-
[quote=macide;455599]ürperdim :)[/quote]
ürpermeee
EW affetmezzzzz
yeterki doğru sayy...
ben herr gece çalişiyorum herşeyeee hemde
hiçç bikmadan
klasik TA bitti seneler önce kanal felan
zaman analizi çakabiliyor ama öğrendiklerim ile devaö
ama her gece mutlak EW çalişirim
hattta pazarları öğlene kadar çalişirim ev halki güler bana
manyamışşş piyasalar kapali bu nediyor diyin
-
[quote=macide;455597]astatin hoca,altay hoca ellerinizden öpecem herhalde :)[/quote]
olur...:D ama dikkat harbiden last call geliyor olabilir..olmayabilir de..böyle hareketler zirvelerde yada diplerde oluyor....her böyle hareket mutlaka zirve yada dip demek değil...ama zirve yada dipse böyle hareketler şart...yani gerek şart ama yeter şart değil
-
ahh ülem ONS ları artircektim BIST kari inen de
ikisi aynı anda yukarida oldular ki
-
[quote=Astatin;455607]olur...:D ama dikkat harbiden last call geliyor olabilir..olmayabilir de..böyle hareketler zirvelerde yada diplerde oluyor....her böyle hareket mutlaka zirve yada dip demek değil...ama zirve yada dipse böyle hareketler şart...yani gerek şart am ayeter şart değil[/quote]
Ağa 94950 bence TEPE
benceeee
yannızzz hadi yanniş saydim desem 3 olsa orası desem kendini belli eder kısa zamanda
yaw ben bugün hastanedeki randevuma gitmedim
kronik bir rahatsızlığım var
öğrencilere bile fakültede tanitilan cinsin tekiyim
bugün ektim bugünü yaşamak n
hatta lak laktanda ekrana daha az bakiyom nerede ise
:)
-
[quote=altay;455606]ürpermeee
EW affetmezzzzz
yeterki doğru sayy...
ben herr gece çalişiyorum herşeyeee hemde
hiçç bikmadan
klasik TA bitti seneler önce kanal felan
zaman analizi çakabiliyor ama öğrendiklerim ile devaö
ama her gece mutlak EW çalişirim
hattta pazarları öğlene kadar çalişirim ev halki güler bana
manyamışşş piyasalar kapali bu nediyor diyin[/quote]
hCI.. İ Mİ OLUR İİ Mİ OLUR YOKSA A,B,C Mİ OLUR BİMEİYOM AMA ŞUNU 92XXX KAPARSAN GECE DE DOW DAN HELALİNDEN %1 EKSİ DE BENDEN ÇALIŞIR..ULA YİNE ALIYO BU YAWW
-
[quote=Astatin;455610]hCI.. İ Mİ OLUR İİ Mİ OLUR YOKSA A,B,C Mİ OLUR BİMEİYOM AMA ŞUNU 92XXX KAPARSAN GECE DE DOW DAN HELALİNDEN %1 EKSİ DE BENDEN ÇALIŞIR..ULA YİNE ALIYO BU YAWW[/quote]
a indikse b çiktik
c ineriz 5 dalga 1 ve 2 ise bunnar 3 ne olur bilmem Ağa
ben 94875 + yanip 96 abartisina gitmediği içinde rahatım
neden dersen 94875 + da 94900 de ben full oldum da
e he hüü
b,zdeki bu satiş zaten DOW un C yada iii tamamlanmasi ardindan gelecek satişin ön hazirliği minumum -GAP için sanırsam
-
mini bir 600 / 950 de benden çalişti
emme azaz
broker sağlam ve düzgün arkadaş
geçmişte yediğim MC larda çok yardımcı oldu bana
e he hüü
-
[quote=altay;455611]:)
a indikse b çiktik
c ineriz 5 dalga 1 ve 2 ise bunnar 3 ne olur bilmem Ağa
ben 94875 + yanip 96 abartisina gitmediği içinde rahatım
neden dersen 94875 + da 94900 de ben full oldum da
e he hüü
[B]b,zdeki bu satiş zaten DOW un C yada iii tamamlanmasi ardindan gelecek satişin ön hazirliği minumum -GAP için sanırsam[/B][/quote]
valla ben bu kadar havalı ifade edemiyorum ama::: bence de dow un eksisi sonrası bir -gaple akıtacak kanı...eğer akıtacaksa:p
-
dow 16.000 olacağa benzer
-
amca benim hiç 10.000 puanım olmadı.dng:..:
günlükler alıma geçmezse,saatlikler max. satışta pu yapıp 5 lik al deyinceye kadar bekleyim...brv
çok şey mi istiyom.. buda ortalama 5 işgünü eder...
maliyet 94450
-
[quote=Astatin;455613]valla ben bu kadar havalı ifade edemiyorum ama::: bence de dow un eksisi sonrası bir -gaple akıtacak kanı...eğer akıtacaksa:p[/quote]
akitmayabilir
bu düzeltmeden sonra tekrar yeni TEPE leyebilirler
1689/1741 araliği bir yerden SP şeytçek 500 ler altına incek
ama önce çikçek
teminat gördüşğümde ONS ta basiyom KISA yı
yarın 130x mii 126X mi ne çikarsa bahtıma aritk
-
[quote=seagate;455614]dow 16.000 olacağa benzer[/quote]
olsun başgan itiraımız yok..onlara para girecekk bizden para çıkacak ya..biz düşelim varsın:p:o
-
[quote=polo;455603]Altay sen bu piyasada nasıl para babası olmuyorsun anlamıyorum valla.[/quote]
7 ayliğim ondan sanırım
gerçekten 7 ayliğim
-
düşmeden geçen her dakika şortlara gorku salar..üğww..buyur 94050 yaktı yine..bööğğüüüü
-
şortlarda kalma faslındayım,
mevlayı bulma yollarında,
93 ler tükendi,
95 e yolculuk,
buselik makamına..üğwww
-
95000 üzeri 5 mn kapaniş görmeden SHORT larla yaaslanırım arkama
12 12 yapti ise aslanlarrrrr gibin 3 sirasi artik
hele biizm PY de sever
açiliştan itibaren sürekli vermeye
-
Yusuf Yusuf indikatörü ile birlikte kısa devam
-
açik konuşmak gerekirse
ben ilkkk defa bu kadar rahatım SHORT lar ile
yannız ONS a gönül baği ile bağlandiğim için ve bugün mutlak kapğadiğim KISA ları artirma niyetim olduğu için de
üzerine bir de 933xy lerde iken 1285+ da olduğu için ONS oradada güzel maliyetim oldu
%7X BIST KISA
%2X ONS KISA
ONS ta az da olsa gorku var
malum gece açik biz değiliz
hatta yarın zebah 130X görsem ONS u
yarı yarıya geçiririm açiliş ile portu
-
diplerde bu kadar volatilite alım işaretidir..
tepede olunca satım işarrreti olsun..
yarın eger spot 77900 üzeri olursa günlükler al verecek ..o zamanda pu falan traş olur...amma al vermeden kıyıdan dönerse,hedef 10.025 puan olsun.komisyon dahil..
-
[quote=abka;455624]diplerde bu kadar volatilite alım işaretidir..
tepede olunca satım işarrreti olsun..
yarın eger spot 77900 üzeri olursa günlükler al verecek ..o zamanda pu falan traş olur...[/quote]
Vallah yurtdişi arttikça neden artmasin
hele bankalar bu kadar diri iken
o yüzden trade e adapte olmak lazım aslında
tek yön trade ama
şimdi bakiyorum bakiyorum
yannış saymış olsam nereye çikar düşeceği yer +41xy
92xyz olsa 96xyz hedef olur
yannızzzz
şimdi FED Başkanı tekrar senatoda
aslinda ABD borsalarının kızarmasi için tammm uygun ortam bir laf ifade yeter
-
bankalar dipte yav ne satışı
:) olsa olsa silkelemedir..
-
[QUOTE=altay;455625]Vallah yurtdişi arttikça neden artmasin
hele bankalar bu kadar diri iken
o yüzden trade e adapte olmak lazım aslında
tek yön trade ama
şimdi bakiyorum bakiyorum
yannış saymış olsam nereye çikar düşeceği yer +41xy
92xyz olsa 96xyz hedef olur
yannızzzz
şimdi FED Başkanı tekrar senatoda
aslinda ABD borsalarının kızarmasi için tammm uygun ortam bir laf ifade yeter[/QUOTE]
çok trade yaptık..amme birde mümkünse 10.025 puan olsun..:::
-
-
breh..tüm periyotları toparlayarak kapattı...sabah yine dow başgana bağlı ıolarak juri önüne çıkacaz demek...gısmet...iyi akşamlar hacılar...
-
ülemmm ya %70 e %30 a çevirecek idim portu
iyi yerden kapandi idi BİST SHORT
ta saniye ile kaçirdim ONS ta shortu
canım çok sıkkınnn bare 130X görsemde yarin açilişi sevindirik olurum Vallaha
-
Kurt Agabey eylulde dersten bahsetti bedel karsiligi.
Gundemde kalsin konu.
Tas mi tasitcek acep bedel olarak.
-
Astatin patron;
senin İngilizce iyidir yaw;
ne demiş eleman burada;
Astro post from Sugarman,yesterday on Danerics
"Today is the day that Jupiter, Saturn, & Neptune are in what is called a Grand Trine. This means that from Earth's perspective (Geocentric) that these planets are in a perfect triangle on the ecliptic. Considering it takes Jupiter roughly 12 year, Saturn 29.5 years, and Neptune 165 years to circle the Sun respectively this is quite a phenomenon. If fact the last time it happened was in 1967 and early 1929 before that. In Financial Astrology Jupiter and Saturn are considered the business planets. The symbolisms of Neptune are many, but a few are deception, cloudiness, illusion, etc....To me this has been the build up of a Grand Illusion. We have been told how everything is fine to this point. This past week we were even told how much Tax revenue the Gov't took in. How preposterous when compared with the percentage of spending and because of sequestration it was a one time deal.
I have been waiting a long time for this occurrence and have felt that an important high in the stock market would around late this week or early next week. From this point forward things are going to begin looking darker and darker."
-
[quote=altay;455641]Astatin patron;
senin İngilizce iyidir yaw;
ne demiş eleman burada;
Astro post from Sugarman,yesterday on Danerics
"Today is the day that Jupiter, Saturn, & Neptune are in what is called a Grand Trine. This means that from Earth's perspective (Geocentric) that these planets are in a perfect triangle on the ecliptic. Considering it takes Jupiter roughly 12 year, Saturn 29.5 years, and Neptune 165 years to circle the Sun respectively this is quite a phenomenon. If fact the last time it happened was in 1967 and early 1929 before that. In Financial Astrology Jupiter and Saturn are considered the business planets. The symbolisms of Neptune are many, but a few are deception, cloudiness, illusion, etc....To me this has been the build up of a Grand Illusion. We have been told how everything is fine to this point. This past week we were even told how much Tax revenue the Gov't took in. How preposterous when compared with the percentage of spending and because of sequestration it was a one time deal.
I have been waiting a long time for this occurrence and have felt that an important high in the stock market would around late this week or early next week. From this point forward things are going to begin looking darker and darker."[/quote]
Abi, cubiter, neptun ve saturn mikemmel bir drıyengıl pozisyonundalarmış..bu daha önce 1967 de ve 1929 da olmuş filan.. gezegenler astroloji falan fişman üzerinden sonuç olarak diyor ki; finansal piyasalar ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta en yükseğini görecek. Sonrası gittikçe kararan bir karanlık.. Yani piyasalara yakın zamanda kayacaklar diyor bunu da gezegenlerin pozisyonu diyor..diyor:D
-
günaydın
bıst-100: [B] 78100-200 üzeri [/B]kapatırsa ,günlükler 31 mayıstan beri ilk defa al verecek...
-
günaydın.
ONS eklerim ancek BIST ten bişiyler gelirse
yannız açiliş ile non-stop vermelerini beklerdim BIST te
94000+ açiliş üzdü beni açikçasi
-
[quote=Astatin;455642]Abi, cubiter, neptun ve saturn mikemmel bir drıyengıl pozisyonundalarmış..bu daha önce 1967 de ve 1929 da olmuş filan.. gezegenler astroloji falan fişman üzerinden sonuç olarak diyor ki; finansal piyasalar ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta en yükseğini görecek. Sonrası gittikçe kararan bir karanlık.. [B]Yani piyasalara yakın zamanda kayacaklar diyor[/B] bunu da gezegenlerin pozisyonu diyor..diyor:D[/quote]
ümit gezegenlere kaldi yane
-
günaydın. bazen basit ve net düşünmek gerekir. hayata dönelim. bir satıcı malını satmak istiyor.bunu yaparken piyasasını düşürür mü ? yükseltir mi? asıl takip etmemiz gereken soru bu bence :)
-
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar cümleten
-
pala sağlam vermen lazım..yoksa günlükler al olursa,kurt,ayı ne varsa,boğa olacak...
-
[quote=Astatin;455642]Abi, cubiter, neptun ve saturn mikemmel bir drıyengıl pozisyonundalarmış..bu daha önce 1967 de ve 1929 da olmuş filan.. gezegenler astroloji falan fişman üzerinden sonuç olarak diyor ki; finansal piyasalar ya bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta en yükseğini görecek. Sonrası gittikçe kararan bir karanlık.. Yani piyasalara yakın zamanda kayacaklar diyor bunu da gezegenlerin pozisyonu diyor..diyor:D[/quote]
Sonuç olarak, "82000" mi demiş?:D
-
Kayfe falı olaydı, eyiydi...
Şekilli, bulmacalı,derin anlatımlı..:D
-
[quote=excali;455652]Sonuç olarak, "82000" mi demiş?:D[/quote]
vay jakhal...gizli gizli takiptesin demek:D yok 82000 dememiş ama işin içine gezegenleri sokup 1929 a gönderme yaptıysa 82000 değil 8200 falan derdi herhalde..:D
bekliyırum abi 82000..ne dalga geçiyonuz..töbe töbe.lelele
-
"JP MORGAN, TURKIYE PIYASALARI ICIN TAVSIYESINI OVERWEIGHT'TEN NOTRAL'E DUSURDU"
JP, Hangi gezegenden? Cupiter mi,Saturn mu?
[URL]https://twitter.com/Research_Turkey/status/358114718201815040[/URL]
-
[quote=excali;455653]Kayfe falı olaydı, eyiydi...
Şekilli, bulmacalı,derin anlatımlı..:D[/quote]
vay psişik var.. az önce kahveyi içip ters çevirdim..üstüne afiyet tatil eçıkıyorumda fala göre pozları kapatıp kapatmamaya garar verceem
-
[B]Hükümete yakın bir holdinge 450mn$ dolar kredi açan Halkbank'a gösterilen teminat Hazine arazisi çıktı - Taraf-[/B]
[B][URL]https://twitter.com/Research_Turkey/status/358115420059869184[/URL][/B]