-
[QUOTE=jelibon;73297]nasıl olsa trade yok şu an,
o zaten onları her zaman asmıyor. keşke hep assa.:..:[/QUOTE]
Aslında son zamanlarda asıyorum..Ama yazılar arasında kaynayıp gidiyor..
Senin dow yorumların.. hexen babanın grafikleri ... Sevgili Mavi nin EW li grafikleri.. Şu anda yazarken adı aklıma gelmeyen dostlarımızın grafikleri..
Bunları bir topik açıp orada depolasak çok iyi olur düşüncesindeyim..
Buraya koyarız.. Arkasından görsellerin ve yorumların bulunduğu topiğe de eklesek.. Orada geyik tarzı yazı olmasa.. Yalnızca grafik hakkında yorum yada yapılan yorum hakkında sorusu olan soru sorsa ve cevaplansa..
Yani kısaca depo... tartışma v.s. ordan alıntılanıp buraya taşınacak.. Orda net yorum grafik soru ve cevap olsa...
Nasıl olur?
-
[QUOTE=VOBiX;73303]Doğru bildiği yanlışları zaman zaman düzeltiyor. Her öğrendiği yeniliği paylaşıyor. Bu yüzden pek terse düşmüş sayılmaz bana göre.[/QUOTE]
fakat sonuç olarak hep geride kalıyor(aslında ileride) ve terse gelmiş oluyor....yani sonuç ters mi ters......
bu kadar bilgiye araştırmaya emeğe ve sermayeye gerçekten yazık oluyor....
tabiki herkesin kendi seçimi saygı duymak lazım fakat bazı şeyleride düşünmek gerekiyor.....
-
[QUOTE=catedral;73306]
Buraya koyarız.. Arkasından görsellerin ve yorumların bulunduğu topiğe de eklesek.. Orada geyik tarzı yazı olmasa.. Yalnızca grafik hakkında yorum yada yapılan yorum hakkında sorusu olan soru sorsa ve cevaplansa..
Yani kısaca depo... tartışma v.s. ordan alıntılanıp buraya taşınacak.. Orda net yorum grafik soru ve cevap olsa...
Nasıl olur?[/QUOTE]
Modlar da insan ama her yazıyı oku ayıkla taşı. 3-4 mod daha almak lazım bu iş için.
Ya da konu açılır üyelerin inisiyatifinde saygı çerçevesinde görsel yazıalr harici yazılmaz. Grafiği koyan üye hem buraya hem oraya da aynı mesajı göndererek modları taşıma işinden de kurtarabilir.
-
[QUOTE=catedral;73306]Aslında son zamanlarda asıyorum..Ama yazılar arasında kaynayıp gidiyor..
Senin dow yorumların.. hexen babanın grafikleri ... Sevgili Mavi nin EW li grafikleri.. Şu anda yazarken adı aklıma gelmeyen dostlarımızın grafikleri..
Bunları bir topik açıp orada depolasak çok iyi olur düşüncesindeyim..
Nasıl olur?[/QUOTE]
katılıyorum bende elimden geldigince anasayfadaki forumdan analizler kısmına taşıma yaparım modlugun hakkını verelim degilmi .dng
-
bazen bu kadar basittir vob .lelele
-
[quote=mordak;73296]sn.nunu sizdende pozisyonunuzu yazmanızdan başka bir analiz göremedik.[/quote]
ne paylasayim? teknik analiz sayilmaz benimkisi, trendi izlemeye calisiyorum bazi zaman serisi calismalarimla o kadar. cuma gunu trendin degistine dair bir isaret alamadim iste, onu da yazdim:rolleyes:
-
[QUOTE=mozkan;73310]bazen bu kadar basittir vob .lelele[/QUOTE]
hehehe çok basitmiş canım çokkkk:..:
-
[QUOTE=jerfin;73312]hehehe çok basitmiş canım çokkkk:..:[/QUOTE]
accayiippp basit yaw....
-
[QUOTE=nunu;73311]ne paylasayim? teknik analiz sayilmaz benimkisi, trendi izlemeye calisiyorum bazi zaman serisi calismalarimla o kadar. cuma gunu trendin degistine dair bir isaret alamadim iste, onu da yazdim:rolleyes:[/QUOTE]
sayın nununun hakkını yemeyin daha gecende beraber dans etmedikmi hemde piyasalar cosarken makroyla kısa vade düşüş show yaptı
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=832&dateline=1231201437[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=245&dateline=1230319372[/IMG]
-
[quote=teo;73304]
...Peki ben bunu niye yazıyorum,
Kazananları çekemediğim içinmi,
Luzumsuz germek içinmi...
Kızgın veya looser olduğum için mi...
Hiç biri değil, Sadece Göremiyenlere...Kral Çıplak diyebildiğim için...
Sevgiler...[/quote]
Sayın teo,
Bu yazdıklarınızın kaynağında bunlar olduğunu düşünmedim zaten.Düşünse idim inanın o yazıyı yazmak için zaman dahi ayırmaz idim.Sizin şu anki sadece fiyatlara(derinliğe) bakarak trade etme biçiminizi Larry Livingston (Bir Borsa Spekülatörünün Anıları) gibi bir yetenek uygulamış ve terketmiştir.Bu hep böylemi olacaktır? bilemem.
Pruvanız neta rüzgarınız kolayınıza olsun.
Bol şanslar...
-
[QUOTE=mordak;73313]accayiippp basit yaw....[/QUOTE]
süper hemde.:..:
-
[quote=mozkan;73310]bazen bu kadar basittir vob .lelele[/quote]
sayın ozkan, gecmısın uzerıne bunu cızerek bu kadar basıt demek dogru degıldır, o cızdıgınız olay gecmıstır, bıtmıstır.Gecmısı goruyorsunuz su an, bana retest medıan lıne, olayından sonrakı olayı gerceklesmeden soyleyebılırmısınız...
Soylemezsınız, olasılık mı dıyeceksınız, Hayır degıl, mesele gecmıse bakarak gelecegı bılemeyız meselesıdır...
Olaylar Random dır. Oyuncular, sermaye, aynı degıldır. 1 gun oncekı adamın para mıktarı , psıkolojısı degısmıstır. Random olan bır harekette neyı bılebılırsınız.
Zarı atıyoruz,5 kere 6-6 geldı, 6 atısta 6-6 gelmesının garantısı nedır matematıksel olarak, 1/6x1/6 =1/36, yanı oran hep aynı ıdı, ama adam tesadufen ust uste bunu attı..
Adamın bıri sunu yazmıs kıtabında, bunada mıllet ınanıyor.
5 kere kaybedınce ust uste pozısyonda, 6. pozısyonda kazanma olasılıgı %90 mıs...Matematıksel mı sımdı bu...
Haydı buna ıtıbar et edebılırsen....Bır suru de kaynak yazmıs, kendısı ıle aynı fıkırde olan dıger dangalakların kıtaplarını kaynak gostermıs....