[quote=nunu;73253]unpredictable'dir.[/quote]
2.teşekürümde size...
1.si de ebook gönderen bir dostumuza idi...
Printable View
[quote=nunu;73253]unpredictable'dir.[/quote]
2.teşekürümde size...
1.si de ebook gönderen bir dostumuza idi...
[QUOTE=teo;73238]Jelıbon, bulaşmayayım diyorum, kendimi tutamıyorum...Hocam bunları bılmenın hıc bır yolu yoktur.Yok burası destek surası köstek,oradan dönecekti, yazmıştım, döndü, geldi,gitti, yön yukarı, yön aşağı, bunu bilebilen dünya üzerinde birisi olamaz.
Olsa zaten dünyanın zenginler listesinde en üst numarada olur.
Siz bana anlamamda lütfen yardımcı olunuz.
Ne için destek ve dirençler çalışmak zorunda...Destek ve direnç ne anlama gelir.
Binlerce teknik bilen insanlar buraları gördükleri halde niye fiyatlar bu destek kösteklere uymazlar.
Uyarlarsa niye uyarlar.en önemlisi siz hangi sistemi uyguluyorsanız bunu bulan kişi niye para kaybeder...
En önemlisi boynuz kulağı neden geçer....
Sevgiler....[/QUOTE]
Sayın Teo,
sizin uzun zamandır benim yönümde düşünmediğinizi zaten biliyorum, kişisel takdirinizdir.
bazı şeyler bilinir, dönersiniz eskilere herşeyi görürsünüz.
benim size sistemimi ve indikatörlerimi ve analizlerimi açıklama zorunluğum yoktur. sizinde bana yoktur. istereseniz yaparsınız.
yanlız burada yukarıda bahsettiğiniz gibi kaptırılan hiçbirşey yoktur. neye kaptırılmıştır açıklayabilirmisiniz, o zaman herkes kaptırmıştır, forum olmamalıdır.
borsacı olan herkes iflas eder önce yada sermayeyi azaltır (garantidir) , zaten kaybetmeyen sonradan borsacı olamaz, yıllar geçince eğer birşeyler öğrenirse başarılı olur veya olmaz. neyse,
ben kendim için söyleyim borsada kaybetmem şu an mümkün değildir. önce kaybettim sonra kazandım. onu çözdüm. geri dönsem artık kaybetmem mümkün değildir. yüzde 0 ihtimaldir.
ama o iş benim için bitmiştir.
voba geçtim. geçince kaybettim çünkü bilmiyordum, şimdi biliyorum, artık burada da kaybetme durumum yoktur. ve kazanıyorum.
ister inanın ister inanmayın.
ben kimseye bir öneri vermedim, hep durumu yazdım. hatta vob için yazmıyorum dikkat ederseniz.
gün gün hafta hafta amerika için yazdıklarım hatalı çıktımı hiç.
burada BAO yu ben 1 ay önce yazdım, Baybars Sezen dün.
desteklerin tutmadığını nasıl söylüyorsunuz, biraz dikkat etseniz, 3 ünden bir hep tutuyor.
ikisi tutmuyor nedenmi? sarkıyor üstte kapatıyor.
yukarıdada tam tersi hep tutuyor. üste çıkıyor 2 tanesi sebebi kandırmak için.
ve siz napıyorsunuz ben biliyorum. kızmayın yalnız.
hep orada bir yerlerde aşağı dönmüşken erken alıyorsunuz, ya da yukarı başladığında erken satıyorsunuz.
kaç kere sizin girdiğiniz noktaların yanlış olduğunu gördüm.
bu mesajın sonundaki boynuzu kulağı anlamadım nedir bu.
sevgiler.
[QUOTE=rcp;73251]Size katılmayı cok ısterdım sayın NUNU, ancak düşüş kesinlikle bitmiştir yön pazartesiden itibaren yukarıdır, mınımum hedef 39.XXX.
(Kaynak; yanlıslıkla kong kalmamdır, sevgıler saygılar)[/QUOTE]
Ehh bu durumda dikkatli olunuz... O çamaşır ipine ilk sizin gömleğinizi asmayayım:.. İkinci sırada teo var sanırım...kom
[QUOTE=jelibon;73255]
burada BAO yu ben 1 ay önce yazdım, Baybars Sezen dün.
sevgiler.[/QUOTE]
Ahh ahhh sevgili Jelibon..
İnanırım.. Neden mi.. Bu buhranıda ismi lazım değil forumda ilk ben yazmıştım.. Sonra Rubini söyledi..Ona inandılar:..:
[QUOTE=catedral;73257]Ehh bu durumda dikkatli olunuz... O çamaşır ipine ilk sizin gömleğinizi asmayayım:.. İkinci sırada teo var sanırım...kom[/QUOTE]
Eğer short poz.da ısenız, haftaya o paraları yerken ınanın vıcdan azabı cekeceğim, vah vah bunların bır kısmı cati.den diye:)
Hatta simdiden vıcdan azabı yasamaya basladım.
[QUOTE=teo;73247]kaya gibi dirençleri, kaya gibi spekülatörler, kaya operasyonları ile bir anda delip,millete malı kucağına bıraktıktan sonra, kaya gibi desteklerde tutunup, orada milleti yeniden kaya gibi mallatıp, kaya gibi destekleri kaya gibi hareketlerle geceyi milleti kaya gibi shortlatıp, sabahada kaya gibi ters bir gapla , kaya gibi parasız bırakacaklardır..
Bu öngörüm tutarsa bende kaya gibi övüneceğim....:) hehehehe[/QUOTE]
he he, bu akşam nasıl uyumayacağım diyordum. uyumama hastalığı var ya.
güzel bir tartışma.
bütün bu yazdıkların trade yapılmamalı anlamına çıkıyor.
sistem bu yazdıkların zaten, içindesin ama.
ama olmak istemiyorsun.
[quote=catedral;73257]Ehh bu durumda dikkatli olunuz... O çamaşır ipine ilk sizin gömleğinizi asmayayım:.. İkinci sırada teo var sanırım...kom[/quote]
vob endeksı bıraktım,artık sadece dolar dayım, aynı kulvarda degılız...
Karsılıgı olmayan fıktıf kontratlarla oynanama kararı aldım..
Dolarda long olduguma gore, sımdılık kapanısa gore aynı yondeyız...
Acılıs gorelım...
[QUOTE=rcp;73259]Eğer short poz.da ısenız, haftaya o paraları yerken ınanın vıcdan azabı cekeceğim, vah vah bunların bır kısmı cati.den diye:)
Hatta simdiden vıcdan azabı yasamaya basladım.[/QUOTE]
Vicdan azabı çekmenize gerek yok.. İçinizi ferah tutun.. Derhal dönerim uzuna.. tekrar sat gelirse giyerim shortlarımı.. :..:
[QUOTE=teo;73261]vob endeksı bıraktım,artık sadece dolar dayım, aynı kulvarda degılız...
Karsılıgı olmayan fıktıf kontratlarla oynanama kararı aldım..
Dolarda long olduguma gore, sımdılık kapanısa gore aynı yondeyız...
Acılıs gorelım...[/QUOTE]
Neyse sevindim. İpte senin gömlek olmayacak...:)
[QUOTE=nunu;73253]unpredictable'dir.[/QUOTE]
benim için şu an predictibledır. ama benim için.
hatta uzun süredir bunu anlatmaya çalışıyorum son mesajlardan bahsetmiyorum 1.5 yıldan bahsediyorm.
Sevgili Teo buna inamıyor.
[quote=teo;73252]kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.
Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...
Sevgiler...[/quote]
random olsa ne olur olmasa ne olur teo, bu sadece utopik bir çözümleme,
fiyatın neden hareket ettiğine odaklı, halbuki yapılması gereken o hareketin içinde nasıl yer alırım sorusuna yoğunlaşmaktır. sabah gapının riskini alamıyorsan pozu akşama kapatmak bir çözümdür, efg deyyusu manüple ettiği için düşsse ne olur, market profile düşecek dediği için düşsse ne olur, hareket aynıdır ve yönseldir, nedene değil sonuca odaklanmak mecrubiyeti vardır trade de.
[QUOTE=catedral;73258]Ahh ahhh sevgili Jelibon..
İnanırım.. Neden mi.. Bu buhranıda ismi lazım değil forumda ilk ben yazmıştım.. Sonra Rubini söyledi..Ona inandılar:..:[/QUOTE]
sizde herşeyi önceden yazdınız burada doğru yönde kötümü oldu? bence iyi oldu.
ama ben neye kaptırdım anlamadım.
oh oh topic hareketlendi. sanki işlem günü sıkılyordum bende iyi oldu.