-
[B]Ahanda büyük resimdeki yeni plansım....[/B]
[B]Teo mun Çamaşır ipleri bana ne diyor?[/B]
TOBO bitmiştir...
Aşağı kamalar yukarı kopar.. Fakat bölgede mavi daire içine aldığım bir [B]KEDİ[/B] mevcut.. Eğer kama formasyonu çalışırsa (beklentim dışına çıktı) yukarı 3500 puan marj bulunmakta..
Şu anda kamanın dışındayız.. Yani yukarı kopmuş bir görüntü mevcut.. Eğer tekrar kamanın içine girer ise 24.900 alt bandı..
[B]Öncelikli olduğu takdirde olsası yukarı hareket bence satış fırsatı olacaktır. 28.700 ve 29.300 kaya gibi dirençlerdir..[/B]
Aşağısında destek yaklaşık23.900 - 700ler var ki.. Bu da 120 dakikalık periyotta yaklaşık [B]KEDİ[/B]nin hedefi...Aynı zamanda alçalan kanalın üst band desteği..
Günlükte meydana gelmekte olan [B]KEDİ[/B] nin ise boyun çizgisi 25.500 lerde kırılıyor.. Aşağı hedefi yaklaşık 3300 puan.. Yanii 22.200 ler görülüyor..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/aimkb100asagi58fd0.png[/img][/url]
-
bir süre önce Sayın Mersiyk analizlerimi beğendiği için bana köşe açayım diye teklifte bulunmuştur.
bende işlerim yoğun olduğu için bu aralar yazı yazamayacığımı belirtmiştim, bu sorumluluğu almaya da niyetim yoktu esasında.
biraz önce köşeyi açtım diye bir özel mesaj geldi.
bende şereftir deyip yukarıdaki teşeekür mesajlarını yazdım ve teşekkür ettim.
benim istemimle olan birşey değildir. zaten topicte istemiyorum aslında.
aramızda özel mesajlaştık biraz önce Sevgili Mersiyk ile herkesin seçmece yazıları için bir bölüm açacakmış.
sevgiler.
-
valla kama mama bilmem ben. benim sistem arkana bakmadan sat diyor. zaten haftasonu iki kucuk banka daha gitmis.:(
-
[quote=teo;73239]Bir yazımda sayın Ozkan'a,
Gezegensel elipsel ve açılara fiyat neden uymak zorunda.Fiyatın hafızası varmıdır.Matematik bilirmi,astroloji bilirmi...
Bunu hep şuna benzetirim..
IŞIĞI KAPAT--- KOMUTAN
DUŞU KAPAT----KOMUTAN
Yani birileri bunların çalıştığını iddia ederek , bu kuralları uygulatarak ne yapmak isterler.
Ben şu an desemki mesela, Fiyatlar Jüpiter hareketlerini taklit eder.Ve bu konuda kitap yayınlasam,Ve insanlarda bunları çalışıp buna göre alım satım yaparlarsa,ve bizim vobda tüm kişiler al sat kurallarını Jüpiter yönünde yapsa, gavurda gelse, aaa..Turkiyede Vobda Jüpiter acaip çalışıyor.Hadi para yapalım....
Oldumu şimdi bu....
Tek ay geldi sat, çift ay geldi al...Ne güzel .....
Şöylede denemezmi, günler tek olunca al, çift olunca sat.Sabah Japonya eksi olunca sat, artı olunca al.
Takaslar artıda al, ekside sat...
Efg alıyor al, satıyor sat....
Dax çıkıyor al, düşüyor sat...
Teorik fiyat altında al, üstünde sat..
Pivotu geçti al, düştü sat...
Zart oldu al, zurt oldu sat...
Bush geldi sat.Obama geldi al...
:)[/quote]
fiyatın hafızası yoktur, fiyat canlı değildir malum, ama fiyatı hareketlendiren insanın hafızası vardır, hepsinden önemlisi sürü psikolojisi vardır, bu psikolojik etkiyi ölçebilmek için kimisi ew kullanır, kimisi gann kullanır kimisi astro finans. burada sığ ve yapay bir tartışmanın içine kendimi sokmam, vobta o çalışmaz bu çalışmaz ta işlemez, o .ok, bu kaka demenin alemi yoktur, ew ye inanmam, ganna gülerim, asto finansla gıçımı silerim, teknik analize inanmam vs. vs. sahi teo var mı beğendiğin bir yol, attıklarında dahil, para verip aldıklarında dahil, market profil den de vazgeçince ne yapacaksın sırada ne vardır?
-
[quote=catedral;73242][B]kaya gibi dirençlerdir..[/B][URL="http://www.kucukresim.com"][/URL][/quote]
kaya gibi dirençleri, kaya gibi spekülatörler, kaya operasyonları ile bir anda delip,millete malı kucağına bıraktıktan sonra, kaya gibi desteklerde tutunup, orada milleti yeniden kaya gibi mallatıp, kaya gibi destekleri kaya gibi hareketlerle geceyi milleti kaya gibi shortlatıp, sabahada kaya gibi ters bir gapla , kaya gibi parasız bırakacaklardır..
Bu öngörüm tutarsa bende kaya gibi övüneceğim....:) hehehehe
-
[QUOTE=nunu;73245]valla kama mama bilmem ben. benim sistem arkana bakmadan sat diyor. zaten haftasonu iki kucuk banka daha gitmis.:([/QUOTE]
Zaten benim çamaşır ipleride öyle diyor... O iplerede gavurun donunuı as diyor.. Araya long ısrarcılarının gömleklerini de mandallayabilirsin diyor..:..:
-
[quote=mozkan;73246]fiyatın hafızası yoktur, fiyat canlı değildir malum, ama fiyatı hareketlendiren insanın hafızası vardır, hepsinden önemlisi sürü psikolojisi vardır, bu psikolojik etkiyi ölçebilmek için kimisi ew kullanır, kimisi gann kullanır kimisi astro finans. burada sığ ve yapay bir tartışmanın içine kendimi sokmam, vobta o çalışmaz bu çalışmaz ta işlemez, o .ok, bu kaka demenin alemi yoktur, ew ye inanmam, ganna gülerim, asto finansla gıçımı silerim, teknik analize inanmam vs. vs. sahi teo var mı beğendiğin bir yol, attıklarında dahil, para verip aldıklarında dahil, market profil den de vazgeçince ne yapacaksın sırada ne vardır?[/quote]
sırada olan bir şey yoktur, tüm sıradakilerde çalışmamaktadır.Ama bunu galiba ilk farkeden benim en azından...
Ama bulursam , tüm sevgimle ve samimiyetimle paylaşacağımdan emin olabilirsin Sevgili Dostum....
-
Bu arada Hedefonline dan para çeken varmı, geri ödemelerde sorun yaşayanlar oldumu....
-
[QUOTE=nunu;73245]valla kama mama bilmem ben. benim sistem arkana bakmadan sat diyor. zaten haftasonu iki kucuk banka daha gitmis.:([/QUOTE]
Size katılmayı cok ısterdım sayın NUNU, ancak düşüş kesinlikle bitmiştir yön pazartesiden itibaren yukarıdır, mınımum hedef 39.XXX.
(Kaynak; yanlıslıkla kong kalmamdır, sevgıler saygılar)
-
[quote=mozkan;73246] ne yapacaksın sırada ne vardır?[/quote]
kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.
Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...
Sevgiler...
-
[quote=teo;73252]kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.
Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...
Sevgiler...[/quote]
unpredictable'dir.
-
[QUOTE=teo;73250]Bu arada Hedefonline dan para çeken varmı, geri ödemelerde sorun yaşayanlar oldumu....[/QUOTE]
Ben hiç alamadım... :eek:
[COLOR="Wheat"]Ama benim orda zaten param yok ki! :eek:[/COLOR]