-
[quote=Kennym;181251]575 den kapattım shortları tepe nokta burası olsa geerk.. demedı demeyın :)
benım gıbı pıyasa oyuncusunun da kafasına edeyım boyle bı bilgisizlik yok yaf aralıksız 50 poz zarar uahuahuah nie devam ettigim hakkında da bilgim yok :)[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :(
-
Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....
-
xauud.usd ..nin geleceği çok parlak....kısa ..orta ve uzun her vadede iş var bunda.........
-
Ben sabahki corttan 350 puan yiyip sisteme devam didim allahtan ufak poz aldıydım eğlencesine şimdi de longlattılar hakkımızda hayırlısı ama sanmam bu işin long için mutlu sona ereceğini
-
Altın 1200 olmadan yine aşağı dönebilir..1100 civarından yukarı atak için henüz erken..
Eur/usd 1,35 hedefi :)
dolar/tl : 1,50 altına sarkar üstüne çıkar yatay
euro/tl : 2,00 tl ye doğru düşüş yapar
dolar/euro: 0,76 seviyelerine
16 Aralık 2009 tarihinden beridir bu beklentilerimi korumaya devam ediyorum, projeksiyon bikaç aylıktır:) saygılar...
-
[quote=eksper;181255]Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....[/quote]
yok değil..dünden 69150 maliyetli şortları sabah 69250 kapatıp, 69475 den şimdi yine açtım..ama ful poz yok..2/5... yalnız...keriz biraz ağır oldu:D:D:D
aaaaaaa neeeeeeeeaaaaaa rooks bayanmıymış:Düüü
-
[QUOTE=Astatin;181254]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :([/QUOTE]
harbiden ya ara ver.o aradada metastock çalış sabah akşam.güzel bi sistem bul güzel güzel puanlar veren.bulana kadarda geri gelme derim ben.çalışırkende sorucakların olursa sor burdan herkes yardım eder yani
-
[quote=eksper;181255]Cortta oturmuş bekleyen tek keriz benmiyim şimdi kendmi coooook yalnız hissettim şimdi üvvvvv.....[/quote]
yaw deli misin. ben o tek keriz olmak için neler vermezdim biliyo musun.
tek keriz olmadığından bu piyasa bu halde. :D
-
düşüş öngörüyorum, kısa kalın küskü bar şeklinde,
-
[quote=indregandi;181263]düşüş öngörüyorum, kısa kalın küskü bar şeklinde,[/quote]
neden kısa.. :) neden mizah..neden sinema:D:D
-
svg..exper kardeşim..son kapattığım 2 şort pozisyon zarar...
şortta olup para kazanan nerdeyse yok..ayrıca orta vadeli pozisyon şortta bekliyor ..
oda zarar...kendine haksızlık etme..moralini hiç bozma....
-
[quote=Astatin;181264]neden kısa.. :) neden mizah..neden sinema:D:D[/quote]kısa kısa süreceği içün, kalın can yakacağı içün,
-
[QUOTE=Kennym;181251]575 den kapattım shortları tepe nokta burası olsa geerk.. demedı demeyın :)
benım gıbı pıyasa oyuncusunun da kafasına edeyım boyle bı bilgisizlik yok yaf aralıksız 50 poz zarar uahuahuah nie devam ettigim hakkında da bilgim yok :)[/QUOTE]
Bir müddet ara verin, sonra dönerseniz kazanacak yöntem bulana kadar [COLOR="Blue"]sanal [/COLOR]takılın ( veya tek lot )...
-
Biri palaya sölesin ky hareket istiyor.. alırız kontratlarımızı gideriz vala topluca :D damlaya damlaya göl olur
eğlendir bizi pala... oyna uleyyn
-
en son yaptığım işlem, 625-425 oldu, dünkü cortlarım devam ediyor, ulan niye boğa olamıyoru annamadım,
-
[QUOTE=unlimitted;181262]yaw deli misin. ben o tek keriz olmak için neler vermezdim biliyo musun.
tek keriz olmadığından bu piyasa bu halde. :D[/QUOTE]
unlimited abi .. altın projeksyonuna ne diyosun ....teknik hata yok bu sefer .. gol olurmu sence .. ?
[URL=http://img442.imageshack.us/i/adszjei.jpg/][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/2263/adszjei.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE]Peki Yahudi olmadıkları halde niçin Yahudiyiz diyorlar ?[/QUOTE]
Bu mevzuyu Türkiye'ye getirip Pala'ya ve Türkiye Siyasetine bağlarsak, Pala'nın karakteri konusunda fikir sahibi olup, long ve short zamanlamasını nasıl yaparız noktasında felsefi bir görüşe sahip oluruz.
Yukarıdaki yazıdan görüldüğü üzere, PALA, Yahudi olmadığı halde Yahudi oluveren, böyle pust gibi büzzük gibi bir yaratıktır. Bundan para tırtıklayabilmek için bunun felsefesini iyi öğrenmek lazımdır.
Mesela bazı durumlarda Türkiye'de referansı İslam olan basın Yahudileri ve Sabetaycıları suçlamaya başlar. Özellikle Cemaat Medyasından bu suçlamalar başladıysa, işin ucu PALA'ya dokunuyor demektir. PALA, Türkiye'deki maşalarından biri olan Cemaati harekete geçirerek, hedef şaşırtmaya çalışır.
Mesela Kesikbaş Cinayetinde, Cemaat medyası Yahudileri, Sabetaycıları ve Masonları suçlamıştı. Kesikbaş Cinayeti, gündem değiştirmek amacıyla defalarca Pala tarafından kullanılmıştır. Cem Garipoğlu teslim olduğu gün, İst. Emniyetinin 2 numaralı ismi( fethullahçı olduğu iddiası var) Eroin ticaretinden cezaevine konmuştu. Fakat medya Cem Garipoğlu'nun peşinden koştuğu için, bu olay gözden kaçırıldı.
Yine İst.Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Kesikbaş cinayeti konusunda etkisiz kaldığı gerekçesiyle görevden alındı. Celalettin Cerrah ülkücü, milliyetçi camiadandır. Yerine Fethullahın yakın çevresinden Hüseyin Çapkın getirildi.
Aslında Pala'nın tarihsel geçmişine bakıldığında cinayet, terör ve savaştan uzak durduğunu görürüz. PALA bu olaylara başvuruyorsa zor durumda demektir.
Netice itibariyle, sabır edildiğinde Sortlar gol olur bence...
-
[quote=hilmi;181267]Bir müddet ara verin, sonra dönerseniz kazanacak yöntem bulana kadar [COLOR=blue]sanal [/COLOR]takılın ( veya tek lot )...[/quote]
sanal vob çok güzel çalışıyodu bi ara.. gayette gerçekçi yapmışlardı.. Sonra çalışmamaya başladı :..:
-
dağıtacaklar birilerini galiba
-
şu an graf..lar bana 69.200 den sonra 69.400..ün destek yapılmaya çalışıldığını
söylüyor.....benim tahmin önce yukarı..sonra 69.200..ün altına inecek şekilde
aşağı........
-
artik dusus baslayabilir.
-
bir 550 600 hareketi bekliyorum, oradan bir daha cortlayabilirim,
-
eylem zamanı geliyor...makas 600 puana indi.......
bunun anlamı piyasada long veya şort biriktirmektir....
kırılma sert olabilir........69.200 altında acımam basarım..........
-
[QUOTE=indregandi;181269]en son yaptığım işlem, 625-425 oldu, dünkü cortlarım devam ediyor, ulan niye boğa olamıyoru annamadım,[/QUOTE]
Cycle fazı çok yavaş olduğundan indiragandi...
-
ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.
-
[quote=boz ayı;181277]eylem zamanı geliyor...makas 600 puana indi.......
bunun anlamı piyasada long veya şort biriktirmektir....
kırılma sert olabilir........69.200 altında acımam basarım..........[/quote]
[I]yukarda 70.000 görülürse yine basarım.........bu açılan şortların[/I]
[I]kapanması anlamına gelir......basmak gerekir bence.......[/I]
-
[quote=selçuklu;181270]unlimited abi .. altın projeksyonuna ne diyosun ....teknik hata yok bu sefer .. gol olurmu sence .. ?
[URL="http://img442.imageshack.us/i/adszjei.jpg/"][/URL][/quote]
sevgili Selçuklu, 4 saatliklerdeki fincanın kulpunu oluşturacak bi çekilme lazım gelir der ben. :..:
-
Adam şortcuları soya soya bıkmadı ...yeter yav...azda longcuları soy be deyus....
-
575 e cort yazdım, değmesse diğer cortlarım bekliyor, 69100 ilk durak burada bir koşuşturma olabilir, buranın kırılması bizi 68400 lere indirir, nası güzel deelmi ayular,.......şşişt,
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181279]ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.[/quote]
eee bunun iddianın neresi şok ki?
Dow'a gizli bi elin dengeleyici müdahalelerde bulunduğunu bilmeyen kalmış mı ki?:rolleyes:
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181279]ABD BORSASI İÇİN ŞOK İDDİA!
Piyasadaki likiditeyi takip eden araştırma şirketi TrimTabs kurucusu ve CEO'su Charles Biderman'a göre, ABD borsalarının 2009'da ralli yapmasına sebep olan olağandışı durumlar, hükümetin hisse alımı gibi gizli hamleleriyle açıklanabilir.[/quote]
iyi de gizli degildi ki, acik acik ilan edilmisti zaten:o
-
[quote=unlimitted;181284]eee bunun iddianın neresi şok ki?
Dow'a gizli bi elin dengeleyici müdahalelerde bulunduğunu bilmeyen kalmış mı ki?:rolleyes:[/quote]
hocam herkes biliyorda obama duyar belki .lelelediye yazdık bende lo
-
[quote=kafayı_yemis_dusler;181286]hocam herkes biliyorda obama duyar belki .lelelediye yazdık bende lo[/quote]
yok sana bişey demiyorum abicim, saolasın varolasın. teşkürümüzü de ettiydik paylaşım için.
ben hem herkeşler biliyi, hem de artık alenen "kurtarma" operasyonları ile zaten gizliliğe gerek kalmadı anlamında şeettiydim. .heyk
-
[quote=bull market;181278]Cycle fazı çok yavaş olduğundan indiragandi...[/quote]
cycle hızlı olsa bile benim tedavim yok, 2003 den beri böle, bunlar gitmeden olmaz, 45-35 bandından boğa olabilirim ama, çünkü 29 danda şiddetli boğa olmuştum,......
-
[QUOTE=Astatin;181254]üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüara ver kenim en azından :([/QUOTE]
yaf uzun suredır ara verıyordum allahtan vermısım yoksa valla sıfırı tuketmıstım 5 kere :)) hayır bu ara vermıs halım .. ama ne ara poz alsam dırek tersteyım hep short alınca boyle oluyo tabı :)) auhauh yaf 57750 den berı shorttayım boyle maynaklık gormedım.. kapatıyorum acıyorum yukselıyo kapatıyorum acıyorum yukselıyo.. alla alla.. ula long acmıs olsam keıns 30000 lere dusmustuk yaf boyle bı terslık gormedım ben :) yok yaf bole bısey gormedım ::::) artık expert oldum gercı nerde tepe var trink orda poz kapatıyorum.. becerıksızlıgın lımıtlerı varsa ıste o bende .. uahuahauh dur bakalım nereye kadar gıdecek.. 100000 i gorecegımızden suphelıyım.. eger boyle devam ederse gosterecek gıbı de zaten...
-
ALMAN MARKASI HUGO BOSS,
ABD`DEKI URETIMINI AVRUPA`YA KAYDIRMA KARARI ALDI.
ROMANYA`DA YAYIMLANAN EKONOMI GAZETESI ZIARUL FINANCIAR`DA YER ALAN
HABERDE, HUGO BOSS`UN AMERIKA`DAKI URETIMINI TASARRUFA GITMEK AMACIYLA
DURDURDUGU, URETIMIN NISAN AYINA KADAR ROMANYA, TURKIYE YA DA BULGARISTAN`DA
YAPILACAGI BELIRTILEREK, BU ULKELERDEKI URETIMIN ABD`YE GORE COK DAHA UCUZ
MALIYETLI OLACAGI VURGULANDI.
RUMEN GAZETESI, HUGO BOSS`UN ABD`NIN CLEVELAND SEHRINDEKI FABRIKASINDAN
CIKARILAN 300 CALISAN ILE TAZMINAT KONUSUNDA ANLASMA SAGLADIGINI DA YAZDI.
HUGO BOSS`UN DUNYA GENELINDE YAKLASIK 1500 SATIS MAGAZASI BULUNUYOR.
-AA-
dow çöker artık:)
-
[quote=indregandi;181283]575 e cort yazdım, değmesse diğer cortlarım bekliyor, 69100 ilk durak burada bir koşuşturma olabilir, buranın kırılması bizi 68400 lere indirir, nası güzel deelmi ayular,.......şşişt,[/quote]
çok güzel......ben aşağı harekette [B]68.600 [/B] bekliyorum bugün....
yukarda ise [B]69.950........:confused:[/B].........
-
[quote=Kennym;181289]yaf uzun suredır ara verıyordum allahtan vermısım yoksa valla sıfırı tuketmıstım 5 kere :)) hayır bu ara vermıs halım .. ama ne ara poz alsam dırek tersteyım hep short alınca boyle oluyo tabı :)) auhauh yaf 57750 den berı shorttayım boyle maynaklık gormedım.. kapatıyorum acıyorum yukselıyo kapatıyorum acıyorum yukselıyo.. alla alla.. ula long acmıs olsam keıns 30000 lere dusmustuk yaf boyle bı terslık gormedım ben :) yok yaf bole bısey gormedım ::::) artık expert oldum gercı nerde tepe var trink orda poz kapatıyorum.. becerıksızlıgın lımıtlerı varsa ıste o bende .. uahuahauh dur bakalım nereye kadar gıdecek.. 100000 i gorecegımızden suphelıyım.. eger boyle devam ederse gosterecek gıbı de zaten...[/quote]
bi öneride bulunsam.
piyasanın 100 puanlık reverslerinden poz alsan?
çoğu gün baya işe yarar...
-
[quote=boz ayı;181291]çok güzel......ben aşağı harekette [B]68.600 [/B] bekliyorum bugün....
yukarda ise [B]69.950........:confused:[/B].........[/quote]
yok, yukariyi bekleme simdilik...kanimca...:::
-
[quote=jani;181240]nassınız usaglar...aman tikkat...
vob a cinlerin musallat oldugunu duydum....broker usagların açık menfezlerinden girmişler....kim ne emir verirse versin...broker otomotik long açıyormuş...
üç gündür gendimi short sanıyordum...[B]MEGER LONGMUSUM[/B]....[/quote]
yoh daha neler? 3 gündür SHORT tun böön LONG mu olduğun ortaya çıktı? :D
bende FLAT im sanıyordum meğer bizim dealer abla bana taaa 30.000 vadeliden LONG yapmış ve bana süpriz ossun diyede her vade sonu roll-over yaparak malı buraya kadar taşımış zuzu.az evvel öğrendim süprüzünü.
şans işte :D