-
[quote=jelibon;73264]benim için şu an predictibledır. ama benim için.
hatta uzun süredir bunu anlatmaya çalışıyorum son mesajlardan bahsetmiyorum 1.5 yıldan bahsediyorm.
Sevgili Teo buna inamıyor.[/quote]
yanlis anlamayin ama acik konusacagim. eger predict edebiliyorsaniz einstein'dan daha zekisiniz. ve bu hizla muhtemelen iki ay sonra sizi forumda goremeyecegiz, cunku sizi bogazdaki yalinizin kapisinda duran ferrarinizin icinde bekleyen hatunlar cok mesgul edecek.:)))
borsa zenginleri ileri derecede kontrollu trend takip edici sistemler gelistirebildikleri icin zengin olmuslardir, fiyatlari tahmin edebildikleri icin degil!
-
[quote=jelibon;73255]Sayın Teo,
sizin uzun zamandır benim yönümde düşünmediğinizi zaten biliyorum, kişisel takdirinizdir.
bazı şeyler bilinir, dönersiniz eskilere herşeyi görürsünüz.[/quote]
ben bunları sizi eleştirmek için yazmadım, kazandığınız sürece haklısınızdır.
[quote]
benim size sistemimi ve indikatörlerimi ve analizlerimi açıklama zorunluğum yoktur. sizinde bana yoktur. istereseniz yaparsınız..[/quote]
Açıklayın demedim zaten, aşırı gerildiniz.
[quote]
yanlız burada yukarıda bahsettiğiniz gibi kaptırılan hiçbirşey yoktur. neye kaptırılmıştır açıklayabilirmisiniz, o zaman herkes kaptırmıştır, forum olmamalıdır.
.[/quote]
Bu ifademin yanlış olduğunun farkına vardım,ve orijinal msajtan silmiştim...
[quote]
ben kendim için söyleyim borsada kaybetmem şu an mümkün değildir. önce kaybettim sonra kazandım. onu çözdüm. geri dönsem artık kaybetmem mümkün değildir. [B]yüzde 0 ihtimaldir[/B].
.[/quote]
Bu ifade matematiksel olarak isbat edilemiyorsa,temenni olarak kalır her zaman..
[quote]
voba geçtim. geçince kaybettim çünkü bilmiyordum, şimdi biliyorum, artık burada da kaybetme durumum yoktur. ve kazanıyorum.
ister inanın ister inanmayın.
.[/quote]
çok sevindim, inanıp inanma gibi bir terbiyesizliğim olmaz, her ifade değerlidir.
.[quote]
gün gün hafta hafta amerika için yazdıklarım hatalı çıktımı hiç.
burada BAO yu ben 1 ay önce yazdım, Baybars Sezen dün.
.[/quote]
tesadüf
.[quote]
desteklerin tutmadığını nasıl söylüyorsunuz, biraz dikkat etseniz, 3 ünden bir hep tutuyor.
ikisi tutmuyor nedenmi? sarkıyor üstte kapatıyor.
.[/quote]
tutunca tesadüf, tutmayınca tesadüf değil, genelleme doğru değil,demekki tutmuyor bazen...
.[quote]
yukarıdada tam tersi hep tutuyor. üste çıkıyor 2 tanesi sebebi kandırmak için.
.[/quote]
kim kandırıyor, o zaman kandıranlar ve kandırılanlar gibi 2 gurup var borsalarda, bu da TA yı geçersiz kılar...
.[quote]
ve siz napıyorsunuz ben biliyorum. kızmayın yalnız.
.[/quote]
yok kızmam , nasılsa müneccimliği seviyorsunuz, bunu da bilin bakalım...
.[quote]
hep orada bir yerlerde aşağı dönmüşken erken alıyorsunuz, ya da yukarı başladığında erken satıyorsunuz.
.[/quote]
bu kanıya nerden vardınız, ben poz yazmadımki 1 aydır...
.[quote]
kaç kere sizin girdiğiniz noktaların yanlış olduğunu gördüm.
.[/quote]
peki neden ozelden uyarmadınız, kaybetmemi mi istediniz, gibi bir düşünce doğdu şimdi aklımda...Tabi böyle bir zorunluluğunuzda yok elbette...
.[quote]
bu mesajın sonundaki boynuzu kulağı anlamadım nedir bu.
sevgiler.[/quote]
bunun anlamı sistemleri yazanlar niye kazanmazda onları uygulayanlar kazanır sorusu idi.
Ky kazanmadığı gün gibi açık.Yazılanlar önemli değil, Mademki ky ağırlıkta Sankoda,
Sankonun günlük takasta ortalamaları her gün belli, en az 2000 puan hep zararda...Ky nasıl kazanıyormuş bu ortalama ile, Olsa olsa oradan büyük mal alanlar kaybediyor.Küçük mal alanlar kazanıyor herhalde...
Kimsenin kaybetmesini istemem,sevinmem.
Benim amacım sadece trade ederken bilinlere bel bağlamayın, körü körüne trade etmeyin uyarısıydı.
Herkesin kazancı zararı kendine.Kimseyi de elbette ilgilendirmez...
Sevgiler....
-
haa, hatasız kul yokmudur vardır. ben de hata yapıyorum, mesela son düşüşte düşüşün sınırlı kalacağını söyledim 8500 gibi falandı sanırım. kalmadı.
niye oldu bu hata ekran seğretmekten. aşırı takipten.
Sayın Sazan dan burada birşey öğrendim şu an benim bir arkadaşı robot yaptım. fikir babam Sayın Sazan. artık benimde bir robotum var bilgisayar başında.
dedim olm fikir mikir yok, arayacam ya da arkanda tv izliycem. sorarsam söylersin kaçta, başka bişi yok.
sana önceden ben zaten söyleyeceğim nereye değecek, deydinde deydi de.
nasıl ama.
sevgiler.
-
[QUOTE=nunu;73268]yanlis anlamayin ama acik konusacagim. eger predict edebiliyorsaniz einstein'dan daha zekisiniz. ve bu hizla muhtemelen iki ay sonra sizi forumda goremeyecegiz, cunku sizi bogazdaki yalinizin kapisinda duran ferrarinizin icinde bekleyen hatunlar cok mesgul edecek.:)))
borsa zenginleri ileri derecede kontrollu trend takip edici sistemler gelistirebildikleri icin zengin olmuslardir, fiyatlari tahmin edebildikleri icin degil![/QUOTE]
inşallah dedikleriniz hepimiz için olur.
benim bu tip beklentilerim yok.
ileriyi gören tabii ki yok belki medyumlar falan görür, ben tabii ki einstein dan zeki değilim.
ben kendimce birşeyleri çözdüm. onun sonucundada fiyatların varacağı noktayı biliyorum. ve nerede ne yapacağımıda biliyorum.
İnşallah hep böyle devam eder.
İnşallah herkes için herşey iyi olur.
sevgiler.
-
[QUOTE=teo;73252]kişisel fikrini öğrenmek istiyorum, cevaplamak istemeyebilirsin, bu sorunun cevabı yeterlidir benim açımdan düşüncenizi öğrenmek için.
Fiyat hareketleri RANDOM mıdır, değilmidir...
Sevgiler...[/QUOTE]
Ben de ucundan dahil olayim dedim bu tartismaya, bence fiyat hareketleri kaotiktir, fraktal yapilari izlerler. Geometrik oranlara gore hareket ettiklerini dusunuyorum, ama su ana kadar "su tarihte, tam olarak su seviyeden" bir donus olacak diyebilen herhangi bir sisteme ya da kimseye ne rastladim ne de kendim bulabildim.
Sanirim her sey ilk basta bu donuslerin, trend degisimlerinin, hareketlerin olasiliklar uzerine kuruldugunu kabul etmekten geciyor.
Zaten okudugum kadariyla kim olursa olsun butun islemleri stoploss'la yapmayi tavsiye eder, cunku hic bir seyin garantisi yoktur, bu hangi sistem uygulanirsa uygulansin boyledir ne yazik ki.
-
[QUOTE=mozkan;71443]hadi ben söyleyeyim sorunuzun yanıtını ama dolaylı olarak.
göstergeler, osilatörler, formasyonlar, elliott dalgaları, fibonacii ler, open high low close, mum analizi vs. aklınıza ne geliyorsa hepsi FİYAT ın türevidir ve bunların fiyat hareketini Fiyat tan daha iyi açıkladığı zannedilir. derin bir tartışmaya girmeden şunu söyleyeyim aslolan FİYAT değil TARİH tir sevgili teo. 26,400 de alanların neden aldığını fiyatsal olarak çözemezsiniz. ama olaya tarih boyutuyla baktığınızda, astro finans açısından mükemmel bir alım zamanıydı, benzer şekilde 8-9 ocak tarihinin de satım zamanı olduğu bir çok astro finans sitesinde 2 ay önceden duyurulmuştu. Bu kadar ipucu yeterlidir. Bol şanslar.[/QUOTE]
sn mozkan, sanirim Gann'in yazilarindan birinde aslolan fiyattir diye bir ibare vardi, yanlis mi hatirliyorum?
-
Aha haftalıklara bakınca ipliği iyice pazara çıktı gavurun..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/a100-haftalika9310.png[/img][/url]
-
[QUOTE=teo;73269]ben bunları sizi eleştirmek için yazmadım, kazandığınız sürece haklısınızdır.
Bu ifade matematiksel olarak isbat edilemiyorsa,temenni olarak kalır her zaman..
çok sevindim, inanıp inanma gibi bir terbiyesizliğim olmaz, her ifade değerlidir.
.
tesadüf
.
tutunca tesadüf, tutmayınca tesadüf değil, genelleme doğru değil,demekki tutmuyor bazen...
.
kim kandırıyor, o zaman kandıranlar ve kandırılanlar gibi 2 gurup var borsalarda, bu da TA yı geçersiz kılar...
.
.
.
peki neden ozelden uyarmadınız, kaybetmemi mi istediniz, gibi bir düşünce doğdu şimdi aklımda...Tabi böyle bir zorunluluğunuzda yok elbette...
.
bunun anlamı sistemleri yazanlar niye kazanmazda onları uygulayanlar kazanır sorusu idi.
Ky kazanmadığı gün gibi açık.Yazılanlar önemli değil, Mademki ky ağırlıkta Sankoda,
Sankonun günlük takasta ortalamaları her gün belli, en az 2000 puan hep zararda...Ky nasıl kazanıyormuş bu ortalama ile, Olsa olsa oradan büyük mal alanlar kaybediyor.Küçük mal alanlar kazanıyor herhalde...
Benim amacım sadece trade ederken bilinlere bel bağlamayın, körü körüne trade etmeyin uyarısıydı.
Sevgiler....[/QUOTE]
gerilmedim, biraz tarzım bu. kendi desteklerimden ve dirençlerimden sorumluyum başkalarınınkinden değil, tutuyor benimkiler. dediğim gibi ben kimseye bir öneri yapmadım hiçbir zaman.
bazen bende yapıyorum hatayı demin size bahsettiğimi.
yönü zaten biliyorum. oarada sadece son tepeyi ve dibi ayarlamak kalıyor.
neden boa tesadüf olsun. bunu siz önceden göremiyormusunuz, siz boaya nasıl bir yük yüklendiğinin farkında değilmiydiniz.
kandıranlar kandırılanlar var tabii ki. bunu anlatmayım. çok uzun olur hemde aslında sürekli eskiye gidilirse anlatılan bu.
önceden pozisyon yazıyordunuz, bakıyordum.
ben sizin kaybetmenizi niye istiyim? İnşallah hep kazanın. herhangi birisine özel mesaj atarak uyarı yapmamın haddim olmadığını düşünüyorum. Bir kere yaptım ama Sayın Mbm e. ne bileyim sonra bir daha yapmadım.
boynuz kulağı şimdi anladım.
sevgiler.
-
[quote=mde;73273]sn mozkan, sanirim Gann'in yazilarindan birinde aslolan fiyattir diye bir ibare vardi, yanlis mi hatirliyorum?[/quote]
kaynak ismi verin hemen bakayım, orjinal nüshasından.
-
[QUOTE=teo;73269]ben bunları sizi eleştirmek için yazmadım, kazandığınız sürece haklısınızdır.
.
tesadüf
.
.
.
.
.
.
Sevgiler....[/QUOTE]
gerilmedim, biraz tarzım bu. kendi desteklerimden ve dirençlerimden sorumluyum başkalarınınkinden değil, tutuyor benimkiler. bakın şu sıra tutuyor, bu bir süreçtir. sonrasında tutmayacaktır.
dediğim gibi ben kimseye bir öneri yapmadım hiçbir zaman. yarın tutmaz, ne sorumluluğum var ne mesuliyetim. yani olabilecek bir durumdur.
bazen bende yapıyorum hatayı demin size bahsettiğimi.
yönü zaten biliyorum. oarada sadece son tepeyi ve dibi ayarlamak kalıyor.
neden boa tesadüf olsun. bunu siz önceden göremiyormusunuz, siz boaya nasıl bir yük yüklendiğinin farkında değilmiydiniz.
kandıranlar kandırılanlar var tabii ki. bunu anlatmayım. çok uzun olur hemde aslında sürekli eskiye gidilirse anlatılan bu.
önceden pozisyon yazıyordunuz, bakıyordum.
ben sizin kaybetmenizi niye istiyim? İnşallah hep kazanın. herhangi birisine özel mesaj atarak uyarı yapmamın haddim olmadığını düşünüyorum. Bir kere yaptım ama Sayın Mbm e. ne bileyim sonra bir daha yapmadım.
boynuz kulağı şimdi anladım.
sanko için girenler çıkanlar oluyordur, bi de herkes tabii bu işi bilmiyor, kayıp normaldir.
sevgiler.
-
[QUOTE=mde;73273]sn mozkan, sanirim Gann'in yazilarindan birinde aslolan fiyattir diye bir ibare vardi, yanlis mi hatirliyorum?[/QUOTE]
güzel.
2000 den beri tarih uyuyor. ama astro finans tarihleri değil. yani o da uyuyordur takip etmiyorum,
benim tarihler farklı.
sevgiler.
-
[QUOTE=mozkan;73276]kaynak ismi verin hemen bakayım, orjinal nüshasından.[/QUOTE]
Hangi dokumanda oldugunu hatirlamiyorum, benim de arsivi tarayip bakmam lazim, sadece boyle bir sey aklimda kalmis diye yazmistim zaten. Okudugum kaynagi bulur bulmaz not duserim.