[QUOTE=teo;72978]Catedralın kulagı cınlasın, Dolar da obo goruntusu var... Obocu lara duyurulur...
Ben ınanmam formasyonlara....[/QUOTE]
Bakmadım.. Hangi dolar grafiğinde? ..Bi bakmam lazım.. KEDİ midir diilmidir.. kEDİ olsaydı yükselmezdi:eek:
Printable View
[QUOTE=teo;72978]Catedralın kulagı cınlasın, Dolar da obo goruntusu var... Obocu lara duyurulur...
Ben ınanmam formasyonlara....[/QUOTE]
Bakmadım.. Hangi dolar grafiğinde? ..Bi bakmam lazım.. KEDİ midir diilmidir.. kEDİ olsaydı yükselmezdi:eek:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72983]Sanki bir his içimde. Dow eksi açılacak. Ve bir anda tepetaklak 300-400 puan aşağı gidicez gibi geliyor..
Sadece bir his...
Bugün hiç çalkalama+ gargara yapmamışlar çünkü.
[B][U]Ne olursa olsun saat 16:28 de Dow açılmadan önce SHORT olacğaım
Saat 17:15 DE Seans sonu da LONG .
[/U]Hadi aradaki farkı beraber hesaplayalım.. :)[/B][/QUOTE]
Bak bu deminki bütün yorumlarını mafetmiş:eek:
[quote=catedral;73116]Bak bu deminki bütün yorumlarını mafetmiş:eek:[/quote]
şşşş...xauusd long veya en iyisi cumhuriyet long :..::..: ordaki boğaları seviyorum:..:
[QUOTE=oğuzt;72897]Geçmiş olsun Sn mbm kendinize dikkat edin destek minder kullanın tavsiye ederim siz bize her zaman lazımsınız fikirleriniz kisiliginiz insanlıgınızla
saygılar[/QUOTE]
[QUOTE=BULENT;72899]Geçmiş olsun sn mbm,
Aynı şeyi yaşadım, tavsiyem haftada en az 3 gün yüzme.[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;72900]yüzsün bence :) yüzme demeyin arkadaşımıza :..: türkçe bu nereye çekersen oraya gidiyor :) (şaka sadece)
mbm geçmiş olsun size[/QUOTE]
[QUOTE=rcp;72902]Geçmiş olsun sayın mbm, ağlık her şeyın ustunde,
bır an once sağlığınıza kavusmanız dileğiyle.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;72905]gecmis olsun mbm kardesim dikat ol. bende aynı sorun var amma ameliyat olmadım.
33275 üstesinde dikat olun 34700 potanstayız[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;72906]çok geçmiş olsun sn.mbm, dikkat edin kendinize... siz geyiğe parantez açınca bende alınmıştım açıkçası:)[/QUOTE]
[QUOTE=özdenil;72911]Sn. mbm geçmiş olsun...[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;72913]Geçmiş olsun sn mbm malesef çağımızın sorunu oldu bel fıtığı. Kayın pederimde de vardı yeni bişey denedi 20 gün önce şimdi gayet rahatladım diyor. İsterseniz siz de inceleyin biraz...
[URL="http://www.g-therapy.com/"]http://www.g-therapy.com/[/URL][/QUOTE]
[QUOTE=thracian;72916]Gecmis olsun Sn. Mbm[/QUOTE]
[QUOTE=Ardasu;72926]Sn.Mbm geçmiş olsun kardeşim.[/QUOTE]
[QUOTE=oguzhan;72934]Sayın Mbm geçmiş olsun[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;72936]sayın mbm geçmiş olsun. Acil şifalar.
sayın BORSACIÖZGÜR dün nunu, catedral ve Vob trader dan başka short olan ya da söyleyen yoktu. Herkesin portföyü kendine.[/QUOTE]
[B]sn oğuzt,sn bülent,sn özgürefe,sn rcp,sn jerfin,sn özdenil,sn enerton,sn thracian,sn ardasu ,sn oğuzhan,sn vobix[/B]
ve mesaj atan [B]sn bullmarket,sn mavi,sn serkanyurttaş ve sn hexen[/B]
çok naziksiniz ,çok teşekür ederim iyi dilekleriniz için...
sevgiyle kalın.......
[URL]http://www.vidopa.com/video/QpLN3KRjsW0__SelimSesleramp;BrennaMacCrimmonPenceresiYolaKarşı.html[/URL]
selim sesler & brenna mccrimon
[URL]http://www.vidopa.com/video/rYXNeqU5uEE__SelimSeslerKürdilihicazkarLonga.html[/URL]
selim sesler -kurdili hicazkar longa
yahu forum iki dirhem bir çekirdek olmuş, ne bu hal:D
arkadaşlar imkb vergiden muaf, vobta durum ne hala devam ediyormu muafiyet?
[QUOTE=Astatin;73050]Sesinizi duyan cennetlik bay CIRCIR...Catedral nerede? sen bilirsin:o:o[/QUOTE]
Burdayım.. Biraz grip .. Sabahta biraz yaralıydım.. :..:Yaralarımı sarıp tedavi ettim:..:
şimdi geldim neler yapmışssınız bakiimmm diye okuyorum
[QUOTE=bien;73061]riskli ama maliyetimin iyi (33625) olmasına güvenip sistem yönünde kısa girdim..[/QUOTE]
Hayrett.. Benimle aynı yönde bir kişi:eek:
[QUOTE=jerfin;73070]genel görüntü hoş değil ondan teo.. endeksin grafiğini bir kenara bırakıp da bankalara tek tek baktığımızda manzara hiç hoş değil.. yurtdışı yukarı yaparken bir aşağı, bir yukarı mal dağıtma olacak benim tahminim.. çıkamıyoruz, bugün gördük de zayıflığı...
ve dolarda benim tahminim çok daha yukarılarda.. söylemiyim şimdi komik gelir:)[/QUOTE]
söle söle beni güldüremezsin.. Ben beklentimi sölemiim esas.. Deli gömleği giydirir götürürler beni.lelele
[QUOTE=catedral;73125]söle söle beni güldüremezsin.. Ben beklentimi sölemiim esas.. Deli gömleği giydirir götürürler beni.lelele[/QUOTE]
hedefler o kadar uçuk geliyor ki insanlara yakında bana da deli gömleği giydirecekler:D
bi sen varsın zaten beni anlayanüüü
[QUOTE=traderx;73121]yahu forum iki dirhem bir çekirdek olmuş, ne bu hal:D
arkadaşlar imkb vergiden muaf, vobta durum ne hala devam ediyormu muafiyet?[/QUOTE]
çok sağolun arkadaşlar ilginize 40 dakikadır sizin için bu kadar basit bir soruya kimse cevap vermedi.