dedim.
bu çözülme neden dir acaba
sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
33900 asayasında onlar asayadan kapdı short terkar acyor amma 34000 üstesi onlar icun tehlike cunki piyasa one gecme zor...
sindi onlar plans gereyini yapyor 33900 .34000 her yaklasmada short acyor piyasa ön kesıyolar..
piyasa 300-500 point asaya gittimi terkar son actı shorts kapyorlar böle böle elindeki tutan shorts maliyet dusuryolar..
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta
[QUOTE=truva;72953]bu çözülme neden dir acaba[/QUOTE]
16.01.2009 14:38:48 HYPO REAL ESTATE'İN KURTARILMASI İÇİN EN AZ 10 MİLYAR AVRO GEREKİYOR-KAYNAK
Konuya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Hypo Real Estate'in
kurtarılması için Alman hükümetinin açıkladığı banka kurtarma fonundan
en az 10 milyar Avro taze sermaye alınması gerekiyor.
Foreks Haber Merkezi
bundan değildir gerçi....
15 dakikalık yakın vade grafikte pozitif uyumsuzluğu görüyorsunuz.---YORUMSUZ---
5 dak .sistemlerin hepsi sabah gap ile al vermiştir..sistemim hala al vermedi(15 dak)..gerçi 34200 den shot cover verdi..ama al yok...7 ocakdan beri..kullanılan göstergelerin degerinden kaynaklanıyor..mesela ccı(6) yerine, ccı (100 )yaparsanız saatliklerden bile agır sisteminiz olur..
[QUOTE=hexen;72954]sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
33900 asayasında onlar asayadan kapdı short terkar acyor amma 34000 üstesi onlar icun tehlike cunki piyasa one gecme zor...
sindi onlar plans gereyini yapyor 33900 .34000 her yaklasmada short acyor piyasa ön kesıyolar..
piyasa 300-500 point asaya gittimi terkar son actı shorts kapyorlar böle böle elindeki tutan shorts maliyet dusuryolar..
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta[/QUOTE]
sindi ondan ben hep flat duryorum cunki yavas harket eden kıtle hep sacma harket sebep olur..
ondan grafta potans oldu halde hedef yere gitme zor olur bol stop olur ...
[quote=teo;72937]Bu imkb ve vob turevi oynanacak yer degil, Garanti açılış 2.44,isbank 3.84 , gıdım ilerlememiş, gapla işi halletmiş,kemikte kalan et ile de ky avunsun...
Dolar kontratından vazgeçmiyeceksin...[/quote]
hissenette efsaneydi ccı sistemin teo, kullanmıyor musun artık o sistemi
[QUOTE=hexen;72954]sidni yavas harket eden kitle halen short tutyor onlar 33900-34000 üstesinde pes der...
piyasa ön kesmesi bundan kaynakta[/QUOTE]
Madem 34,700 potansiyeli var; bu yavaş kitle 34,000-34,700 arasında maliyet yapıp piyasayı düşürmek istemezler mi?
[QUOTE=VOBiX;72960]Madem 34,700 potansiyeli var; bu yavaş kitle 34,000-34,700 arasında maliyet yapıp piyasayı düşürmek istemezler mi?[/QUOTE]
vobixim
34700 graf teknik potans
amma
yavas harket eden beli kitle gun system gore harket edyor
34000 üstesinde gun system long signal oldumu onlar korkar cunki piyasa one gecmek zor oldunu bilir hızla stop eder..
amma gun system short signal oldu zaman korkmaz dispilin disiplin short tutar
short ac short kapa yapar malyet dusurme yapar.....
cunki benim eskiden kullandım plan bu du.
piyasa dengesiz yapan hep bu plan yapan buyuk kitle cunki eyer stop etcese zarar etmeden stop etmek ister onlar..
onların amac short malyeti gun system direnc ten yukarya cekme.
[QUOTE=hexen;72962]vobixim
34700 graf teknik potans
amma
yavas harket eden beli kitle gun system gore harket edyor
34000 üstesinde gun system long signal oldumu onlar korkar cunki piyasa one gecmek zor oldunu bilir hızla stop eder..
amma gun system short signal oldu zaman korkmaz dispilin disiplin short tutar
short ac short kapa yapar malyet dusurme yapar.....
cunki benim eskiden kullandım plan bu du.
piyasa dengesiz yapan hep bu plan yapan buyuk kitle cunki eyer stop etcese zarar etmeden stop etmek ister onlar..[/QUOTE]
abi o kitleyi bulursam opucem artık bana longlarla sıkıntı geldi sabah zaten aldım 1000puan gapi ve piramit şeklinde gidiyorum arttırarak yurtdışı bukadar iyiyken biz sadece gaple boyle yukarıdayız
[QUOTE=furkan;72963]abi o kitleyi bulursam opucem artık bana longlarla sıkıntı geldi sabah zaten aldım 1000puan gapi ve piramit şeklinde gidiyorum arttırarak yurtdışı bukadar iyiyken biz sadece gaple boyle yukarıdayız[/QUOTE]
bu sıkıntı hep onlar yuzden olyor furkanım yoksa alt peryot system long signal verdimi serbest yukarya gıder amma bu kitle short oldu icun sıkıntıla gidyor..