gapanışta sell off olmazsa evi ocağı ipotekleyip cörtleyen haftasonu kabusu görür demedi deme
bol üste çarptı ..
seLL OFF
Printable View
gapanışta sell off olmazsa evi ocağı ipotekleyip cörtleyen haftasonu kabusu görür demedi deme
bol üste çarptı ..
seLL OFF
vay hacı vay..günlükte üst boll band yukarı açılmaya başlamış..aluuuu..gırkunchislericindeyim.com..çokonat çekti canım **
[QUOTE=Astatin;421567]vay hacı vay..günlükte üst boll band yukarı açılmaya başlamış..aluuuu..gırkunchislericindeyim.com..çokonat çekti canım **[/QUOTE]
91500 gelüyüü
25 pivanla gaçti
91,200 gapar geçer gider. pehhh
CÖRTCÜ GARDAŞLARIM GEçmİŞ OLSUN vermiyir..
HEPİMİZİ ASACAKLAR.COM
agalar,ağır dalton da uzuna döndü..3 haftadır hareket yoktu...haberiniz ola...uwwwwww
17 45 e kadarmış vob
:D ben bitti saniyidim
pehhhh
[quote=ATHLON;421570]agalar,[B]ağır dalton[/B] da uzuna döndü..3 haftadır hareket yoktu...haberiniz ola...uwwwwww[/quote]
o ne lem..elvan daltonu biliyoruk da..ağır dalton ne acep
[quote=Astatin;421572]o ne lem..elvan daltonu biliyoruk da..ağır dalton ne acep[/quote]
e benim zistem var ya daltonlar deyu..istersen zatabulurum sana..ya da sistem sinyali yayınnayabulurum ...:)))..o 2 kg nun 1 kg suna tavım..:)
OHAAAAAAAAAAAAA...
MATRİKS 17:48:00
S&P Türkiye'nin kredi notunu 2 kademe birden arttırarak yatırım yapılır seviyeye yükseltti.
-MATRİKS
Yandık memü :) USD TRY %0.6 düştü ilk tepki..üewww
(ŞAKA LA ŞAKA ŞAKA)
[quote=ATHLON;421573]e benim zistem var ya daltonlar deyu..istersen zatabulurum sana..ya da sistem sinyali yayınnayabulurum ...:)))..o 2 kg nun 1 kg suna tavım..:)[/quote]
:D:D:D abi misafirim var yarın:o:o:o yoksa 2 kg barbunun n tamamını da verirdim sana..seni mi kıracam..barbun köpeeen olur
fıtch, vakıfbank, halkbank ve zıraat bankası'nın 'vıabılıty' notlarını 'bb+'dan 'bbb-'ye yukselttı
-matrıks-
eyiki ziraat halka arz deelmiş Haaa halk vakıf beklenti biter hayırlı işler
GOld short 1731
ENDEKS SHORT
dolar Long
nası düştüm ben buraya ühühühühühüh öyle eğlencesine bakiyirdim üwwwwwwwwww dayanamıyorummmmmmmmm
Buyrun Cenaze Namazına