-
[QUOTE=teo;72976]S&P 840.50 altına dusemedıkce yon yukarıdır.Ama suprız olan ıse bız acıkken dusmeyıp, bız kapandıktan sonra dusmesıdır..
Bunu da ben bılemem, ama dow tahmınlerı tutan arkadaslar bılebılır....[/QUOTE]
ben,m graf gore dow future 8190 asayasına gitmese halen yukarya potans yeresinde olur
-
Catedralın kulagı cınlasın, Dolar da obo goruntusu var... Obocu lara duyurulur...
Ben ınanmam formasyonlara....
-
Bişeyi anlamakta güçlük çekiyorum, bu seviyelerde 34000 üzeri mutlaka kısa kalmak gereken yerler olduğu bilindiği halde, düşüşlerde illada kısa kapatıp birazda uzundan kazanma çabalarını becerilemeyecekse neden girişildiğidir...
Hiçbişey bilmiyorsan, gün short sinyal demekten bıkmadı bazı arkadaşlar, bende diyorumki, pazartesi en fazla bir kez daha yukarıları ziyaret edebilecek bir potansiyelimiz var, Obama denen adam gelmeden önce düşmeye başlarız, yani en geç salı günü düşmeye başlarız ama salı kapanışı bunu belli etmez diyorum.
Burada önemli olan şu var, düşüş trendindeyiz ve arada dalgalanmalar 1000-2000 puan olabiliyor, bunun altıda belli üstüde, o zaman 5,10,15 dak lık al sat zorlamak demek çarpılmaya kapı aralamak demek, bi şekilde üstlerden kısaya geçen er geç sabrının sonunda yada vade sonunda iyi kazanacaktır, kazandığında çıkmasını bilmeli o kadar, kısalardan kazandığında uzunlarda ısrar etmeye meyletmeli, ama şimdilik kısa kısa kısa, saygılar.
-
fdji grafigini buraya koyabilir misiniz sn hexen
-
VOB da alt kademeleri çok kötü alış doldurdular. düşme sinyali olabilir.
-
İyi fazi getirisine alışık olan bir kesim var, var ya nası guduryodur şimdi biliyonuzmu? planlar yapılmaya başlanmıştır, önümüzdeki hafta harekete geçerler diye düşünüyorum, geç kalmaz bu faizci kesim, bakalım yanılacakmıyım:) saygılar..
-
Sanki bir his içimde. Dow eksi açılacak. Ve bir anda tepetaklak 300-400 puan aşağı gidicez gibi geliyor..
Sadece bir his...
Bugün hiç çalkalama+ gargara yapmamışlar çünkü.
[B][U]Ne olursa olsun saat 16:28 de Dow açılmadan önce SHORT olacğaım
Saat 17:15 DE Seans sonu da LONG .
[/U]Hadi aradaki farkı beraber hesaplayalım.. :)[/B]
-
Ekonomı yetkılısı: ımf ıle gorusmeler bır sure daha devam edecek - cnbce
-
Beklediğim yere geldi, buradan long caizdir.
-
[QUOTE=truva;72980]fdji grafigini buraya koyabilir misiniz sn hexen[/QUOTE]
graf gonderme yapamıyorm sindi truvam amma graf gore 8190 asayası olmasa yukarya potansta
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72984]Ekonomı yetkılısı: ımf ıle gorusmeler bır sure daha devam edecek - cnbce[/QUOTE]
Hay ben öyle ekonomi yetkilisinin yapacağı işinde yapacğı görüşmeninde içine ....., daha ne diyim, ımf kafasına taş olup düşse yinede açıklama yapar bu yetkili takımı, yetkiyi onlara vereninde kabahati var tabii, ama bi kere sağılacak inek olduğunu kabul ettimi bir toplum ve fertleri, artık herşeyi bekle yetkilisinden, saygılar.
-
sanko'ya ekstre istemediğimi belirten faks çekmiştim ama gönderi devam ediyor
"alınan karar gereği" diye açıkladılar durumu
bilmiyorum herkese gidiyor mu