-
[QUOTE=furkan;73072]dolarda benimde tahminlerim cok yukarıda ama daha değil 20ocaktan once hiçbiryer bence yıkılmaz bizde 38200 düşüşünün duzeltmesini yapalım sonra gümbür gümbür geliriz aşagı zaten gunlukler hala satta bende sadece 60dkikler alda[/QUOTE]
ben XU030=XU100 bekliyorum desem:)
işte bu eşitlik sağlandığında dolar o beklediğim seviyelerde olacak...
-
[QUOTE=asyalı;73077]pardonnnnnnnn artı 0,47 az kaldııı ankarada ezan okunuyooduuu allah yazdırdıı herhaldeeee puhaaaaaaa[/QUOTE]
[QUOTE=asyalı;73078]doww0,39 c artııııııııııııııı gelllllllllllll dowww cokuyoooooooooooooooo[/QUOTE]
asyalım cok sevinmek kotu sonuc yapar. bize analiz fayda eder.
-
[QUOTE=jerfin;73079]ben XU030=XU100 bekliyorum desem:)
işte bu eşitlik sağlandığında dolar o beklediğim seviyelerde olacak...[/QUOTE]
o işte bana gore olmaz :) ama dolar 1.70-1.80 belki gorulebilir suprriz olmaz benim için.
-
[quote=Astatin;73058]iş derken?
a) Teşekkür etmen gereken catedral mesajları?
b) Harbi iş (yani karşılığında maaş aldığın)
c) Pıçaklanması gereken RCP
d) Hepsi
e) Hiçbiri[/quote]
a şıkkı...
-
yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...
-
Altına neler oluyor bilen var mı iki günde 800 den 839 a yükseldi ve dow-petrol-euro/usd ye rağmen inmiyor. Dow düşüyor altın yükseliyor ilginç. Bu gece dow şöyle + % 1,5 kapatsa hiç fena olmaz. DJI nasıl kapatır tahminleri alalım :D Asyalı hoşgeldin forumu istila etmişsin 1 günde, Asya'nın neresindensin yoksa Anadolu yakasında mı oturuyorsun :D
-
[QUOTE=asyalı;73083]hayat her zaman analızz demek degıldır kurtlar puslu havayı sever
grafık tamam ama o havayı koklayıpp grafıgın ve tum sısıtemın tersıne oynamak marıfettır.kı bu marıfetı olan lar gercek trader olurr.[/QUOTE]
hiç güleceğim yoktu :D
tamda dediğiniz tarzdan bir trader olan hexen babadan o mesajı almışsınız ve ona yanıt veriyorsunuz ne ilginç :D
-
[QUOTE=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/QUOTE]
Ben DNSyi değiştirmiştim birkaç gün önce. Bunlardan birisini deneyebilirsiniz. Slmlar.
Verizon (Level3) Public DNS Servers
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
-
[quote=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/quote]
Bende açılıyor istersen DNS leri değiştir dns 4.2.2.1 ve dns 4.2.2.2 yap veya proxy kullanabilirsin verebilirim numara
-
sayın asyalı bir bardak su içiniz :) yavaşınız yoksa 50 mesaja ulaşabilmek içinmi butun bunlar
-
[quote=jerfin;73073]faizin alternatifi dövizdir !!![/quote]
bence degıldır o faiz oranları ıle dogru orantılı faizler 22 sevılerde iken dedıgın dogru.ama bu sevıyeler bana gore degıl
usd de %5 yukaları olma ihtımalinde piyasadan cıkan para hisse ve faizden cıkan parayla bırlıkte milyar usd bulur sence bu havada ulke batıracak kadar kımde para var bence yokk
aynı oyuınu kurumlar dahıl uluısal spekler yaptı petrol ve parıtede durumları orada enson bırı kendınıı terenın onune attı ve olumm
verrrrrrrrrrrrr dowaaaaaaaaaaaaaaa
0,47 eksiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pardonnnnnnnn artı 0,47 az kaldııı ankarada ezan okunuyooduuu allah yazdırdıı herhaldeeee puhaaaaaaa
doww0,39 c artııııııııııııııı gelllllllllllll dowww cokuyoooooooooooooooo
hayat her zaman analızz demek degıldır kurtlar puslu havayı sever
grafık tamam ama o havayı koklayıpp grafıgın ve tum sısıtemın tersıne oynamak marıfettır.kı bu marıfetı olan lar gercek trader olurr.
[quote=furkan;73081]o işte bana gore olmaz :) ama dolar 1.70-1.80 belki gorulebilir suprriz olmaz benim için.[/quote]
bu esitlik nasıl olacak onu anlamadım yanı
cok zor 1700 1800 rakamlar ctı batmasına izin verılcek ve 1tarp 2 tarp işe yaramayacak ve sonuc
iştee sarkosy dedgı gıbı iran cok az vaktı kaldı anca savas olursa bu bır tahmınnnnn gonlumm ıstıyooooo olmasınnnnn
dow 0,20 artıııı 8150 altııı 2 felakettttttttttt 1 durak 7900 2 durak 7500
[quote=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/quote]
acılıyor sıkıntı yok su an
veeeeeeeeeeeeeee bıngooooo s&p eksi 0,15 vurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı olsunnn dowwwwwwwww 000000000sıfırrrrrrrrrrrrladıııııııııııııı hopbalaa yavrummmmmmmmm nasıışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
allahhhh alahhhhhhhhh gelyoooooo parsutsuzz ınıyooooacıll 8150 gelllllllll 0,15 ceksiiiiiiii
ahgandaaaaaaaa dowwww ruhunaa fatıhaaaaaaaaaa alahauu ekberrrrrrrrrrr 0,29 eksıııııı ver verr kartelee verrrrrrrrr s&p 0,50 olduuuu
[quote=hexa;73092]Altına neler oluyor bilen var mı iki günde 800 den 839 a yükseldi ve dow-petrol-euro/usd ye rağmen inmiyor. Dow düşüyor altın yükseliyor ilginç. Bu gece dow şöyle + % 1,5 kapatsa hiç fena olmaz. DJI nasıl kapatır tahminleri alalım :D Asyalı hoşgeldin forumu istila etmişsin 1 günde, Asya'nın neresindensin yoksa Anadolu yakasında mı oturuyorsun :D[/quote]
tesekkurlerr sağolunnn
bu forumda havaı koklamak ve ıs yapmak cok guzell anadoluu sayılırrr..
altın artıkk guvenlıı lıman ben 2009 altının 1000 olmasını beklıyıorum faize gıden yok gelişmekte olan ulkelere gelmek istemeyen yatırımcı sayısı cok fazla bu parıte ve petrol de bu kadar petro dolar zengını arap spekler oldugu surece altınn ınce ceden ınceyte gıder yukarıyaaa
[quote=gacırt;73094]hiç güleceğim yoktu :D
tamda dediğiniz tarzdan bir trader olan hexen babadan o mesajı almışsınız ve ona yanıt veriyorsunuz ne ilginç :D[/quote]
cok bılenn cokk kaybederrr ustattttt bunaa pıyasada cahıl cesaretı ve kurnazzzzz tılkı trader aklı derlerrrrrrrr
[quote=mersiyk;73098]sayın asyalı bir bardak su içiniz :) yavaşınız yoksa 50 mesaja ulaşabilmek içinmi butun bunlar[/quote]
nıye 50 msj olunca ne oluyo kı ???????
-
hadı bana bysss servısım geldıı cıkmak zorundayım.dowwwwwww 0,50 yıkıl beter olll geber yuzde bılmem kaccc eksııı olll.bu arada ozeldenn bana kufur eden arkadaslara da aynını ıade edıyorum..anladılar sanırımmmmm