lem asteeyyyyy....heeueeeuuuyyyyyyyy....lem PM ne bakman mı sen heç...
Printable View
lem asteeyyyyy....heeueeeuuuyyyyyyyy....lem PM ne bakman mı sen heç...
[quote=jani;180566]kapanış tahmini alayım usaglar....
benimkisi 66 500....tarihe gecsin....[/quote]
çok ayısın:..::..::..::..: 66475 de benimki...kim ne tahmin ederse 25 puan altı;)
(68425)
[quote=jani;180566]kapanış tahmini alayım usaglar....
benimkisi 66 500....tarihe gecsin....[/quote]
kuzu, hakkaten böyle bi kapanış yaparlarsa zaten tarihe geçer. :D
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/1992.jpg[/img][/url]
Evet çiziğe değdi faydamız olabildiyse ne mutlu arkadaşlar, shortcu arkadaşlarda takmasın burayı geçsede üzerinde fazla kalacağını sanmam.
Bol kazançlar.
kapanış....67.700....kayıtlara geçsin...........
şimdi hacim...2.456 spotta...kapanışta bu 3.450 olur....boby i 66 500....
mars mars....
[quote=Larossıan;180572][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/1992.jpg[/IMG][/URL]
Evet çiziğe değdi faydamız olabildiyse ne mutlu arkadaşlar, shortcu arkadaşlarda takmasın burayı geçsede üzerinde fazla kalacağını sanmam.
Bol kazançlar.[/quote]
Çok faydanız oldu... Teşekkürler...
Hakkınızı helal edin...
kapanış 70000 gız jani..heheh
Bu arada formasyoncu arkadaslar...
Eurusd`de saatliklerde OBO mu var öyle?
boby hacim 1000...
kapanışta en az 1.500...spot kapanışta 3.000 olur en az...al sana 4.500 kazığın boyu..
bu cenaze kalkmaz..........
[quote=TÜRKOĞLU;180569]lem asteeyyyyy....heeueeeuuuyyyyyyyy....lem PM ne bakman mı sen heç...[/quote]
Kötü bi şey yazdıysan, görmezden gelmiştir belki...dng
bu borsanın adamakılı düştügünü görmeden ölürsem beni dik gömün......
ulem ne zaman wc'ye gidip dönsem piyasa 150 puan düşmüş oluyo.
bir şort olarak insanın WC'den çıkası gelmiyo yaw. :D
[quote=eksper;180580]bu borsanın adamakılı düştügünü görmeden ölürsem beni dik gömün......[/quote]
yaw Allah iyiliğini versin, kahkahalarla güldüm valla. sinirler de gerilmiş heral. :..:
[quote=thracian;180577]Bu arada formasyoncu arkadaslar...
Eurusd`de saatliklerde OBO mu var öyle?[/quote]
saatlikte yok........
ama 20 ve 30 dk..lık periotlarda obo benzeri bir formasyon var.
Tamam herkes shortladıysa, kaldığımız yerden yükselişe devam edebiliriz :::
[quote=unlimitted;180581]ulem ne zaman wc'ye gidip dönsem piyasa 150 puan düşmüş oluyo.
bir şort olarak insanın WC'den çıkası gelmiyo yaw. :D[/quote]
limit..parça parça brak abicim..hepsini tek seferde brakma...git gel git gel...:D:D
[QUOTE=eksper;180580]bu borsanın adamakılı düştügünü görmeden ölürsem beni dik gömün......[/QUOTE]
bak iyi fikir..istanbulda mezarlık sorununa çözüm gu bu:::
[quote=unlimitted;180581]ulem ne zaman wc'ye gidip dönsem piyasa 150 puan düşmüş oluyo.
bir şort olarak insanın WC'den çıkası gelmiyo yaw. :D[/quote]
İshal olduğunda haberimiz olsun..
vob..da 60 dk..lıkta ikili tepe var.....olağanüstü durumlar olmazsa burası kısa vadede
zor geçilir.........
imf var gızlar..300 puan için şorta değermi cıkcık..
[quote=thracian;180577]Bu arada formasyoncu arkadaslar...
Eurusd`de saatliklerde OBO mu var öyle?[/quote]
evet.
[QUOTE]kapanış....67.700....kayıtlara geçsin...........[/QUOTE]
Bence kapanış, 67725...
[QUOTE=jani;180574]şimdi hacim...2.456 spotta...kapanışta bu 3.450 olur....boby i 66 500....
mars mars....[/QUOTE]
68.500 altına inerlerse aşağıda her kapanış makbuldür..:::
vobda dün 67000 e işareti kodu pala, ordan aşğısı yok dedi, ben başta inanmadım, şimdi [B]uzun aç - uzun kapa [/B]zamanıymış, ben tersini yapıyorum gibi oldu bugün ama telafisi olur nasılsa:) elbet yapılan uzun bu piyasada kazandırır, ama kısalar için artık aynı şeyi söyliyemiyorum...
[quote=Astatin;180585]limit..parça parça brak abicim..hepsini tek seferde brakma...git gel git gel...:D:D[/quote]
abi o tarz bi wc değil, daha çabuk türünden.
onu da parçalı yapmak zor biliyonnu. :D
[quote=QUEEN;180589]imf var gızlar..300 puan için şorta değermi cıkcık..[/quote]
dağın fare doğurma ve piyasanın buna vereceği tepki ihtimalini gözardı etmeyin derim
bu kadar dillenen bir anlaşmaya bu yakışır...;)
öglen sıfıra yakın makas ..şimdi 800 puvan..ciftlik soyun bakalım nereye kadar....
[quote=Cerphin;180592]68.500 altına inerlerse aşağıda her kapanış makbuldür..:::[/quote]
68.550 obo hedefi....obo çalışırsa....çok kritik olacak desene....:..:
Cok uyumsuz cikiyoruz yine, indikatörleri dandikatör yaptilar...
Ama uyumsuzluklar asiriliklarda olunca (bugünki gibi) geri gelisleri hizli oluyor ve genelde yakalanabiliyor...
kimsenin şort acmaya cesareti kalmadı...eeee kimi soyacak bu manyak.....
Ağam yarın yükseliş düşünüyorsa burada tutmak zorunda öle ise kapanış tahminim, 68975-69000-69050, yarın hedef 70450 civarı, bu aynu zaman da corttun cort dediği yer olacak, öğlen dedik negatifse negatif, pozitifse pozitif, ağamım kenarda oyuna dahil etmediği cortları var,90 bin civarında,...... bunu haber akımının gidişatına göre kullanacak, öte yandan efg nin cort dediği yer 40-45 arası, yön yarına yukarı, hedef dün ki analizimde haftalık 70500- günlük bu gün için 69500 demiştim, kayıtlarda var,....adam hükümet destekli yakalamış soymadan bırakmaz,.......ahanda graf,.....
[IMG]http://img30.imageshack.us/img30/9387/47408316.png[/IMG]
ulem yuro capon yeni paritesi.
senden 100 pips alacağım var. faiziyle 642 pips yapar. düz hesap 1891 pips de sen ona.
yaz bi kenara...!
spot grafa bakınca sürdürebilir bir yükseliş göremiyorum ... full kısa .. ort 69,075 ... stop yakın ama ... on the door i think ... kapanış tahminim ... 65,000 kayda geçsin ...
[quote=unlimitted;180594]abi o tarz bi wc değil, daha çabuk türünden.
onu da parçalı yapmak zor biliyonnu. :D[/quote]
bol bol su iç o zaman:D
500-700 yerelerinden cortumu çıkarım, keyfime bakarım, dün falt olmakla 5000 totali puvan cebimde kaldı, elbet fırsat vercek sabır en güzeli, dolar uzun devam, hükümet ımf den alıyor bende burdan alıyorum, la benim de fon htiyacım var fonlanıyorum,....:::
69125 de benim kapanış tahminim..
68475 kapanış tahminim..tutarsa kayıtlara geçsin..alternatif tahmin 11475..tutarsa tarihe geçsin....ikiside tutmazsa..selçuklu atı alıp üsküdarı geçsin....
Kapanış tahminim
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="7"][B]69[/B][/SIZE][/COLOR] bin :..::..::..::..:,
buna uğraşılıyo sanki
kapanış tahminim 65.000 tarihe geçsin .. kayda geçsin ... kitaplara geçsin . ehhuuhuhe:o:o