Vobun yukarı fişeklemesini önleycek yer üstteki direnç 682xx yeresi.... betoncuların son kalesi...
682xx üstünde shortingales dikkat
[IMG]http://i48.tinypic.com/2laycci.png[/IMG]
Printable View
Vobun yukarı fişeklemesini önleycek yer üstteki direnç 682xx yeresi.... betoncuların son kalesi...
[IMG]http://i48.tinypic.com/2laycci.png[/IMG]
[QUOTE=boz ayı;180045]dilim varmıyor söylemeye amma....data iyi gelirse...68.000 geçilir...
o zaman nurtopu gibi TOBO...muz olur....hedef..söyleyemeyeceğim....69.500...
işte palanın tehditi...
datalar iyi gelmezse....tuzak olarak kalacak....[/QUOTE]
ipimde bile deel cort devam...gelsin 70000 e bekliyorum aynı oradanda vurmak ücün.....
[quote=excali;179693][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]04 Ocak Pazartesi [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[U][B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT][/B][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GER PMI İmalat Endeksi (Ara) 10:55 53,1 53,1 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]EUR PMI İmalat Endeksi (Ara) 11:00 51,6 51,2 Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP PMI İmalat Endeksi (Ara) 11:30 52 51,8 Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP Konut Kredisi Onayları (Kas) 11:30 58,0K 57,3K Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]GBP Net Tüketici Kredileri (Kas) 11:30 -£0,5Mlyr -£0,6Mlyr Yüksek[/FONT][/SIZE][/U]
[U][SIZE=3][FONT=Times New Roman]EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Ara) 11:30 -5,5 Yüksek [/FONT][/SIZE][/U]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD ISM İmalat Endeksi (Ara) 17:00 54 53,6 Yüksek [/B][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD ISM Ödenmiş Fiyat Endeksi (Ara) 17:00 60 55 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD İnşaat Harcamaları (a/a) (Kas) 17:00 -%0,1 %0,0 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]USD Fed-Lockhart Finansal Kriz Hakkındaki Konuşması (Atlanta) 17:15 Yüksek [/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Fed-Duke'un Ekonomik Beklentiler Hakkındaki Konuşması (North Carolina) 20:15 Yüksek[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Aralık ayı TÜFE ve ÜFE verileri (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Yeni yıla iyi bir başlangıç dileklerimle..Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT][/quote]
sn.excali..den....:..:
[quote=selçuklu;180048]patron data gözükmüyor 1700 da .. fedden amcalar konuşacakmış ..
03.Oca USD
Fed-Lockhart'ın Konuşması (Atlanta) 17:15 Yüksek
Pzr USD Fed-Kohn'un Konuşması (Atlanta) 17:15 Yüksek
USD Fed-Bernanke'nin Ekonomistlere Yapacağı Konuşma (Atlanta) 17:30 Yüksek[/quote]
16.45 ısm imalat verisi olması lazım abd için önemli
[QUOTE=abdullah yıldız;180058]16.45 ısm imalat verisi olması lazım abd için önemli[/QUOTE]
ok abi sağolasın bende gözükmüyordu onlar .. excali patron koymuş sabahtan ..
Veri kötü gelir 300 puan aşağı salarlar sonra ordan yeni zirve..uyarmı selçuklu patronaj..
i think on the way..butnatşur
[QUOTE=Larossıan;180054]Selçukluyla ortak bir proje geliştirirsiniz artık sağlam olur.:..::..::..::..:[/QUOTE]
proje belli abi .. fraktalik öngerilmeli ...80.000 projeksiyonel aderanslı betonarme rallyesange .. . .. :D:D:D
Cuma günü gelecek olan tarım dışı istihdam verisinin çok kritik olduğunu biliyorum geri kalan sankim hikayeden öteye gitmeyecek ama tabe amcaların hangi veriyi takıp takmayacağını heç bilemedik yine bilemiyoruz ehehe
[quote=fXci;180055]Vobun yukarı fişeklemesini önleycek yer üstteki direnç 682xx yeresi.... betoncuların son kalesi...
[IMG]http://i48.tinypic.com/2laycci.png[/IMG][/quote]
teşekkürler güzel kardeşim...kısalar için bir umut oldun.....
gözümden kaçmış......+.
[QUOTE=Astatin;180060]Veri kötü gelir 300 puan aşağı salarlar sonra ordan yeni zirve..uyarmı selçuklu patronaj[/QUOTE]
olur patron .. bana uyar...
Günlük sağlam,
[URL=http://img689.imageshack.us/i/64775149.png/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7025/64775149.png[/IMG][/URL]
gelsin bögün 68500 e kılımı kıpırdatırsam namerdim....bu yukseliş sürdürülebilir deel...nasılsa geberecek.....beklerim...
[quote=eksper;180066]gelsin bögün 68500 e kılımı kıpırdatırsam namerdim....bu yukseliş sürdürülebilir deel...nasılsa geberecek.....beklerim...[/quote]
Kapital sağlamsa olur 100.000 kadarda beklenir.:)))
69 yaparlar mı acep.
endeksi yauu endeksi! :D
[quote=unlimitted;180068]69 yaparlar mı acep.
endeksi yauu endeksi! :D[/quote]
Pela sen değil misin? Yapacaksan yap :p
endeksi yauu endeksi! :D
[quote=selçuklu;180061]proje belli abi .. fraktalik öngerilmeli ...80.000 projeksiyonel aderanslı betonarme rallyesange .. . .. :D:D:D[/quote]
Kredi kartına kaç taksit abi..??:::
Çıbıklar dizi dizi,hiza hiza....
üstadlar varken bana düşmez ama dow 60 dk bu seviyeler korunursa daha da yukarı gidecek gibi görünüyor ve benzer tablo X30'da da var.
[quote=excali;180069]Pela sen değil misin? Yapacaksan yap :p
endeksi yauu endeksi! :D[/quote]
ben pelayım he, emme "endeksi" yükselten şort-stoplar. :D:D
[quote=Larossıan;180067]Kapital sağlamsa olur 100.000 kadarda beklenir.:)))[/quote]
valla kapitali eğer tavuk sıçmıyorsa, 1000 puan veya sistem ters sinyalde hiçbir pozisyonun gözyaşına bakmam...ben ağlarım ama pozisyonun gözyaşına bakmam:D
[quote=ordi;180072]üstadlar varken bana düşmez ama dow 60 dk bu seviyeler korunursa daha da yukarı gidecek gibi görünüyor ve benzer tablo X30'da da var.[/quote]
66.000 altına gelmedikçe pek korkmamak lazım gibi gibi..:cool:
makas 1000 puana yaklaştı...dataya az kaldı....eylem zamanı..........
67.975.....şort...........
[quote=unlimitted;180073]ben pelayım he, emme "endeksi" yükselten şort-stoplar. :D:D[/quote]
Sen bastır.. selçuklu [B]ralli binasından[/B] bi [U]daire[/U]de bize ayarlar belkim...heyk
shortladım....67 950
Tom Çons yeter buraya kadar...
Tom kaçtı...
[quote=boz ayı;180077]67.975.....şort...........[/quote]
stop...68.300..........:..:
Sazan SW'de flatlar.
1/5 şort 925
biraz önce obama aradı..........
datalar çok kötü..boz ayı bas şortu dedi.....
koskoca obama bu ......
long devam ...
[quote=boz ayı;180084]biraz önce obama aradı..........
datalar çok kötü..boz ayı bas şortu dedi.....
koskoca obama bu ......[/quote]
[I]şaka bir yana.....[/I]
[I]inşallah datalar çokkkk kötü gelir....yoksa palanın niyeti bozuk....[/I]
ilginçtir GARAN 2 kademe kalktı ama para girişi 10 milyon tl azaldı:)
bu arada dataya kadar 68.300 geçilirse...stop kullanmam......
975 den ekstra cort...
[quote=vobarey;180087]ilginçtir GARAN 2 kademe kalktı ama para girişi 10 milyon tl azaldı:)[/quote]
vobarey!!! :)
[QUOTE=vobarey;180087]ilginçtir GARAN 2 kademe kalktı ama para girişi 10 milyon tl azaldı:)[/QUOTE]
bence hikaye patron para girişi falan... önemli olan graflar ... giren para zaten garan 2,00 falanken girmiştir .. şimdi çıkar bence para girmez .. :o:o:o
[QUOTE=jani;180079]shortladım....67 950[/QUOTE]
hayırlı ossun guzumh allah annalı bebalı böyütsün
xu30 spot 67700 üstüne atarsa dikkatli olmak leazımdır uyarmamı yapam ömceden
pala veriden önce ateşi sıcak tutuyor.....panik istiyor....kısalardan....
günün en önemli yeri..ve zamanı...........