Kısacılar hafta sonu şu riski almalımı?
Kısayı kapatıp haftasonuna flat girip, pazartesi yukardan tekrar kısaya geçmek.
Bu tutabilirde, fakat risk herzaman var, saygılar..
Printable View
Kısacılar hafta sonu şu riski almalımı?
Kısayı kapatıp haftasonuna flat girip, pazartesi yukardan tekrar kısaya geçmek.
Bu tutabilirde, fakat risk herzaman var, saygılar..
[QUOTE=hexen;72974]33150 yeresi 33050 oldu..
33050 ustesinde 347xx potans tayız asayasında dikat
5 dakk system short 15 dakk system short gun short sinyal oldu[/QUOTE]
systems
5 dakk short - 15 dakk long - gun short
sacma harkets devam edyor tecrube traders bile zor bas eder bu harketle ondan nefret edyorum bu harket..
bazı aracı kurumlar stopaj kesmiyormuş..mesela ;deniz yatırım..böyle bir keyfiyet olur mu ki..
16.01.2009 16:15:08 *abd'de aralıkta sanayi üretimi yüzde 2,0 azaldı(beklenti -1.2%, önceki -0.6%)
[QUOTE=abka;72991]bazı aracı kurumlar stopaj kesmiyormuş..mesela ;deniz yatırım..böyle bir keyfiyet olur mu ki..[/QUOTE]
vergi memur sana gelir
bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.
[QUOTE=abilag;72988]sanko'ya ekstre istemediğimi belirten faks çekmiştim ama gönderi devam ediyor
"alınan karar gereği" diye açıkladılar durumu
bilmiyorum herkese gidiyor mu[/QUOTE] başlangıçda fax çekerseniz göndermiyeceğiz dediler..ama malesef hala gönderiyorlar tabiki 5 ytl ye..neymiş efendim...spk; e-ekstre bile olsa mutlaka göndereceksiniz demiş..ama bu kadar müşterinin e-ekstresini teker teker yollamak çok zormuş..bir program üzerinde çalışıyorlarmış..o zaman sadece e-ekstre gönderilecekmiş..falan falan..yersen tabiki..
32900 kısa vade destek gibim...[B]bence...[/B]
[QUOTE=parapara;72994]bugün çalıştıgım aracı kurum olan ataonline da ilk defa stopaj kesildigini belirten bilgilendirme yaptı.[/QUOTE]
Yine iyisiniz o zaman, ilk defada olsa bu ay kardasınız demekki stopaj kesiliyo.brv
[QUOTE=hexen;72993]vergi memur sana gelir[/QUOTE] sorumluluk tamamen aracı kurum,bankalara aittir..bundan eminim..
[QUOTE=abka;72998]sorumluluk tamamen aracı kurum,bankalara aittir..bundan eminim..[/QUOTE]
amma kazanc senin olyor
systems
5 dakk 15 dakk gun short sinyal
sindi 33050 asayasında 32200 potans tayız