saraylı abi,bilgilerini bizimle paylaştın..herkese emeğin geçti..
kararına sayğılıyız..ama gitmen beni ve tüm topik ahalisini üzecektir..
umarım kararını tekrar degerlendirirsin..
Printable View
saraylı abi,bilgilerini bizimle paylaştın..herkese emeğin geçti..
kararına sayğılıyız..ama gitmen beni ve tüm topik ahalisini üzecektir..
umarım kararını tekrar degerlendirirsin..
[QUOTE=saraylı;271035]Günaydın arkadaşlar,
Artık bu forumdan ayrılmak durumundayım maalesef...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=271029[/URL]
adresinde bulunan gönderimi okursanız,gerekçelerini görürsünüz...
Bu forumda çok eğlenceli,bazen bilgi dolu,bazen başarılı, bazen başarısız birlikte anlarımız oldu...
Ben hepinizden memnun ve razıyım....brv.brv.brv
Özellikle daytade konusunda ufkunuzu açmaya ve sizi bu piyasada başarılı etmek için elimden geleni yapmaya,samimiyetle çalıştım...
Bunu hiçbir maddi ya da manevi menfaat beklemeden yaptım,[B]tek isteğim başarınız idi...[/B]
Hepinizi sevdiğimi bilin,
sevgi ve saygılarımla....:)[/QUOTE]
abi... haklısın demekten başka söyleyecek bir şey yok ne yazık ki......
bahsettiğin durumdan bende fazlasıyla rahatsızım,bunu da ifade ettim... fakat çare olmadı.....
başka bir platformda mutlaka tekrar beraber oluruz be abim, ne diyebilirimki...
çok şey kattın buraya,hakkın ödenmez.... sağlıcakla kalasın...
Çok faydanı gördük GÜZEL İNSAN! ALLAH HAKKINI HELAL ET!
Sn.Saraylı, ilkeli duruşunuzu yine sergiliyorsunuz.
Gönlümden geçen tabiki yoktan var ettiğiniz topiğinizde devam etmeniz ama bir de sizin yüreğinizden geçenler var. Buna da saygı duymalıyız elbette.
Tüm bilginizi bizlerle gocunmadan, saklamadan, kardeşçe paylaştığın için SONSUZ TEŞEKKÜRLER abi.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Saraylı abim senden çok şey öğrendik öğrenmeyede devam edecektik
kararına saygılıyız hakkını helal et.
Bugün öyle bi yerdeyiz ki ya yukarı sert yaparlar yada düzetlme gelir aşağıya
saraylı hocam acemi biri olarak burda senden ve değerli arkadaşlardan çok şey öğreniyorduk ALLAH razı olsun...gitmezsen seviniriz
sistemin ateşle imtihanı...hala satta ve ben hala şort
[quote=Astatin;271074]sistemin ateşle imtihanı...hala satta ve ben hala şort[/quote]
Asti hocam geçenlerde bundan daha kötüsü olmuştu sendeki sisteminde demi 1000 puan ters hareket falan olmuştu ama sonra senin sistem haklı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam +.
Sayın Saraylı,
Tepkinizde haklısınız ancak diğer bir arkadaşın da dediği gibi papaza kızıp oruç bozmazsanız bizi mutlu edersiniz. Burada yüzlerce insan var, doğal olarak birkaç kendini bilmez de her zaman olacak. Onlar site yönetiminden müeyyide görsün veya görmesin (bence de mutlaka görmeli) zaten bir süre sonra kendiliğinden yitip gidiyorlar.
Saygılarımla
gerçi her seferinde haklı çıkacak değil demi :( Belkide bu sefer terse gelicek
topik sahiplerine sadece kendi topiğini kapsayacak şekilde moderasyon yetkisi verilmesi düşünülmeli bence....
verilen emeğin karşılığında bu çok büyük bir lütuf değil....
ve anasayfa dizaynından daha önemli bir mesele...
günaydın,iyi seanslar !
şip-şak dünkü 77050 satışını koruyor halen..
etr yüksek açılışla yukarı deneme yaptı,long ta..
[quote=a.kaya;271078]gerçi her seferinde haklı çıkacak değil demi :( Belkide bu sefer terse gelicek[/quote]
evet kayabos...yanılmayan sistem diye bir şey yok..Buyur sistemin terste kaldığı zamanşarda ısrarında haklı ve haksız çıktığı zamanlar..her şey olabülür
[IMG]http://i32.tinypic.com/29qi0ys.png[/IMG]
Saraylı hocam kararının gerekçelerinde çok haklı, zaten böyle bir karar almak için gerekçeye de ihtiyacı yok, kendi tasarrufu. Ama o öyle iyi bir insan ki, zannetmiyorum bizi uzun süre Pala'ya karşı yalnız bırakacağına. :) Biraz dinlenip geri döneceğine inanıyorum.
Geçmişte ona neler yaptık, bizi yalnız bırakmadı. Daytrading yapacağım dedi, kendimiz çok kazanmış gibi böyle para kazanılmaz dedik. Sisteme odaklanacağım dedi, niye EW yok dedik. Sistem yaptı yayınladı, böyle sistem olmaz dedik. EW yaptı yayınladı, 100 kere tuttu, 1 kez tutmadı, niye tutmuyor dedik. vesaire vesaire...
Onu eski forumdaki topic'inden bu yana takip ederim, bendeki hakkı başka herkesten kat kat çoktur, ondan görene kadar sistem diye birşeyin varlığından bile haberdar değildim, ama başta ben dahil çoğumuz ona gerekli saygıyı gösteremedik. Ama yine de hep geri geldi, hep bize birşeyler vermeye çalıştı. Bence biraz dinlenip yine geri gelecektir. Bizi uzun süre yalnız bırakmaz o... O olmazsa da arada bir kedisi yazar... :)
[quote=Astatin;271088]evet kayabos...yanılmayan sistem diye bir şey yok..Buyur sistemin terste kaldığı zamanşarda ısrarında haklı ve haksız çıktığı zamanlar..her şey olabülür
[/quote]
Benim hayırsız da short'da ısrarcı patron... Ama dün dediğim gibi güçlü trendlerdeki düzeltmelerde çok zayıf, az sonra long'larsa şaşırmam...
en son kaçta SAT vermiişti asti hocam peki bide boşluğu 76900 gösterek doldurdular sabahki gapı , sonra tekrar yukarı yaptılar
gunaydınlar...
Bugun gazatede cıkan haber,ve meslektaşlarımın başına gelenler...çok üzücü..Allahtan rahmet diliyorum ve sevenlerine sabırlar...
Saraylı patron,saygılarımız sonsuz size,sizden konuyla ilgili çok şey öğrendim kendi adıma,ve iyiniyetle sunduğunuz bilgilerin değeri paha biçilemez...
bugun moralım bozuk ya cok..
77475 i gösterecekler zannımca sonra ne olur bak onu hiç tahmin edemiyom
küskünün ayak sesleri geliyor gibi bir drum var bence ...
[quote=selçuklu;271096]küskünün ayak sesleri geliyor gibi bir drum var bence ...[/quote]
Önemli birşeyler geliyor gibi patron... Yatay harekette yükselen volüm para bababalarının operasyon hazırlığında olduğunu gösterir genelde... Sistem long'larsa uyarım... Küskü gelirse üzülmem, zaten short'um...
[quote=a.kaya;271091]en son kaçta SAT vermiişti asti hocam peki bide boşluğu 76900 gösterek doldurdular sabahki gapı , sonra tekrar yukarı yaptılar[/quote]
son 76900 s....
yaw kayabos sistemci adamın ne işi olur gap doldu dolmadı felan feşmeken.. :)
piyasa 77 bin üstüne gelmiş,forum şen şakrak devam ederken yine psikopatlık yapan birileri çıkmış..sabah sabah canım sıkıldı..
umarım saraylı abi yi yeniden görebiliriz aramızda..
ühühüh .. .arada ezilmeyelimde patron .. kademeler havada uşuşuyor ... vvvv
[QUOTE=The Tatar;271101]piyasa 77 bin üstüne gelmiş,forum şen şakrak devam ederken yine psikopatlık yapan birileri çıkmış..sabah sabah canım sıkıldı..
umarım saraylı abi yi yeniden görebiliriz aramızda..[/QUOTE]
Pisikopatlık parayla pulla değil ağzı olan (kılavyesi olan) konuşyo
huzur bozuyor.
pala bugün çok sert..kademeler 3-4 kalkıp-iniyor..
[quote=ATHLON;271093]gunaydınlar...
[COLOR=red]Bugun gazatede cıkan haber,ve meslektaşlarımın başına gelenler[/COLOR]...çok üzücü..Allahtan rahmet diliyorum ve sevenlerine sabırlar...
Saraylı patron,saygılarımız sonsuz size,sizden konuyla ilgili çok şey öğrendim kendi adıma,ve iyiniyetle sunduğunuz bilgilerin değeri paha biçilemez...
bugun moralım bozuk ya cok..[/quote]
Olay ne abi..ben bilmiyorum..üwww
[quote=Astatin;271108]Olay ne abi..ben bilmiyorum..üwww[/quote]
[url]http://www.milliyet.com.tr/polisin-borsa-dehseti/guncel/haberdetay/28.07.2010/1269109/default.htm[/url]
[quote=oguzhan;271105]Pisikopatlık parayla pulla değil ağzı olan (kılavyesi olan) konuşyo
huzur bozuyor.[/quote]
sorma oğuzhan,internet icad oldu herkes polat alemdar kesildi :mad:
pala sabah sabah -250 puan taktı...bu gün PALA fil gibi..çekilin..
[quote=abka;271114]pala sabah sabah -250 puan taktı...bu gün PALA fil gibi..çekilin..[/quote]
STR takviyenin adını XXX korsan böyle olur...XXX=Adult Content:D:D
60'lık da geçici short'u çaktı... Aşırı heyecanlı olduğu için arada bir çarpılıyor ama tepe dip yakalama uzmanıdır, ama bar kapanışı beklemek gerektiğinden geç kalıyor... :) Şunun bir benzerini 15dk'lık için yapabilsem neler yapacam ama kodu 60dk'ya özel...
Asti hocam tebrikler brawo
[QUOTE=Astatin;271115]STR takviyenin adını XXX korsan böyle olur...XXX=Adult Content:D:D[/QUOTE]
sabah sisteme dahil olmadaki karışıklıktan ileri geliyor..
ortalamaya değincemi alsam..
yoksa taze sinyalmi beklesem vs. vs..
neyse şimdi durum net..
AMaaann yolla İstanbul a yolla, aman yolla beyoğluna yolla, yolla yoollaa şortları yolla....
herkese bol kazançlar
[quote=abka;271114]pala sabah sabah -250 puan taktı...bu gün PALA fil gibi..çekilin..[/quote]
sabahtan bu yana gidişat bugünün epey sert hareketlere gebe olduğuna delalet bencede..
76600 üstünde göstergeler bariz uyumsuzluklar oluşturdu,bi geri çekilme sağlıklı olacak gibi..
[quote=a.kaya;271118]Asti hocam tebrikler brawo[/quote]
Abi sana tavsiyem, hiç bir sinyali, sonraki sinyal gelmeden tebrik etme..hele ki teprik hiç etme
[quote=yusuf_alp;270965]edirneye taşındım[/quote]
hayırlı uğurlu olsun.
Saraylı patron,
Kararına saygım sonsuz.Çok değerli bilgiler paylaştın,paylaşıyorsun.Umarım, topiğe devam edersin yada başka bir yerde tekrar senin hoş sohbetini,değerli bilgilerinle karşılaşırız.Yolun açık olsun abi.