-
[QUOTE=rcp;72885]sizi yenıden gormek ne guzel sayın mbm, geyık nıtelemesınden de payıma bırseyler düştüğü için uzuldum:)
geyık yuzunden yazmadıysanız soz artık kedı benzetmesı yapmam.[/QUOTE]
Ama ben bir daha KEDİ formasyonu bulmayacağıma söz vermiyorum..:..:
-
[QUOTE=jerfin;73070]genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve [COLOR="Blue"]dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda[/COLOR].. söylemiyim şimdi komik gelir:)[/QUOTE]
Yaklaşık dolar tahmininizi yazabilirmisiniz ?
-
[QUOTE=Astatin;72925]TOBO cu catedral nerde yaww..FDJ 30-60 dklıkdaki TOBO yu nasılsa o yazar diye bekliyorum ama yazmıyor..sonra aynı periyotta bizdeki ikili dip falan...şş catedral nerdesin..tobo cu kati[/QUOTE]
Demekki neymiş TOBO yokmuş... OBO varmış.. Hakkaten sizi ihmal ettim bugün.. Biraz gribim de.. Siz başınızın çaresine bakmışssınızdır.. Benim arkadaşlarım işlerini bilirlerrrr:..:
-
[quote=CIRCIR;73082]a şıkkı...[/quote]
kralısın;)
-
[quote=catedral;73105]Demekki neymiş TOBO yokmuş... OBO varmış.. Hakkaten sizi ihmal ettim bugün.. Biraz gribim de.. Siz başınızın çaresine bakmışssınızdır.. Benim arkadaşlarım işlerini bilirlerrrr:..:[/quote]
onu demek istedim:..::..:
-
[QUOTE=jerfin;73073]faizin alternatifi dövizdir !!![/QUOTE]
Faizin alternatifi sadece döviz değildir. Altın ve borsa da vardır. Dün sorduğum "reel faiz %3e düşerse sıcak para hem ülke hem de kur riski lamak istemezse ne yapar?" sorunun cevabına gelince kur riskini kaldırıp ülke riskini alabilenler eurobondlara (döviz cinsi tahvil) yönelir. içeridekiler de IMKB ve VOBa yönelebilir.
-
[QUOTE=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/QUOTE]
Açılıyor. Sorun yok!
-
hexa nerdesin..xausd long 835.1:)
-
[quote=teo;73086]yurt dışı sayfaları açılıyormu sizde.bende hiç bir yurt dışı gelmiyor, telekom dns mi uçtu acaba...[/quote]
şu an benim açılıyor...
-
[QUOTE=teo;72976]S&P 840.50 altına dusemedıkce yon yukarıdır.Ama suprız olan ıse bız acıkken dusmeyıp, bız kapandıktan sonra dusmesıdır..
Bunu da ben bılemem, ama dow tahmınlerı tutan arkadaslar bılebılır....[/QUOTE]
840 altındayıs:..:
-
[quote=Astatin;73110]hexa nerdesin..xausd long 835.1:)[/quote]
kapat kapat 1.5 usd yeter:)
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72975]öNEMLİ UYARI :
Tam seans sonu biraz gevşeyebiliriz diyecektim. Gevşedi.
Biraz biraz biraz daha gevşeyebiliriz..[/QUOTE]
Yiğidin hakkı yiğide.. Bugün yorumlar oturmuş:)