-
gokhanın taktikle 600000 tl rahatlıkla tekrar 500 tl de olabilir önce artık full girmeyi ,100 nickle buraya gelmeyi ve küfür etmeyi hemen bırakması lazım,cunku artık kaybedecegi birseyi var.Bundan sonra ilk milyon ytl kazanmı hırsı baslar.
ilk miyon tl kazanma hırsı ve basarma istegi yanlıs kararlar verdirir ve buyuk hırs yaptırır
-
[QUOTE=gacırt;73406]gokhanın taktikle 600000 tl rahatlıkla tekrar 500 tl de olabilir önce artık full girmeyi ,[COLOR="Red"]100 nickle buraya gelmeyi ve küfür etmeyi hemen bırakması lazım[/COLOR],cunku artık kaybedecegi birseyi var.Bundan sonra ilk milyon ytl kazanmı hırsı baslar.
ilk miyon tl kazanma hırsı ve basarma istegi yanlıs kararlar verdirir ve buyuk hırs yaptırır[/QUOTE]
aramızda ne cevherler varmış da forum halkı kıymetini bilememiş:) yakında gelir yine ve ektreniz kadar konuşun demeye başlar:..:
-
Kavga gürültü ile anılmasındansa bu tür haberlerle anılması kendisi için daha iyi olmuş tebrik ederim. Sözlerini bitirirken ayulara destek atmış.
-
Of of of of..Neler gördüm neler.."ciddi" ve "ağır" mesajlar uçuşmuşççcatedral bile peşpeşe 3 ciddi mesaj yazmış...hımmmm... bana da ağır bir tahrik bu..ben de ciddileşip ulvi ve hatta uhrevi ve hatta bir o kadar teo-rik mesajlara mı girişsem..yok yok.. o yolun sonu yok.hem o halim çok sıkıcı...ıııhhh.böyle iyiyim ben.. hem o kadar enerji...puff yok yahu uğraşamam
-
dün tartışılan konu çok faydalıydı bir tartışma bukadar seviyeli olabilirdi teşekkürler
-
[QUOTE=Astatin;73409]Of of of of..Neler gördüm neler.."ciddi" ve "ağır" mesajlar uçuşmuşççcatedral bile peşpeşe 3 ciddi mesaj yazmış...hımmmm... bana da ağır bir tahrik bu..ben de ciddileşip ulvi ve hatta uhrevi ve hatta bir o kadar teo-rik mesajlara mı girişsem..yok yok.. o yolun sonu yok.hem o halim çok sıkıcı...ıııhhh.böyle iyiyim ben.. hem o kadar enerji...puff yok yahu uğraşamam[/QUOTE]
Bencede ... Üstüne üstlük sabah erken kalkmam gerekiyordu.. Ama tartışma olurda bensiz olur mu? :..: Sonuna kadar direndim:..:
Şimdi uykusuzluktan ölüyorum.:mad:
-
[quote=catedral;73411]Bencede ... Üstüne üstlük sabah erken kalkmam gerekiyordu.. Ama tartışma olurda bensiz olur mu? :..: Sonuna kadar direndim:..:
Şimdi uykusuzluktan ölüyorum.:mad:[/quote]
maşallah..yine de forum nöbetini bırakmıyorsun..bu saatte bile
-
[QUOTE=Astatin;73412]maşallah..yine de forum nöbetini bırakmıyorsun..bu saatte bile[/QUOTE]
Bakiim dedim arkamdan dolap molap çeviren varmıdır? Sızıcam az sonra.uyk
-
[quote=catedral;73413]Bakiim dedim arkamdan dolap molap çeviren varmıdır? Sızıcam az sonra.uyk[/quote]
sııznca haber ver..dolabı ben çevireceğim arkandan:..:
-
[QUOTE=Astatin;73414]sııznca haber ver..dolabı ben çevireceğim arkandan:..:[/QUOTE]
Sızdım:..::..::..:.uyk
-
[quote=catedral;73415]Sızdım:..::..::..:.uyk[/quote]
kesin yalan..yarım saat bekliicem..nolur nollmaz
-
[quote]
[URL]http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/122010-500-TLyi-600-bin-TL-yapti.aspx[/URL]
[/quote]
yalanın maliyeti yok nasılsa, benım arabanında 30 tekerlegı var...
Yahu ınsan bıraz sallarken matematıge de sıgdırır bunu....