sayın hexen dediğiniz kadar saçma saçma harkets oluyor ...... bunaldım.. hiç bir işlemden kar yapamadım :( flato kalmak en iyisiymiş .. paramız cepte kalırdı
Printable View
sayın hexen dediğiniz kadar saçma saçma harkets oluyor ...... bunaldım.. hiç bir işlemden kar yapamadım :( flato kalmak en iyisiymiş .. paramız cepte kalırdı
[quote=Ardasu;73037]arkadaşlar matriks ekranı olan komisyonu 1 ytl civarında malum aracı kurum hariç çalıştığınız tavsiye edeceğiniz kurum var mı?buraya yazmazsanız özelden atabilir misiniz.[/quote]
cok fazla var 1 ytl ve derınlıklı ekran veren aracı kurum var bankalar ne yazıkkı cokişlem hacmı istiyorlar.veya kontrat bence buyuk aracı kurumları tercıh et bu konuda ozelden de mail atabılısın
Bi de türkiye için derler tatil çok diye, adamlar da zırt pırt kapalı... Sokaktaki elektirk kabloları birbirine değdi galiba, birden öyle büyük bir ışık çıktı ve elektrikler gitti ki patlama oldu sandım :) Allahtan şu güç kaynağını almışım yoksa herşey yanacak bu yüzden...
[quote=BORSACIOZGUR;73026][B]Dikkat : saat 17:00 den sonra Vadeli 030 un yeniden spot endeksin üzerine çıkma ihtimali var[/B].
Bu da 200-250 puan yukarı kar demektir.
Shortlar için çok tehlikeli olabilir..[/quote]
Teşekkürler Saygılar... Yukarıdaki mesajın yazılma saati 16:39 şimdi saat 17:11 ve vadeli spotu geçti.
Siz beni spekülatör zannedin..eleştirin. tersini yapın dalga geçin.
Bend e böyle 1 haftadır sistemin hareketini yakalayayım. Kazanmaya devam edelim... Razıyım teşekürler.
Diğer vadelerede bakacak olursak, düşüş baskısından henüz kurtulamıyoruz sanırım, spot 30 için pazartesi 34000 üzeri görülebilir, buna göre spot 30 da 34000 üzerinde vadelide kısa yapmak farz gibi bişey, artık 1000 puan yukardamı olur, fark kapalımı olur bilinmez, saygılar.
geceye 33000 maliyetli 1/20 longg..puha..yanlış okumadınız 1/20... haftasonuna heyecan devretsin..iki gun ust uste flat kalmaış olayım...sembolik uzun
Dolardada bugün kısa uygundu, bakalım pazartesiden sonra döviz ne yapacak? saygılar.
Haftasonu long um . ne olur ne olmaz obama paketi açıklayana kadar geceleri Long olacağım...
Gün içi arada bir shorta dönebilirim.
Haftasonu ve haftaya devalüasyon hızlanırsa işler kötü galiba, izleyeceğiz bakalım, düşecek dedikçe aldılar sonu ne olacak meraktayım, bide döviz riski sorunumuz olabilirde, ama sonuçta endeksler için düşüşün daha başında gibi bişeyiz, saygılar.
eger uysaydım 5 dak. sistem bu gün duman etmişdi..sat olarak kapattı..2 hatalı işlem yaptıracaktı...
ama kendi sistemim (15 dak)sadece short cover verdi..ve öylece kapattı..yani flat olarak...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73045]Haftasonu long um . ne olur ne olmaz obama paketi açıklayana kadar geceleri Long olacağım...
Gün içi arada bir shorta dönebilirim.[/QUOTE]
Obama geldiği ilk günden yada haftadan, veya ayda, bir paket açıklaması olasılığı varmı sence? mümkünmü bu yaaa? nerde görülmüş, gerçek resmi obama görünce keşke ben paket olsam diyecektir bence, çok zor çook, paket değil algılaması ve plan hazırlamaları bile bikaç ay sürer, bundan emin olunuz, saygılar.
[quote=BORSACIOZGUR;73041]Teşekkürler Saygılar... Yukarıdaki mesajın yazılma saati 16:39 şimdi saat 17:11 ve vadeli spotu geçti.
Siz beni spekülatör zannedin..eleştirin. tersini yapın dalga geçin.
Bend e böyle 1 haftadır sistemin hareketini yakalayayım. Kazanmaya devam edelim... Razıyım teşekürler.[/quote]
İmkansız diyen olmadı zaten sizde ihtimalden bahsetmişsiniz
İhtimal bol yani