günaydın..
sistemlerin çogu cuma sat idi..malesef gap yedi..
bu piyasada demek en iyisi gün içi trade..
Printable View
günaydın..
bu piyasada demek en iyisi gün içi trade..
[QUOTE=saraylı;253916]selçuklum hoşgeldin.....brv
peşindeyiz abi...:..:
T..C[/QUOTE]
hışbulduk abi ... saygılar hörmetler ... .brv.brv.brv
T..CT..CT..CT..CT..C
[quote=abka;253917]günaydın..
bu piyasada demek en iyisi gün içi trade..[/quote]
gerçekten swing sistemlerin çoğu satta idi...
ikide bir gap yiyorlar,çünkü zor bi dalga var...
dediğiniz gibi en iyisi daytrade ,hiç değilse zararınıZı önceden biliyorsunuz,en kötü şey zararı önceden bilememek...
bu fikirde olduğum için bu konuyu açtım...:)
[quote=aviator99;253647]hissiyatım değişti yükseliriz.bu dax kardeşi naparsa onu yapıyor spot.
yok ben ciddi ky yim usta:)[/quote]
son kapanıştaki fişekleme gib hedef feza gibi bi his var gene bende:)
[B]ky havacı[/B]
[quote=selçuklu;253915]sn. astatin üstat .. teşekkür ederim ... ... ew nasıl öğrenebilirim .. kaynak vs falan .. he :o:o:D:D:D[/quote]
berhudar ol çekirge,
eğer yolun ve gönlün EW den geçiyorsa seni "S konseyine" (Sazan, Saraylı).. havale edeyim. Forum üyelerinden havale ücreti de almıyoruk. Bir de free lander MAVİ var ama, HAlley kuyrukluyıldızı dünyaya her uğradığında (40 yılda bir) o da foruma bir kere uğruyor. Yani en temel 5 dalga nın öğrenilmesi bile bu hesapla 5*40=200 yıl sürer. O yüzden Size "S Konseyi" ni tavsiye ederim. Ordan başarıyla ayrılırsanız sonra sizi JEDI konseyine gönderirik. Tebrikler sayın selçuklu bey
bu arada ,verdiğim türk bayrağını simgelerin arasına koyan değerli yöneticimize de teşekkürlerimi sunarım, efendim....brv
T..CT..CT..C
herkese gunaydın...
cuma gunu senas sonunda acılan uzunlar 325 ten ıade edılır...450 fıbo hedefıne ve trend dırencıne csrptı...karar versın ona gore davrancam...hanı ben aptalım ya ondan..:)
herkese hayırlı senaslar..
[quote=abka;253917]günaydın..
bu piyasada demek en iyisi gün içi trade..[/quote]
biraz yavaş sistemlerle gerçek trendde kazanmak en iisi
ÇİN'E GÖRE, ESNEK KUR UYGULAMASININ, DÜNYA EKONOMİSİNİ YENİDEN DENGELEME GÜCÜ BULUNMUYOR
Ulusal para birimi yuanı daha esnek bir
dalgalanmaya bırakan Çin, yeni kur rejiminin, dünya ekonomisini yeniden dengeleme
gücünün bulunmadığını bildirdi.
Çinli yetkililer, iki yıldan buyana uyguladıkları ABD Dolarına endeksli
yuan sistemini kendi çıkarları için bıraktıklarını, ancak bunun küresel ekonomik
büyümeyi tek başına etkilemesinin mümkün olmadığını, bunun için küresel mali
sistemin topyekün gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladılar.
Bu arada, değeri piyasalar tarafından belirlenecek olan yuanın, ABD
Doları karşısında bugünkü değeri değişmedi.
Gap ile iki önemli direncin üzerinde açmış durumdayız:
[B]4.Direnç : 74.625
3.Direnç : 73.725[/B]
[B]2.Direnç : 72.825[/B]
[B]1.Direnç : 72.400[/B]
önümüzde 73.725 var.
Daha önceden veriğim 5.dalga senaryom devam etmekte,yalnız 5.dalganın içinde değişiklik sözkonusu olabilir..:confused:
Her halde 75.000 e gidip ,oradan duruma bakmalı...
Ya da daha iyisi bizler gibi daytrade sistemleriyle ,yakaladığımız puanı almak...dng
[quote=last trader;253885]kapanisa gore 100 puan yukarda fdow 9 15 te bole olursa 73200 acariz ,aman sabahlar olmasin:)[/quote]
gunaydin hayirli isler nokta acilis olmus:)
günaydın.Bol kazançlar.73225 ten uzunları reverse ettim.72800 gibi almayı düşünüyorum.