[QUOTE=traderx;73127]çok sağolun arkadaşlar ilginize 40 dakikadır sizin için bu kadar basit bir soruya kimse cevap vermedi.[/QUOTE]
vob da şimdilik muafiyet yok, vergi kesilmeye 01.01.2009 başladı..
Printable View
[QUOTE=traderx;73127]çok sağolun arkadaşlar ilginize 40 dakikadır sizin için bu kadar basit bir soruya kimse cevap vermedi.[/QUOTE]
vob da şimdilik muafiyet yok, vergi kesilmeye 01.01.2009 başladı..
[quote=Astatin;73110]hexa nerdesin..xausd long 835.1:)[/quote]
Bunu kutlamalıyız Astatin xau-usd işlem yapmış ve bana da haber vermiş teşekkürler Astatin sezonu açıyoruz umarım :D Mesajını yeni gördüm yoksa girerdim Altın daha da yükselebilir bugün bariz gösterdi keşke tekrar onsu 820 olsa, lütfen girdiğin başka işlemler olursa haberdar et
[quote=hexa;73131]Bunu kutlamalıyız Astatin xau-usd işlem yapmış ve bana da haber vermiş teşekkürler Astatin sezonu açıyoruz umarım :D Mesajını yeni gördüm yoksa girerdim Altın daha da yükselebilir bugün bariz gösterdi keşke tekrar onsu 820 olsa, lütfen girdiğin başka işlemler olursa haberdar et[/quote]
yok be xausd onlar sanal işlem :) sadece gündüz vob nisan vade golddan sembolik 1 kontrat aldım
[quote=hexa;73097]Bende açılıyor istersen DNS leri değiştir dns 4.2.2.1 ve dns 4.2.2.2 yap veya proxy kullanabilirsin verebilirim numara[/quote]
proxy alabılırmıyım, baglanamıyorum utube'a ...
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.freshproxy.org/[/URL][/COLOR][/U] veya [URL]http://www.aliveproxy.com/[/URL] aralarından seçin bazıları güncel, youtube'a mı anlamadım? vtunnel.com veya youtubegir.org ile de girebilirsiniz proxy tabanlı siteler.
EDIT: Her proxy de güvenmeyin virüs programınız var değil mi?
S&P artık zor duser buraya kadar geldıkten sonra 840.50 uzerıne attı kendını yenıden [U]15 dakıka daha dayanır ve 30 tıck ıtıbarı ıle 840.50 uzerınde kalırsa[/U] hıc bır seycık olmaz.
Nara atanlarında hevesı baska gune kalır...
Bu arada Teo dolarda yükseliş mi bekliyorsunuz? Bir de çevrenizde yerli kurumlardan dow-F işlem yapan ve memnun olan varsa, duyarsanız bana söylersiniz :D
Yahu Astatin heyecanlandırdın beni boşuna tüh :D Sana artık dolar sormuyorum zaten bu aralar forexle pek ilgilenemiyorum fakat sen işleme girersen ilgilenirim acilen :D
[QUOTE=hilm;73104]Yaklaşık dolar tahmininizi yazabilirmisiniz ?[/QUOTE]
2-2.50 arasına yerleşmesi...
[QUOTE=catedral;73122]Burdayım.. Biraz grip .. Sabahta biraz yaralıydım.. :..:Yaralarımı sarıp tedavi ettim:..:
şimdi geldim neler yapmışssınız bakiimmm diye okuyorum[/QUOTE]
Geçmiş olsun bu arada Cizre'den Beyaz Saraya taşınmışsın hayırlı olsun.
[QUOTE=HKAYIKCI;69420]Sayın Üyemiz,
Borsamızın faaliyetine başladığı 2005 ve 2006 yıllarında Borsamızda işlem gören sözleşmeler için tevkifat oranı sıfır olarak uygulanmış, daha sonra bu uygulama 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanununun Geçici 67’inci maddesinde değişiklik yapan 5615 sayılı Kanun ile 31 Aralık 2008 tarihine kadar devam etmiştir.
Gelinen aşamada[B] “sıfır oranında tevkifat” uygulamasının uzatılması beklentisi olmakla birlikte[/B], bu konuda yapılacak yeni bir düzenlemeye kadar tam mükelleflerce Borsamızda gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %10 tevkifat yapılması esastır ve bu uygulamanın yürütülmesi üyelerimizin sorumluluğundadır. Dar mükellef gerçek ve tüzel kişilerce Borsamızda gerçekleşen işlemlerden elde edilecek kazançlar üzerinden %0 oranında tevkifat yapılması uygulamasına ise 2009'da da devam edilecektir.
Borsamızda işlem gören sözleşmelerin vergilendirilmesine ilişkin gelişmeler üyelerimize duyurulacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
VADELİ İŞLEM VE OPSİYON BORSASI[/QUOTE]
İki hafta önce gelen resmi yazı bu!
[QUOTE=VOBiX;73108]Faizin alternatifi sadece döviz değildir. Altın ve borsa da vardır. Dün sorduğum "reel faiz %3e düşerse sıcak para hem ülke hem de kur riski lamak istemezse ne yapar?" sorunun cevabına gelince kur riskini kaldırıp ülke riskini alabilenler eurobondlara (döviz cinsi tahvil) yönelir. içeridekiler de IMKB ve VOBa yönelebilir.[/QUOTE]
bende [COLOR="Red"]sadece[/COLOR] dövizdir demedim zaten.. asyalı faizler bu seviyelerdeyken dövize talep olmaz dedi.. ben ona istinaden yazdım.. yoksa yukarıda saydıklarınızı sokakdaki insan bile biliyor:)