-
[quote=Astatin;253956]selçuklu bey,
..... demekki SELPATROS la yeni üyeyim diyen SELÇUKLU bey aynı kişi..[COLOR=red]Takdir sizin Hellim Fairgirl.[/COLOR]..[/quote]
[quote=selçuklu;253960]hellim apla atsınmı beni patron .. üvvvv .. iyi adamım ben ya atmasın bence .. üvvvv .. patron pela sert oynuyo .. üvvvv ... ben yokken .. sertleşmiş ... üvvvvvvv ... üüüüüü:o:o ...[/quote]
yok abi..ben atsın diye demedim, takdir etsin diye dedim..takdirname versin bence sana..üwwww
-
[QUOTE=saraylı;253959]geri çekilmeye rağmen etr ve str al konumundalar...:)))[/QUOTE]
benim sadece düşük peryot .. 2 lik trade satta abi .. o al versin .. alacam gibi .. üvvvvv ... veya 5 likler sat desin satarım .. izleecem şimdilik ben şahsen yani .. üvvvvv
-
üwww 600 pivan makasss vade sonuna 9 gün :D üwwwwwwwwwwww
-
Tepe yuvarlak geleceği parlak mı selpatros..üww
-
selçuklu abi hoşgeldin :) :)
gelişinle çöküş kurdalasını keselim abi
73450 tarihi zirve olsun mimkinse 2 yıl :P
.lelele
.lelele
-
[QUOTE=Astatin;253968]Tepe yuvarlak geleceği parlak mı selpatros..üww[/QUOTE]
daha belli değil bence abi .. bakacaz .. sivri depede olabilirr ... vayyyy
-
-
[QUOTE=YAVUZHAN;253953]selçuklu patron hoşgeldin ![/QUOTE]
hoşbulduk yavızhan patron ... sağolasın abi ..
-
[quote=aviator99;253647]hissiyatım değişti yükseliriz.bu dax kardeşi naparsa onu yapıyor spot.
yok ben ciddi ky yim usta:)[/quote]
[quote=YAVUZHAN;253972]spot çok nazlı başladı..[/quote]
var bi tuhaf durgunluk.genebekliyolar.mactayok su an ne varki bugun?
-
vadeli 120 lik
vadeli 120 lik
Sonunda ulaştık yeşil kanal üst bandına.73400 yukarıya geçilirse yeni zirve kaçınılmaz artık.geçilmezse mor kırılmadığı sürece yeşil ve mor arasında sıkışan işlemleri izleyeceğiz.Saat 11-13 arasındaki barın yeniden 73200 lere ulaşacağını ve günün geri kalanının 72800-73400 aralığında geçeceğini düşünüyorum
[IMG]http://i48.tinypic.com/10mtws5.jpg[/IMG]
-
sabah gab iyle gösterge over bölgeye tek barda sıçradığı için geri çekilme normal karşılanmalı bence..
bir daha 73 bin üzerini denerse daha net fikir verebilir günün devamı için..
-
cümleten günaydın , bol kazanclı bı hafta dıleklerımle...
[QUOTE=selçuklu;253949]150 ort kısa ... 250 üstü istop .... vayyyyyy .. üvvvvvvv ... .crashesagnesync ... olsun istiyorum ..[/QUOTE]
hosgeldın patron , tatıl nasıldı ...
patron pisti olmusuz sabah sabah 150 den :)))