-
[quote=catedral;73339][B]Buyurr...Teee ne zaman hazırlanmış... [/B]İşkembeden mi atıyom yani yukarı gidiyos diye?.kom[/quote]
sen bu grafıklerın uzerıne benım kucuk oglum gıbı bır suru sey karalamıssın,bu cızıklerı hangı kurala gore cızdın nedır bu...
Yukselen ucgen var, yukselen takoz var, dusen paralel band var. Yatay destek hareket var, Yanı her durumda haklısın dussede ,cıksada...
Flash Gordon gıbı olmus....
-
[QUOTE=teo;73337]At ne olur...Tesadüf olmaması için birden fazla olmuş olması gerekmez.[/QUOTE]
[B]Canımsın seni mi kırıcam.. 6 Ocak akşamı hazırlamışım.kom Bu da tepede yakalamış dönüşü:)[/B]
[QUOTE]Kapanışlar o kadar mükemmel yapılıyor ki.. Canımız isterse aşağı canımız isterse yukarı mesajı var.:)
38.300 geçilirse bence yarın shortların stopu olması gerekir.. (Mavi çizgi) Geçerse 39.500 potaya girer..
37.500 lerin altında longda kalmak tehlikeli.
Yükselen kama alt bandı 36.150 lerde yaklaşık.. Burayı kırarsak...Aşağıda uçurum var..
Vadelideki günlük gösterge yukarı yolum var diyor.. Yatayda geri çektiler.. Vadeli pastaya baktığımızda yukarı ihtimali daha kuvvetli görünüyor..
Formasyon bolluğundan geçilmiyor..
[url=http://www.kucukresim.com][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/avadeli2c77b.png[/img][/url][/QUOTE]
-
[QUOTE=mordak;73322]sevgili jelibon....olur arada böyle durumlar..aynen devam....bilmeye devam.
kazanmaya devam....artık soygun zamanı.....soygunları arttırmak lazım....
eeee malum adanalı artık istanbulda.......[/QUOTE]
olur tabii.
daha cok kopmalı bundan sonra.:..:
-
ben bu forumu cok sevmeye basladim. inanin cok ciddi soyluyorum. keske suan hepimiz bir odada catir cutur yanan bir sobanin etrafinda caylarimizi icerken tartisiyor olabilseydik.:o
-
[QUOTE=mordak;73322]sevgili jelibon....olur arada böyle durumlar..aynen devam....bilmeye devam.
kazanmaya devam....artık soygun zamanı.....soygunları arttırmak lazım....
eeee malum adanalı artık istanbulda.......[/QUOTE]
olur tabii.
aslında bu tartışma sırasında diğer arkadaşların da yaptıkları katılımlarla müthiş dersler çıkmıştır.
sevgiler.
-
7.50 geliyor, 3.16 ile de danışman takip eder artık, anladın sen onu...
-
[QUOTE=nunu;73345]ben bu forumu cok sevmeye basladim. inanin cok ciddi soyluyorum. keske suan hepimiz bir odada catir cutur yanan bir sobanin etrafinda caylarimizi icerken tartisiyor olabilseydik.:o[/QUOTE]
soba olursa üzerine kestane atmadan olmazdı....baya güzel olurdu.....
canım çekti bak şimdi bu saatte.....:D:D
-
Biz şimdi uçurumun neresindeyiz???? 33.000 lerinde.. Bu nerde öngörülmüş..?? Şartı neymiş? 38.300 ün yukarı geçilememesi....
-
[QUOTE=teo;73347]7.50 geliyor, 3.16 ile de danışman takip eder artık, anladın sen onu...[/QUOTE]
anlaşıldı merkez.kom
-
[QUOTE=nunu;73345]ben bu forumu cok sevmeye basladim. inanin cok ciddi soyluyorum. keske suan hepimiz bir odada catir cutur yanan bir sobanin etrafinda caylarimizi icerken tartisiyor olabilseydik.:o[/QUOTE]
düşünsene bi.. cati iplerini yere sermiş teo ya anlatmaya çalışıyor birşeyler... ama teo anlamamak için direniyor.. biz acaba kim pes edecek diye izliyoruz merakla.. cati ayağa kaldırmıyor kimseyi, basmayın iplerimin üzerine hizaları bozuluyor diye sinirleniyor.. :D:D
-
[QUOTE=jelibon;73346]olur tabii.
aslında bu tartışma sırasında diğer arkadaşların da yaptıkları katılımlarla müthiş dersler çıkmıştır.
sevgiler.[/QUOTE]
bu gece kopmak lazım.....ah be mustafa nerelerdesin....burada olsa şimdi söylerdi parçayı.....
sevgili jelibon bir çok şey zaten açık ve net....kimsenin üzülmesine kırılmasına gerek yok....herkes kendi hayatını yaşar...kendi doğrularıyla.........
fakat lider olmak zordur....sorumluluk ister....hele lider olmaya çalışmak ölümcül darbeler almaya hazırlıklı olmak demektir.....
neyse daha fazla uzatmaya gerek yok...herkes kendini bilir.....
kendinize iyi bakın iyi tatiller..........
-
[quote=catedral;73349]Biz şimdi uçurumun neresindeyiz???? 33.000 lerinde.. Bu nerde öngörülmüş..?? Şartı neymiş? 38.300 ün yukarı geçilememesi....[/quote]
Allahini seversen soyle, sen simdi o toboyu gormustum dedigin yerde, tam yukselisin basladigi yerde onemli bankalardan birinden batik dedikodulari gelseydi ne olurdu? piyasa bunu takmazdi deme sakin, oyle bir takardi ki, yandim kedi diye kosardin:..: