çöküş bekliyorum .. kapanış tahminim 65000.. tarihe geçsin ..
Printable View
çöküş bekliyorum .. kapanış tahminim 65000.. tarihe geçsin ..
Her durumda poz ile oynamamak, yön değiştirmemek vede geceye uzun girmek iyidir, tabiii benim açımdan, dow düşer beklentisine oynayacak varsa bilmem, ama şurası kesinki, dow düşerse futurlar artı diye yarın millet shortladıkça biz yukarı kaçarız yine:)..
Kısaca kısayı gerektiren hiçbir şart oluşmamıştır...68800 e kadar düşüş bile gecelikde kısa şartı oluşmaz... saygılar.
Sanırım Tom tabakaneye götürdüğünü bu sefer kendisi yiyecek...:cool:
[quote=jani;181324]yani....vobda 19 000 puan alacagım....bu parayı ne yapacagımı düşünmek beni çıldırtıyor....yoruluyorum düşünmekten...
citi bank ı alırım diyorum...nasılsa 4 ay sonra batar....[/quote]
sn jani şu aylardır citiyi batıramadık gitti.
Ben bu borsanın asla düşeceğine inanmıyorum......genede cortta vuruşuyorum ..rabbim beni islah etsin....
[quote=Astatin;181321][URL]http://www.voborsa.com/forum/6-ocak-gecesi-pozisyon-anketi-t5323.html?t=5323[/URL]
oy verin hasta etmeyin adamı...:)[/quote]
11 kişi oy vermiş...
69450 kısaldım..bu nu çalışır...
[quote=selçuklu;181336]çöküş bekliyorum .. kapanış tahminim 65000.. tarihe geçsin ..[/quote]
bu seferde cayarsan cayma tazminatı alacağız ona göre patronaj son kararınmı:D.dng
[QUOTE=sadberk22;181344]bu seferde cayarsan cayma tazminatı alacağız ona göre patronaj son kararınmı:D.dng[/QUOTE]
my last decision .. :o:o
vay***...yine çoğunluk kısa...
[quote=Astatin;181347]vay***...yine çoğunluk kısa...[/quote]
sen öyle san....ben longum....
[quote=abka;181343]69450 kısaldım..bu nu çalışır...[/quote]
buda çalışmazsa a ***
bende nu..lara taktım...bu ara...:dü:
90000 kontratoyu ağanın bir şekilde çözmesi lazım, şimdi yukarı gitse e zaten imf ustura gibi duruyor, 70 yerelerinden flat oluruk, 77000 den geri geliriz, arada 7000 puvan kendisimi maliyet yapacak, birbirine dolanırlar, ben durmam şahsen, bu durumda yavaş shortçu bulmaları lazım, nasıl olucek düşürürsen olur, eğer düşürüp çok hızlı geri gelirsen yakalarsın 3 -5, üçüncüsü uzun yatay haber ertesine kadar, çare yok, bir anlamdaaçıklanması iyi olmuş valla, yosam niye çıkıyor di ye sorup dururduk, katliam olurdu adamlar net 15.10 da tegaha başlamışlar, o obo lar, tutmayan obolar, bu yüzden,......
Piyasa yukarı..
Aslolan spot piyasadır, spot 30 bugün 68000 i aşağıya kıramadı, e 1000 puan oynaması normal oluyor bunun, yükseğide 690xx zaten, bu durumda yapacak bişey yok yatay oldu diycez, ne şiş yanmış ne kebap, pala mutlu, akşama bakmış uzuncularda kısaya geçmiş, offf, ne güzel olur ralli:)
[quote=jani;181349]sen öyle san....ben longum....[/quote]
hemde 3 gündür:p:p:p
(jani kısa demedim, çoğunluk ksıa dedim yaw:D)
ben bu piyasaya şapka çıkartıyorum başka ne diyeyim üstadları bile yıldırdıysa...
[B]anlimittıd-dıtdıt,[/B]
[B][I]Gittik geldik, 69625 yeni zirve yapmışsın.. NICK'in gibi SINIR TANIMIYON UNLIMITTED...lelele.brv[/I][/B]
[QUOTE=boz ayı;181350]buda çalışmazsa a ***
bende nu..lara taktım...bu ara...:dü:[/QUOTE]
30 daklıklar bu sıralar hep çalışmış..(16 kasım ve 8 aralık)...68450 den beri nu var..iki vakte kadar oranın altını denemeliyiz.:::..
gerçi pala bilir...:)
biraz daha kısa..ortalama 69500 oldu..bekleyeceğim...
575 cortum gelmiş, satıyım hayrını görsün,.........
550 daha tırmalar tırmalasın bırakın.
68350 long stop !
67325 short şartı..
yeni zirve deneyen piyasa kuvvetlidir..
flat .. bugün girdi biraz ... i am sorry ...
[quote=YAVUZHAN;181361]68350 long stop !
67325 short şartı..
yeni zirve deneyen piyasa kuvvetlidir..[/quote]
abi ikinci rakamlarda bi yanlışlık olmasın :..:
jani usta longmusun sen cidden ? ilk kez goruyorum du bakalım vardır bi hayır..
[QUOTE=YAVUZHAN;181361]68350 long stop !
67325 short şartı..
yeni zirve deneyen piyasa kuvvetlidir..[/QUOTE]
patron teprik ederim .. oynuyosun şu oyunu ..trenden tepikleyip attılar beni .. .. :D:D.brv
dow fazla dayanamaz....eli kulağında çökecek.........
kuzzum şu tüpoyu yorumla hele, ışıh dutsun bize,.....
[quote=selçuklu;181362]flat .. bugün girdi biraz ... i am sorry ...[/quote]
celcuki...idare et...mutlu ol....bereket getirir....boy abdestini al...
birde bana bak...üç gündür girik bekliyorum....
[QUOTE=jani;181368]celcuki...idare et...mutlu ol....bereket getirir....boy abdestini al...
birde bana bak...üç gündür girik bekliyorum....[/QUOTE]
abdestliyim abi .. sabahtan almıştım ... neyse .. giren girdi .. çok değil şükür .. Allah sabır versin abi sanada .. kolay değil valla .. :o:o
Yine mi günün en yükseginden kapanacagiz?:)
oyyyy ındregandi oyyy....tupo mu dedin...ishakefendinin kaardı....
o tüpoyu 11.50 den aldım....22...den bıraktım....şimdi 31....rakkam nusubet 31...fekat içim yanıooorrrr....
onu alıorlar....3 e katlar artak....önce 69....sonra 90....
ATlantis insanı FXcinni deyimiyle, pis bi tezgah kokusu alıyorum...
[quote=thracian;181370]Yine mi günün en yükseginden kapanacagiz?:)[/quote]
Bamya yemeği varmış? :D:D
[quote=unlimitted;181363]abi ikinci rakamlarda bi yanlışlık olmasın :..:[/quote]
yok valla :confused:
bu bölgeyi kirabilirse 70800`lere gidecektir bence...
Kısa periyodlarda al sata girbilmek için stop yeresi 50 puan daha yükselişle 68850 oldu. al sattan bile uzak piyasa bu yaaa.
Uzunlara stop ve uzun olunmaması gereken seviye 67500 değişmedi henüz:)
bizde tezgah kokusu var....çok pisss kokuyo...
ama dow birazdan dizlerinin üstüne çökecek......
bakalım kapanışa yetişirmi.......
dow kapanış tahminim....10.366.........
[URL=http://img695.imageshack.us/i/vobubat06012010.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/3976/vobubat06012010.jpg[/IMG][/URL]
Mavi alt trend çizgisi takip edilmeli.
Bol şanslar hepimize...
[quote=jani;181371]oyyyy ındregandi oyyy....tupo mu dedin...ishakefendinin kaardı....
o tüpoyu 11.50 den aldım....22...den bıraktım....şimdi 31....rakkam nusubet 31...fekat içim yanıooorrrr....
onu alıorlar....3 e katlar artak....önce 69....sonra 90....[/quote]
yarına ne yapar, o mühim, biraz geberik duruyore,..... kısa poz dayız yarına,
[quote=excali;181357][B]anlimittıd-dıtdıt,[/B]
[B][I]Gittik geldik, 69625 yeni zirve yapmışsın.. NICK'in gibi SINIR TANIMIYON UNLIMITTED...lelele.brv[/I][/B][/quote]
nickimi 37bin mi yapsam acep .dng