Bizde vob da başarılı olma ihtimali sıfır, tekniğe değil, adamın yaptıgını önceden keşfedeceksin,
Takaslarda en yüksek hacim yapanın psikolojisi ne ise odur yön, Dowa bakan kimki, onlara ne yapıyorsun diye soran da yok...
Printable View
Bizde vob da başarılı olma ihtimali sıfır, tekniğe değil, adamın yaptıgını önceden keşfedeceksin,
Takaslarda en yüksek hacim yapanın psikolojisi ne ise odur yön, Dowa bakan kimki, onlara ne yapıyorsun diye soran da yok...
[QUOTE=furkan;73011]buradan uzunları bozmam için 32000yapmaları yada yurtdışının felaket bozması gerek bu ne saçma harekettir böyle[/QUOTE]
ben su hexen babanın beli kitleyi bi yakalarsam ne yapıcamı bilirim ama iste astatinden suphelenmistim oda degilmis..
cok zarar yaptırdı bana flat duramadım
[quote=abka;73010]ne oluyor..dow,dax. rallide..bize ise verdikce veriyorlar..[/quote]
[U][B]
biz Dow un yükseliş beklentisini sabah yüzde 3,5 yükselerek gerçekleştirmiştik.[/B][/U]
[U]Dow açılmadan hemen önce short olacağımı yazmıştım..[/U]
bizim piyasa kapanırken de longa dönüp haftasonumu longda geçireceğim..
[B]
pazartesi yine yukarı GAP bekliyorum.[/B]
[QUOTE=furkan;73011]buradan uzunları bozmam için 32000yapmaları yada yurtdışının felaket bozması gerek bu ne saçma harekettir böyle[/QUOTE]
kardeş öncü olan biziz onlar değil....lelele[B]bence.[/B]
[QUOTE=hexen;73009]yavas harket eden grup baglı...
nezaman beynim tamam der ozaman harket etceyim sindi flat halen[/QUOTE]
saol hexen baba
[quote=BORSACIOZGUR;73008]ata çok düzgün çalışan bir kurum. bi dönem çalışmıştım.. hesabınızdan 1 kuruş bile kesilse mutlaka arıyorlar..
hesabımı çektiğim zaman da tam 5 kere aradılar bıktırdılar 3 kuruş para vardı.
özgür bey bi sorun mu var memnun degil misiniz kurumumuzdan diyorlar.[/quote]
valla o bence ıyı hızmetten değilll borsada vobta işlem işlem yapan musterıı altın gıbı elmas gıbı bır sey oldu ki ata nın son donem zararını bır bakarsan.cevap ortada.ki kaliteli hizmet verıyo ama komısyonlar boruu gıbı yuksekk
40kontrat dahada alıyorum ya herroo ya merro olucaz pazartesiye gorucez bakalım
efg yaklaşık 5000 kontrat artıdayken 30 dakikada 3500 kontrat eksiye geçti. 8500 kontrat sattı...
[B]Ekonomi gazetelerinde şöyle bir haber tasavvuf ediyorum.[/B]
'[U][B]'piyasalar Obama'yı olumlu karşıladı..''
Obama nın ilk açıklamalarının ardından borsalarda rekor yükseliş..[/B][/U]
Böyle zamanlarda ya hexen baba gibi flat kalacaksın, ya da inandığın pozisyonda beklyeceksin. Sistemler şamar oğlanına döndü...
[quote=bien;73021]efg yaklaşık 5000 kontrat artıdayken 30 dakikada 3500 kontrat eksiye geçti. 8500 kontrat sattı...[/quote]
efg ye degıl, her zaman ıslem hacmı en fazla olana bakın, o da ıs yatırım su an ıcın ve longta...
[QUOTE=enorton;73023]Böyle zamanlarda ya hexen baba gibi flat kalacaksın, ya da inandığın pozisyonda beklyeceksin. Sistemler şamar oğlanına döndü...[/QUOTE]
60dk kullanınca cok sinyal uretmiyor hala alda