Emmiii dizlerim titriyo emmiii karın %80i içerde kalan %20side hala çok karda emme şu akp kapatma olayı gerçek çıkarsa düzeltme derken şort trendi kaçırtırlar velleeee para kaybetmektense trendi kaçırdığıma üzülürüm
Printable View
Emmiii dizlerim titriyo emmiii karın %80i içerde kalan %20side hala çok karda emme şu akp kapatma olayı gerçek çıkarsa düzeltme derken şort trendi kaçırtırlar velleeee para kaybetmektense trendi kaçırdığıma üzülürüm
66000 değdiriri gene yukarı yapar.
66 350koçum benim....neredeyse kara gececegim ula....
66 225....yetişemiyorum ula....longcu usagları transit mezbaha soktu....
Dünki kazık cıktı benden...ha gayret.......az daha bas ula....
sinyal gelirse günlükten denge yeresi verecem henüz yok, bu sinyal bütün sistemlerin önündedir,
longcu usaglar istop yapmazsa bu kadar düşmezdi....hepsi istopta...
dünün dibi...66 700 dü....yani dün long olan herkes....ZARARDA ŞİMDİ....
[quote=makinist;216012]Al Jamal nerde?Unutmuşsun....lelele[/quote]
Dostum oralar uzak bana üçyüzaltmış varken oralara yolum düşmez hem ben köy çocuğu olsam da sağossun sunsette iyi tanırlar beni
[quote=jani;216029]longcu usaglar istop yapmazsa bu kadar düşmezdi....hepsi istopta...
dünün dibi...66 700 dü....yani dün long olan herkes....ZARARDA ŞİMDİ....[/quote]
Quzu hocam bu düzeltmemidir? yoksa akp kapatma davası haberimidir?
BİRDE YUNAN DEFAULT YAPIYORUM DERSE....taban oluruz....
66 175 de....ahanda zarar 600 puana indi....istop yapsaydım...agam trilyoner olurdu....
66000 altında eksper elde olan 10/4 cort lara kar yazdırmaya başlar......hede pala bir bardak su ver gözünü sevem.....
[quote=PALA;215852]sıra sana da gelecek, nema problema[/quote]
muglalızühtü dedim sana sırayla