67100 long stop , 66425 short seviyelerim an itibariyle..
görüldüğü gibi short için çok şey eksik,yaklaşık 2000 puan :)
Printable View
67100 long stop , 66425 short seviyelerim an itibariyle..
görüldüğü gibi short için çok şey eksik,yaklaşık 2000 puan :)
günaydın....sabah şerifleriniz hayır olsun......
68.375 şort...
[quote=selçuklu;180273]cümleten günaydın bol kazançlar .. hayırlı seanslar ..[/quote]
gol olmuş..Teprik ederim...brv
pala dün son dk da 200 puan çakarak bugünkü açılışın hesabını yapmış..
günaydın ....cort devam....
[quote=boz ayı;180276]günaydın....sabah şerifleriniz hayır olsun......
68.375 şort...[/quote]
vallaha mi?:::
Kovboyland'den kaçak pasta..alıntı..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-6CBF_4B42E98F.jpg[/IMG]
[QUOTE=Rooks;180253]Bizim koylu Ahmet esegini satmaya karar vermis. Kiymeti tas catlasa 50 milyon lira eden esek icin pazarlik payini da ekleyerek 100 milyon lira fiyat koymus. Komsu koyden acilen esege ihtiyaci olan Mehmet 100 milyon odeyip almaya razi olmus. Koylu Ahmet esegini satmis ama aksam da uykusu kacmis. Dusunup durmus,
- "Mehmet 50 milyon liralik esege niye 100 milyon lira verdi?" diye. ici rahat etmeyince ertesi gun esegini geri almaya karar vermis. Pazara gittiginde Mehmet'in esegi 200 milyon liradan satisa cikardigini gormus. Sonunda 200 milyon liraya almak zorunda kalmis. Ayni olay bu kez Mehmet'in basina gelmis.
O da ertesi gun esegi geri almaya karar vermis. Bu alisveris hergun fiyat arta arta devam etmis. Birkac gun sonra pazara bir baska koyden Huseyin gelmis. Huseyin pazardaki kalabaligin arasina dalinca bir de ne gorsun:
- "Al, al, al, sat, sat , sat" bagrismalari arasinda bir yasli esek ve bu esegin 1 milyar liralik satis fiyati....!
Yanindakine sormus
- "Hemserim, bu yasli esek 1 milyar lira eder mi yahu?"
Adam hemen yanitlamis;
- "Valla grafikler ortada. Bu esegin fiyati 50 milyon liradan basladi, 950 milyon liraya geldi. Soyle bir teknigine bakarsan gorursun. Esegin fiyati 1 milyardaki direncini kirarsa, 1.5 milyara kadar yolu var. "[/QUOTE]
Allah iyiliğini versin gülmekten yarıldım :::::::::::::::
Cümleten günaydın bu arada ...
ihihihihih....bende 325 den cortlara takviye....iihihihhihi...faynıl geym olsun selçuklu patron ayıboluyo ya...bu ne abi 68000 endeks falan..gökten paramı yağdı patronaj memlekete **....bi pozitif ayrışma bşir negatif ayrışma deyip bakıp durduk endekslere ..baktık da, borsa asıl, reel ekonomiden ayrıştı **... patlarsa feci patlar..ağlarsa ky ağlar :) üwwww....yoksa bizdede FK oranları 50 ye falanmı çıkacak..ehuheuheue...üwwww....ihihihihihihhi..meyk yor çoys
[QUOTE=Astatin;180284]ihihihihih....bende 325 den cortlara takviye....iihihihhihi...faynıl geym olsun selçuklu patron ayıboluyo ya...bu ne abi 68000 endeks falan..gökten paramı yağdı patronaj memlekete **....bi pozitif ayrışma bşir negatif ayrışma deyip bakıp durduk endekslere ..baktık da, borsa asıl, reel ekonomiden ayrıştı **... patlarsa feci patlar..ağlarsa ky ağlar :) üwwww....yoksa bizdede FK oranları 50 ye falanmı çıkacak..ehuheuheue...üwwww....ihihihihihihhi..meyk yor çoys[/QUOTE]
yanız burda " i wanna play a game" kısmını aga soyluyo :) ky ler olarak hayatta kalmaya calısan bızlerız :)
istop..iihihihihhihii..üwwww
[QUOTE=Astatin;180286]istop..iihihihihhihii..üwwww[/QUOTE]
ben sabah gözümü açar açmaz istop ettim..:..:
daatile devam
stop yok cort devam....
[quote=Cerphin;180287]ben sabah gözümü açar açmaz istop ettim..:..:[/quote]
gözün erken açıldı yani...teprik ederim:Dpeki 600 den şortladınmı...itiraf et şortladın
garan'da 6.50 kalkarsa ben burayı düşünemiyorum..
[quote=fXci;180288]daatile devam[/quote]
Taze 300 point alacaz peladan, bırak tatili şimdi..:::
Tam rakam olarak 69550 dikkat edin.
[QUOTE=Astatin;180290]gözün erken açıldı yani...teprik ederim:Dpeki 600 den şortladınmı...itiraf et şortladın[/QUOTE]
yok, bugün shorttan uzak durmaya kararlıyım.. akşam graflara baktıkça tekrar tekrar tövbe ettim.. :D hatta 250 den longum az biraz..:..:
hayırlı olsun yeni yüksek yaptık 68425 in üstünde..
i wanna play a game ky ,
u should know the gaın of long position in your life but u shoudnt.. everyday u took short position and cried .. u have to learn that being in long position is better for your life..
now take your long position and wait as u can.. the last man who s standing at long position will be survive , all short'ers will be dead.. let the game begins..
vınvın vın vın vın
(6 bolumdur burdayım her bölüm öldüm ::::::)
[quote=Cerphin;180295][COLOR=red]yok, bugün shorttan uzak durmaya kararlıyım..[/COLOR] akşam graflara baktıkça tekrar tekrar tövbe ettim.. :D hatta 250 den longum az biraz..:..:[/quote]
ahan da kilit cümle... dimeh ki kafa aşağı uçmak yakındır. en azılı ayu bile bugün uzak duriii! :D
piyasa yukarı,yenı zırve görüldü...ama hisseler yemıo...bı gerı cekılmesı lazım...en azından 67.800 lere...geceki uzunlar 650 den kapandı..
ayulari kurtarsa kurtarsa ramis dayi kurtarir:::
68.600 short.. yawf ben iflah olmam, harbi tedavilik vakayım..:D
[QUOTE=unlimitted;180299]ahan da kilit cümle... dimeh ki kafa aşağı uçmak yakındır. en azılı ayu bile bugün uzak duriii! :D[/QUOTE]
evet, ben de aynı şeyi düşündüm ve kendimi ters indikatör olarak almaya karar verdim..:..::..:
şortcu bitik ruhu kararmış...güneşin doğuşu yakın....
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2196/pascal.png[/IMG]
"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::
uzun düşüncenin biraz sabretmesi lazım gibi...hemen mala atlamamak lazım gibi...gün uzun...
unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)
way a *.......
ne yaptınız vobu....bu ekranın karşısındamı yaşayacağız ya....5 dk..bıraktık..hale bak.
[quote=nunu;180307]"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::[/quote]
birde sonuna yeğen yada kardeşş eklesek :::
[quote=Cerphin;180309]unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)[/quote]
dolarda short musun kardes?
boz ayıdan kısa durum özeti......
bugün çok yüksek hacim olmaya adaydır....aynı zamanda volatilite....
böyle zamanlar mal satmak içinde idealdir...
hedef olarak 69.200-69.500 aralığı gözüküyor....
[quote=Cerphin;180309]unlimit, dolar da benim gördüğüm OBO yu sen de görüyor musun?:)[/quote]
4h'liklerdeki OBO hedefini vurdu.
günlüklerdeki sağ omzu sol omza göre baya geniş, hormonlu OBO'yu diyosan, ben o obo'nun tutacağına ihtimal vermiyorum. :..:
emmeee, 15'liklerdeki TOBO'yu diyosan o başka :D
[QUOTE=eksper;180304]şortcu bitik ruhu kararmış...güneşin doğuşu yakın....[/QUOTE]
bunlar shortcunun kendını kandırma cumlesı .. 57775 den berı boyleydım bende , olmuyo aga olacak gıbı de degıl bı sure.. bu ımf ısı hallolmadan da olmaaaazzz
bız ezıyet cekerız sadece.. bosverın yaf shortlamayın yukseltebıldıklerı kadar yukseltsınler .. azcık ders alın benden :) ben sabrımı denıyorum torpulenıyorum cıkaracak ıste bellı oldu bu endex en assa 75000 gorecek mın bu rakam 80000 90000 bııle gorebılır.. ımf gazına gore.. bu adamlar burdan salmaz zaten tum mal ellerınde kıme satacaklar kı ? kımde bes kurus para kalmıs kı ? alacagı herseyı almıs zaten..
[quote=nunu;180307]"yukselen trendde short kovalamayacaksin, tepkiye oynamayacaksin, hani dusecektuk ayu demiyeceksin"-ramis dayi:::[/quote]
no stres no lak lak diyorsan da sistemine uyacaksın, zırlamayacaksın diye de ben ekleyeyim:..::..::..:üüüwwww....ihihihihihhihi
[QUOTE=boz ayı;180313]boz ayıdan kısa durum özeti......
bugün çok yüksek hacim olmaya adaydır....aynı zamanda volatilite....
böyle zamanlar mal satmak içinde idealdir...
hedef olarak 69.200-69.500 aralığı gözüküyor....[/QUOTE]
tam benim hedef ikinci posta cortlarım tam orada bekliyor...69500 deyim ...
[quote=boz ayı;180310]way a *.......
ne yaptınız vobu....bu ekranın karşısındamı yaşayacağız ya....5 dk..bıraktık..hale bak.[/quote]
a yok a yok...çift yıldız... ama bende **:..::..::..: