Günaydın ımf beklentısı bıttıgınde olmamız gerken yer 30000 suan 3000 puan yukardan işlem görüyoruz akp davasında da aynısı olmustu
YÖNLENDİRMİŞDE OLMIYIM PY BİLİR
Printable View
Günaydın ımf beklentısı bıttıgınde olmamız gerken yer 30000 suan 3000 puan yukardan işlem görüyoruz akp davasında da aynısı olmustu
YÖNLENDİRMİŞDE OLMIYIM PY BİLİR
Bir borsa bir yerden 4 kere dönerse orayı asla kıramaz.Az önce satış gelmese imkb kırabilirdik ama doldur boşalt oldu yine.Bu son hamlee.Kıramayacak artık 33650 yi.Üstüne çıkarsa da 1000 puan sert alacaklar.
[QUOTE=kegen;73497]Bir borsa bir yerden 4 kere dönerse orayı asla kıramaz.Az önce satış gelmese imkb kırabilirdik ama doldur boşalt oldu yine.Bu son hamlee.Kıramayacak artık 33650 yi.Üstüne çıkarsa da 1000 puan sert alacaklar.[/QUOTE]Sen böyle yazdıkça kimse bir şey demez. Hoşgeldin.
İsc 72 düşüp satışa geçti.Yani yine artıdan eksiye geçti.Demekki epey baskı var.Düşmemiz lazım.
[quote=serkanyurttas;73496]günaydın ımf beklentısı bıttıgınde olmamız gerken yer 30000 suan 3000 puan yukardan işlem görüyoruz akp davasında da aynısı olmustu
yönlendirmişde olmıyım py bilir[/quote]
görüldüğü üzere dolarda gevsemedi sabah
CUMA GÜNÜ 270 DKLILIĞI SATA ÇEVİRİP DÖNDÜRDÜLER DOLARI
Bu piyasada gidip de hala aracı kurumlara 0.8 ytl vermeyin.Vobta 55 kuruşun üstünde komisyon ödeyen adam nadirdir.Boşuna 65 70 kuruş vermeyin pahalı.Vobaş payı da düştü.Bir kere vob 70 000 ken sanko 1 ytl alıyor idi ise.Şimdi 33000 iken sankonun veya başka kurumların onbinde 1.5 ile ortalama 50 kuruş almaları lazım.Üstünde alan soyguncudur.
[QUOTE=kegen;73501]Bu piyasada gidip de hala aracı kurumlara 0.8 ytl vermeyin.Vobta 55 kuruşun üstünde komisyon ödeyen adam nadirdir.Boşuna 65 70 kuruş vermeyin pahalı.Vobaş payı da düştü.Bir kere vob 70 000 ken sanko 1 ytl alıyor idi ise.Şimdi 33000 iken sankonun veya başka kurumların onbinde 1.5 ile ortalama 50 kuruş almaları lazım.Üstünde alan soyguncudur.[/QUOTE]
Bazı kişilerin yüksek işlem hacmi şartı imaknı yok. işlem hacmi şartı aramadan standart hesap açılışını 1TL altında yapan bildiğin kurumları yazarsan daha faydalı olur. Yoksa işlem hacmine göre her aracı kurumal pazarlık yapılabiliyor.
yigidi öldür hakkını yeme..adama helal olsun..gökhan şapkadan fil çıkarmış..muzip,adrenalin dolu gençde olsa adam yapmış 600 milyarı..yöntemini hiç begenmem,bana göre değil..ama sonuca bak..sonuç şahhane...dogru tek değildir...
Siteye giremiyordum sabahtan beri sanırım düzeldi. Toplam 11 kişi var sanırım çoğunluk giremiyor hala.
[QUOTE=sentinus;73504]Siteye giremiyordum sabahtan beri sanırım düzeldi. Toplam 11 kişi var sanırım çoğunluk giremiyor hala.[/QUOTE]
saat 10.30 dan beri sayın hellime mail atıyordum 10 dakika once cevap verdi ve duzeltti saldırı varmış.
[QUOTE=mersiyk;73505]saat 10.30 dan beri sayın hellime mail atıyordum 10 dakika once cevap verdi ve duzeltti saldırı varmış.[/QUOTE]
Ok. Tşk.
heyyy mersiyk!!! bu nasıl forumculuk kardeşim....site arızda sabahtan beri ;);) hell e şikayet edeyim bari sistemcinizi :)
bu arada sabah vob30 da 250 puana stopumu yedim...ordan full USD longladım...toplamda kar zarar yok..ancak usd nin gözü göz değil..başbakanın ımf açıklamasını bile çok az salladı..bence yukarıdır...:D