abi fuLL gold shortlasaymışık ne uğraşıyoz palaylaa malayla GOLD GRAŞİENSYNC...
Printable View
abi fuLL gold shortlasaymışık ne uğraşıyoz palaylaa malayla GOLD GRAŞİENSYNC...
[quote=seagate;421577]GOld short 1731
ENDEKS SHORT
dolar Long
nası düştüm ben buraya ühühühühühüh öyle eğlencesine bakiyirdim üwwwwwwwwww dayanamıyorummmmmmmmm
Buyrun Cenaze Namazına[/quote]
hehehe memügeyt..Allah da seni güldürsün...:D:D
GOLD u süper yakalamışsın teprik ederim...Yukardaki banga haberinden sonra USDTRY az graltı ama yine yukarı yaptı...Endeks de ise ekstrem noktada poz aldın ki stratejik olarak doğru amma stopu unutmamak gerek..Bence manzara iyi ağlanacak durum yok..teprik ederim+.
[quote=Astatin;421574]OHAAAAAAAAAAAAA...
MATRİKS 17:48:00
S&P Türkiye'nin kredi notunu 2 kademe birden arttırarak yatırım yapılır seviyeye yükseltti.
-MATRİKS
Yandık memü :) USD TRY %0.6 düştü ilk tepki..üewww
(ŞAKA LA ŞAKA ŞAKA)[/quote]
Ula asti vallaha gerçek sandım .dng Haberlere bakıyorum bişi yok :D sonradan gördüm şaka kısmını
[quote=flexy;421581]Ula asti vallaha gerçek sandım .dng Haberlere bakıyorum bişi yok :D sonradan gördüm şaka kısmını[/quote]
Gredü notu hemen artacakmış gibi longa, hiç artmayacakmış gibi şorta uygun trade olmalı fileksim niki seksim:D
[QUOTE=Astatin;421602]Gredü notu hemen artacakmış gibi longa, hiç artmayacakmış gibi şorta uygun trade olmalı fileksim niki seksim:D[/QUOTE]
zero işlem bakiyoz noLiyiir diye :D bişi olduğu da yok piff
bence doww graŞşş gaçINILMaz
Burada graşir .
Nexus 4 Çıkar Çıkmaz Tükendi
dünya borsaları son tangoda ama son tango nereye kadar ranar ben anlamam selçuklu bilir..
üwwww 92500 on the way üwwwwwwwww
gunaydın hacılar agalar..longlivetespihetukakadiyenler.com
bu arada sene başı itibariyle trade konusunda seminner veriyorum gayri...
seminer,trade in i yüzü,psikolojisi hakkında olacaktır.
adı da "TRADING,SELF AWARENESS" olacaktır gayri.bütün forumdaşlarım davetlidir.detayları sonna aktaracavım..bilgilerinize gayri.
herkese hayırlı sevanslar..
[quote=ATHLON;421612]gunaydın hacılar agalar..longlivetespihetukakadiyenler.com
bu arada sene başı itibariyle trade konusunda seminner veriyorum gayri...
seminer,trade in i yüzü,psikolojisi hakkında olacaktır.
adı da "TRADING,SELF AWARENESS" olacaktır gayri.bütün forumdaşlarım davetlidir.detayları sonna aktaracavım..bilgilerinize gayri.
herkese hayırlı sevanslar..[/quote]
Çok sevindim patron .brv Başarılar :)
[quote=flexy;421613]Çok sevindim patron .brv Başarılar :)[/quote]
eywallah patron...:)