-
[QUOTE=VOBiX;73308]Modlar da insan ama her yazıyı oku ayıkla taşı. 3-4 mod daha almak lazım bu iş için.
Ya da konu açılır üyelerin inisiyatifinde saygı çerçevesinde görsel yazıalr harici yazılmaz. Grafiği koyan üye hem buraya hem oraya da aynı mesajı göndererek modları taşıma işinden de kurtarabilir.[/QUOTE]
Zaten sevgili moderatörlerimiz taşısın demek istemedim.. Yazıyı yazan yada grafiği koyan üye hem oraya hem buraya koysun.. Buraya koysun hemen görelim.. Oraya koysun.. Sayfalarca aramak zor olduğu için gelip grafik yorum görmek isteyen üye oraya baksın yeni bir şey var mı diye??
Sevgili Nunu (KANKİM) da o bişey yok dediği sayfalara bedel satır aralarını tabii ki.... :)
-
[QUOTE=Vob Tüccarı;73314]sayın nununun hakkını yemeyin daha gecende beraber dans etmedikmi hemde piyasalar cosarken makroyla kısa vade düşüş show yaptı
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=832&dateline=1231201437[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=245&dateline=1230319372[/IMG][/QUOTE]
ben hak yemiyorum hak bulmaya çalışıyorum....sn. nunu ya sadece bir şey sordum o kadar....dansa devam..+.
-
[quote=teo;73317]sayın ozkan, gecmısın uzerıne bunu cızerek bu kadar basıt demek dogru degıldır, o cızdıgınız olay gecmıstır, bıtmıstır.Gecmısı goruyorsunuz su an, bana retest medıan lıne, olayından sonrakı olayı gerceklesmeden soyleyebılırmısınız...
Soylemezsınız, olasılık mı dıyeceksınız, Hayır degıl, mesele gemıse bakarak gelecegı bılemeyız meselesıdır...[/quote]
tüm analizler geçmişte yapılır, oluşmayan datayı nasıl analiz edelim teo, median line ne demiş bir trade setup kurmuş, hedefi de orta band vermiş gelince oraya gelince sat diye, son hareket gene median line üzerinde ve aynı setup gene oluşmuş, durum budur, bir ta formasyonu veya setupu oluşmuştur, analist stopunu yazmış geleceği beklemektedir
-
[QUOTE=nunu;73311]ne paylasayim? teknik analiz sayilmaz benimkisi, trendi izlemeye calisiyorum bazi zaman serisi calismalarimla o kadar. cuma gunu trendin degistine dair bir isaret alamadim iste, onu da yazdim:rolleyes:[/QUOTE]
aynen devam o zaman.....ama bu arada sevgili dostlarımızı üzmeyelim...
-
sevgili jelibon....olur arada böyle durumlar..aynen devam....bilmeye devam.
kazanmaya devam....artık soygun zamanı.....soygunları arttırmak lazım....
eeee malum adanalı artık istanbulda.......
-
yahu pokeri anlamaya çalıştığınız kadar vob'u anlamaya çalışsanız, daha fazlasını istemeseniz olay bitecek:..:
-
[QUOTE=teo;73317]sayın ozkan, gecmısın uzerıne bunu cızerek bu kadar basıt demek dogru degıldır, o cızdıgınız olay gecmıstır, bıtmıstır.Gecmısı goruyorsunuz su an, bana retest medıan lıne, olayından sonrakı olayı gerceklesmeden soyleyebılırmısınız...
Soylemezsınız, olasılık mı dıyeceksınız, Hayır degıl, mesele gecmıse bakarak gelecegı bılemeyız meselesıdır...[/QUOTE]
Aaaa bak burda sana katılmam.. Seans içinde de o line lar çizilerek takib edilir.. Mesela 5 dakikalık bir grafiği öğlene kadar izledikten sonra belirgin bir tepe noktası baz alınarak yada dip noktası.. Line lar çekerek piyasanın hangi yönde olduğunu kolaylıkla saptayabilirsin..
Alçalan tepeler mi yükselen dipler mi? Ekstra bir haber piyasaya düşmediği müddetçe kopuş yönü rahatça görülür..
Çamaşır ipleri yani:) Yaaa senin notun ne kadar kıt bölee.. Sen bana bi kere bile teşekkür etmemişsin.. [B]Alıcam sana ettiğim bütün teşekkürleri geri:)[/B]
-
[quote=mordak;73321]aynen devam o zaman.....ama bu arada sevgili dostlarımızı üzmeyelim...[/quote]
ben simdi tam anlayamadim, birini mi uzmus oldum farkinda olmadan? yazdigim fikirlerle mi ilgili?
eger onunla ilgiliyse, kimse kusura bakmasin, isteyen uzulsun, isteyen uzulmesin, ama her kim olursa olsun (kendim de dahil) ileriye yonelik bir fiyat vermisse, gecmise dayali varsayimsal bir fiyattir, hicbir bilimsel aciklamasi yoktur...
-
[QUOTE=mordak;73322]sevgili jelibon....olur arada böyle durumlar..aynen devam....bilmeye devam.
kazanmaya devam....artık soygun zamanı.....soygunları arttırmak lazım....
eeee malum adanalı artık istanbulda.......[/QUOTE]
çuvalları hazırladın mı.lelele
-
[QUOTE=nunu;73325]ben simdi tam anlayamadim, birini mi uzmus oldum farkinda olmadan? yazdigim fikirlerle mi ilgili?
eger onunla ilgiliyse, kimse kusura bakmasin, isteyen uzulsun, isteyen uzulmesin, ama her kim olursa olsun (kendim de dahil) ileriye donelik bir fiyat vermisse, gecmise dayali varsayimsal bir fiyattir, hicbir bilimsel aciklamasi yoktur...[/QUOTE]
bilimsel açıklama nedir sn. nunu......
şuanda kullandığımız herşey testler sonucu sizin bilimsel olmadığını söylediğiniz geriye yönelik çalışmalar sonucu ile geçmişi tahmin etmeye yöneliktir...
bence siz yanlış düşünüyorsunuz....
sonuçta hedefler tabiki çalışmaya yönelik verilir...kimse bu olacak zaten demiyor...en basiti şuan neden olduğunuz pozisyondasınız....yaptığınız analiz yada adı neyse olan çalışma yüzünden....
-
[QUOTE=jerfin;73326]çuvalları hazırladın mı.lelele[/QUOTE]
çuvallar hazır olmaz mı.....her zaman bekliyor kamyonetin arkasında.....
eee kamyonet bizim ki...az olsun çuvalla olsun.....
-
[quote=mordak;73327]bilimsel açıklama nedir sn. nunu......
şuanda kullandığımız herşey testler sonucu sizin bilimsel olmadığını söylediğiniz geriye yönelik çalışmalar sonucu ile geçmişi tahmin etmeye yöneliktir...
bence siz yanlış düşünüyorsunuz....
sonuçta hedefler tabiki çalışmaya yönelik verilir...kimse bu olacak zaten demiyor...en basiti şuan neden olduğunuz pozisyondasınız....yaptığınız analiz yada adı neyse olan çalışma yüzünden....[/quote]
ben trend bulunamaz demiyorum ki! Su fiyati gorecek oradan donecek seklindeki ongoruleri bilimsel bulmuyorum sadece. bilimsellikle kastim dogrulugu ispatlanamamis olmasidir. diyorum ya, cekin altiniza birer ferrari, cagirin bogazdaki yaliniza bes cayina iki ay sonra (tamam alti ay sonra da olur:..:) o zaman inanmayan ayu olsun:rolleyes: