daxa göre alıp veren arkadaş dimi bu xxxx menkulden, Allah ıslah etsin ne diyelim
Printable View
daxa göre alıp veren arkadaş dimi bu xxxx menkulden, Allah ıslah etsin ne diyelim
uzun sure sonra herkese selamlar
vobdan kazandiklarimla sifir araba aldim, 160 bastim, herkes portfoyu kadar konussun diyen sonrada millete soven arkadas mansetlere cikmis :):)
simdi para kazanmis diye butun turkiye adam zanneder bunu :):)
ahh para nelere kadirsin sen.
haberle ilgili bir yorum yapayım. rakam sallamasyon değildir. adı geçen şahıs yakınende tanıdığım yüzyüze görüştüğüm biridir. adı geçen şahsın davranış şekli, kişisel özellikleri vobdaki başarısıyla bağlantılandırılmaması gerekir. misalen. adam foruma gelior sövüo sayıyo yüz nick alıo kazanmış olamaz diye bir düşünce olamaz. sezarın hakkı sezara. 600 bin tl brüt rakam doğrudur.
.......
[QUOTE=Vob Trader;73420]haberle ilgili bir yorum yapayım. rakam sallamasyon değildir. adı geçen şahıs yakınende tanıdığım yüzyüze görüştüğüm biridir. adı geçen şahsın davranış şekli, kişisel özellikleri vobdaki başarısıyla bağlantılandırılmaması gerekir. misalen. adam foruma gelior sövüo sayıyo yüz nick alıo kazanmış olamaz diye bir düşünce olamaz. sezarın hakkı sezara. 600 bin tl brüt rakam doğrudur.[/QUOTE]
Katılıyorum. Haberin altında yorumların birinde de "hiç uyanık bi tipide yok adamın alla alla :d" demişler bu işler tiple olmuyor ki.Tiple olsa Brad Pitt borsacı olurdu.
[quote=Vob Trader;73420]haberle ilgili bir yorum yapayım. rakam sallamasyon değildir. adı geçen şahıs yakınende tanıdığım yüzyüze görüştüğüm biridir. adı geçen şahsın davranış şekli, kişisel özellikleri vobdaki başarısıyla bağlantılandırılmaması gerekir. misalen. adam foruma gelior sövüo sayıyo yüz nick alıo kazanmış olamaz diye bir düşünce olamaz. sezarın hakkı sezara. 600 bin tl brüt rakam doğrudur.[/quote]
bu bizim ronaldinho degilmi ya.
adam efg yi izleyerek zengin oldu.
[QUOTE=parapara;73425]bu bizim ronaldinho degilmi ya.[/QUOTE]
Liste uzun ronaldinho, hurricane, terastockgokhan vb.
Hexen abim gırafını yeniledinmi yeni trendlere göre gırafı yapıştırabilirmisin
yeni haftada fikrin nedir
Saygılar
Altın, haftalık...Uzun yoruma gerek yok..go johny go..aman ha grafik haftalık, ptesi alayım salı köşe olayım demek yok :)
Manzara pazartesi boğaların diyor..günlükde ve 15 dklk satta olmasına rağmen 60 dklık yukarı diyor..15 dk 300 puan yukarıda ala dönecek..günlük ise VOB da dönüş noktalarını bulmak için "eşşek ölüsü"
THY haftalık...VOB topiğinde spot grafiğinin ne işi var demeyin.. hisse bazında da vadeli işlemler başlayacakmıl ya:)..hazırlık..ne long yapardım bunda be...temel teknik günlük haftalık her bi şey...:..::..: