32400'den flatim...
Printable View
32400'den flatim...
sindi sadce gun icte trade eden naptı ?
33100 yeresinden short eti cunki orda 5 dakk 15 dakk system short sinyal oldu kucuk kanal destek yeresi asayasındadı.
gun icte traders dusme devam ıcun 32825 yeresini izledi shorts stop yueresi 33200 yeresidi onların..
32825 yeresi asayası oldumu onlar 32375 civarda shorts realiz etmek ıcun bekledi..
sindi onlar shorts realiz edyor..
amma onlar 32350 asayasında realiz ettiyi shorts 31800 yeresi potans icun terkar short acar dikat olun
Özelime gelen mesjlardaki talep üzerine MERSİYK ya avatar seçiminin akşam yapılmasına karar verilmiştir..Saat 21:00 gibi geyik topiğine beklenmektedir katılımcılar..RECEP sen de gel ha...mersiyk sen de tabi...
Vay bee CAC 40 ilk defa uzun süredir 3000 puanın altını gördü...
Aracı kurum komisyon pazarlama işini bu topikte kessek diyorum artık ilgili topik var zaten
aracı kurum adlarını açık açık vermek lazım..taki gariban arkadaşlarımızı keklemesinler..ilk başladığımda kontrat başı 8 tl veriiyordum..rica ettim 6 tl bile yapmadılar...yfas dı..bu işler ticari sır değildir..pazardaki tabelaları okumak kadar masum bir olaydır..
[QUOTE=mersiyk;73569]Aracı kurum komisyon pazarlama işini kessek diyorum artık ilgili topik var zaten[/QUOTE]
ilgili topik neresi sn.mersiyk
vadeli spot makası -350 puan oldu. naapmaya çalışıyorlar acaba : )
hiçbirşey anlaayamadımm shortlara devam cok enteresan
[QUOTE=Ardasu;73571]ilgili topik neresi sn.mersiyk[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/vobda-en-guvenilir-araci-kurum-uygun-komisyon-t5164.html[/url]
stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..
birde bloke konulan stopajdaki para degerlendiriliyor mu(repoda)..