[QUOTE=EMEKDAR;181468]vışşş aneyyy...
Gı bizim gahriyanlık Türkilerimizi elin şeyine niye şeyediyosun...:)))[/QUOTE]
ya..ne yaptık ..bi türkü..sende..mehter marşıyla nede şahlanıyo ama...dng
Printable View
[QUOTE=EMEKDAR;181468]vışşş aneyyy...
Gı bizim gahriyanlık Türkilerimizi elin şeyine niye şeyediyosun...:)))[/QUOTE]
ya..ne yaptık ..bi türkü..sende..mehter marşıyla nede şahlanıyo ama...dng
[quote=TÜRKOĞLU;181461]aman nolcak gız böön saat 14:00 de gelen LONG sinyali yarın aaşam görün grafta çok çok...mühim deel gız o gadencik gusur matRİSK te olur :D[/quote]
Bu [B]asti [/B], MAT-KAP öğreneceğine VOB'dan dataları direkt alıp sistem çalıştırabilecek bir arayüz/program yazsa olmaz mı?
Ben ufukta görüyorum, ama kendisi renk vermiyo??;)
[quote=TÜRKOĞLU;181460]abi sistem testerden niye takip ediyorsun ki?
expert advisor olarak kullan.böylece sürekli graf üstünde kalır sinyaller ve dinamiktir yani yeni sinyal geldikçe görürsün graf üstünde.
neden syst. tester dan takip ediyonki?[/quote]
ST dede kalır yafrim
[quote=QUEEN;181469]ya..ne yaptık ..bi türkü..sende..mehter marşıyla nede şahlanıyo ama...dng[/quote]
Şahlandığı felan yok,sağ omuzu yapıyor :D sen yinede moralini bozma..:)
[QUOTE=EMEKDAR;181472]Şahlandığı felan yok,sağ omuzu yapıyor :D sen yinede moralini bozma..:)[/QUOTE]
tobonun demi...dng
[quote=QUEEN;181473]tobonun demi...dng[/quote]
Gözler hep TOBO ya alıştı,eee kaç aydır alışkanlık yaptı...
Şu anda kısa vadeli trend çizgisinin altında ...
12 Dakika sonra dananın kuyruğu kopar bakalım ne tarafa..:)))
[quote=Astatin;181471]ST dede kalır yafrim[/quote]
söyliycek söz bulamıyorum sana :D
[QUOTE=EMEKDAR;181474]Gözler hep TOBO ya alıştı,eee kaç aydır alışkanlık yaptı...
Şu anda kısa vadeli trend çizgisinin altında ...
12 Dakika sonra dananın kuyruğu kopar bakalım ne tarafa..:)))[/QUOTE]
geçen seneden kalan alışkanlıklar bakıyorm hala üzerinizde..
50000e kadar..dibin dip olmadığına inandım..yeni dip bekledim..50den sonrada her tepeye zirve dedim.. .dng...ne dibi buldum ne zirveyi..trendle dost olayım dedim..oda bizi tost etti:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;181475][COLOR=red]söyliycek söz bulamıyorum sana[/COLOR] :D[/quote]
bu ne o zaman.kom
hayırdır onemlı bır habermı var
Konuyu Toplam 129 Üye okuyor. (58 Kayıtlı üye ve 71 Misafir)
[SIZE=2]excali[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]formula9[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ares[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adergah[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TÜRKOĞLU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takatsiz[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]okansak[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]zozo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]secbul[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kaanyatirim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ordi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]VOBiX[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]enorton[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]htkemal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Rooks[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]feridunabi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]jani[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]megaforce77[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cetdem[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]liti[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]takipci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]goldmund[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilmi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobarey[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]özdenil[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Vobra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]MASTER[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ttcetinkaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]von mises[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sancar[/SIZE]
[quote=QUEEN;181476]geçen seneden kalan alışkanlıklar bakıyorm hala üzerinizde..
50000e kadar..dibin dip olmadığına inandım..yeni dip bekledim..50den sonrada her tepeye zirve dedim.. .dng...ne dibi buldum ne zirveyi..trendle dost olayım dedim..oda bizi tost etti:D:D[/quote]
Hepimiz bir şekilde,bir malzeme olduk...
Bende tost üstüne ketçap,mayonez,turşu felan oldum heralde...:::
nasdak100 ü gebertiyolar..dowu alıyolar..amerik karışık..
Gökhan Fındıktan mesaj var :)
GÖKHAN: BUGÜN SON GÜN BİTTİ ÇIKIŞ TRENDİ HERKESE SEVGİLER HAKLAR HELAL OLSUN 6.4 COK ONEMLI GARANDA GORUSURUZ
[QUOTE=enorton;181481]Gökhan Fındıktan mesaj var :)
GÖKHAN: BUGÜN SON GÜN BİTTİ ÇIKIŞ TRENDİ HERKESE SEVGİLER HAKLAR HELAL OLSUN 6.4 COK ONEMLI GARANDA GORUSURUZ[/QUOTE]
askerdemi gökan..nasıl takip ediyo..askerden zirveyi bulmuş..burası göçer..ohaa.dng
[QUOTE=QUEEN;181482]askerdemi gökan..nasıl takip ediyo..askerden zirveyi bulmuş..burası göçer..ohaa.dng[/QUOTE]
Askerde nasıl takip ediyo bilmiyorum valla...
Buarada CNN Turkte lezzet durakları var şuanda, bence kaçırmayın...
Eurusd 1.443`lari yukari gecip teyit ederse 1.463`lere gidebilir. Orayí gecebilecegine ise inanmiyorum...
Dow`da 10410`a kadar geldi trend destegi...
Bakalim kac saatlik ömrü kaldi...
[QUOTE=QUEEN;181482]askerdemi gökan..nasıl takip ediyo..askerden zirveyi bulmuş..burası göçer..ohaa.dng[/QUOTE]
Dağıtım zinbindeydi bugün öğlen Ankara Mamaktaki birliğine teslim oldu.
Kısa açıp 70bine stop koyarak gitti.
vay canına .. işten yeni geldim daha eve...SAZAN dan beter olduk..birisi beddua mı etti aceba bana..üwww
can çekişiyor ölmüyor namıssız DOW...hoş bizimde farkımız yok bundan...
- dow : zın zın zın
:..::..::..:
[quote=YAVUZHAN;181466]kapanışı 300 puanlık çubukla yapmışız..
69500 yine göstermiş kendisini direnç olarak.
larossian abinin salı günü dikkat çektiği seviye dişli çıktı diyebiliriz kesinlikle..
kapanış itibariyle 68250 long stop !
67325 short pozisyon açma şartı..
2 gün üst üste yeni zirve denedi piyasa,kuvvetli yani..[/quote]
tebrikler hocam...diyelik long stop çalıştı ama kısa yerine deymedi...sonra gene 69225 den mi long yapıcan...
[quote=Astatin;181487]vay canına .. işten yeni geldim daha eve...SAZAN dan beter olduk..birisi beddua mı etti aceba bana..üwww[/quote]
istanbul'da yaşayanların sabrı bol olsun...
[quote=7410;181491]tebrikler hocam...diyelik long stop çalıştı ama kısa yerine deymedi...sonra gene 69225 den mi long yapıcan...[/quote]
öyle durumlarda genelde piyasa yataya geçiyor ve dar aralıkta git-gel ler yapıyor..izlemek lazım..ortalama üstünde kalmakta kararlıysa aynen long a dönmek gerekir elbet.sonuçta sistem sana değil sen sisteme uyacaksın..
arkadaşlar yeni üye oldum, herkeseselamlar bol kazançlar vob ta yeniyim öğrenmeye çalışıyorum tecrübelerinizden faydalanacağım inşallah selamlar
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]07 Ocak Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] EUR Perakende Satışlar (a/a) (Kas) 12:00 %0,1 %0,0 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR Tüketici Güveni (Ara) 12:00 -16 -17 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR Ekonomik Güven Endeksi (Ara) 12:00 89,9 88,8 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Sanayi Güven Endeksi (Ara) 12:00 -17 -19 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hizmet Güven Endeksi (Ara) 12:00 -3 -4 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Kas) 13:00 %1,5 -%2,1 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B] [COLOR="red"]GBP Merkez Bankası Faiz Kararı 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Merkez Bankası Varlık Alım Hedefi 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (2 Oca) 15:30 Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (26 Ara) 15:30 Orta [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Hoenig'in Ekonomik Beklentiler Hakkındaki Konuşması 20:00 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Günaydın voborsa ailesi kazançlı seanslar... Bugün ve yarın gelecek verilerle dow sıkışıklığını üzerinden atacaktır eh bize de yansırsa pek sevinir pek mutlu oluruz malum emergency 20000 point:):):)
sevgili pela.
şu açılışı 67,800'den yaparsan, emin ol kimsecikler, soyu zar zor ayakta kalmış bikaç ayucuk da şortlayamaz. yalnız olursun. tek sen kazanırsın.
dolayısıynan, bekliyoruz lütfen.
66.500 olursa, olayı garantilersin. allahın kulu şortlamaz o seviyeden.
bilmem annatabildim mi.
gözlerinden öperim pela. :D
günaydın gençler..........
zımba gibi bir gün geliyor............
[quote=unlimitted;181505]sevgili pela.
şu açılışı 67,800'den yaparsan, emin ol kimsecikler, soyu zar zor ayakta kalmış bikaç ayucuk da şortlayamaz. yalnız olursun. tek sen kazanırsın.
bilmem annatabildim mi.
[B]gözlerinden öperim pela. :D[/quote][/B]
[B]Pela da seni öpecekmiş..[/B]:p:p
[quote=unlimitted;181505]sevgili pela.
bilmem annatabildim mi.
gözlerinden öperim pela. :D[/quote]
Günaydın herkese...
unlimitted dostum,,
Yinede yatırım tavsiyesi değildir diye bir not düşte,sevgili pelan zarara
marara uğramasın maazallah...:::
almanya perakende satışlar berbat.........
daha dur daha dur.....euro bölgesi sıra sana geldi........
bundan sonra iyi data yok sana......
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=boz ayı;181509]almanya perakende satışlar berbat.........
daha dur daha dur.....euro bölgesi sıra sana geldi........
bundan sonra iyi data yok sana......[/quote]
12.00 euro dataları var......
önemli....ha haa..haaa...:..:
[quote=excali;181507][/b]
[B]Pela da seni öpecekmiş..[/B]:p:p[/quote]
eheh, bugün sıkar biraz. total maliyeti güzel yere çektim bikauuzz!
foreksi bu yüzden seviyorum işte! :..:
[quote=EMEKDAR;181508]Günaydın herkese...
unlimitted dostum,,
Yinede yatırım tavsiyesi değildir diye bir not düşte,sevgili pelan zarara
marara uğramasın maazallah...:::[/quote]
bu süperdi! :..::..:
bugün yarın yurt dışı yıkılır........
euro bölgesi dataları iyi gelmez bence....
[quote=boz ayı;181514]bugün yarın yurt dışı yıkılır........
euro bölgesi dataları iyi gelmez bence....[/quote]
Ayucum,
Neyin nasıl geleceği,amaca bağlıdır...
Amaç ve hedef neyse,durumda o olur sanıyorum...
bizde ımf haberi..falan filan haberi olmazsa [B]68.100 [/B]bekliyorum..........
Hani düşecektik AYUUUUUUU..:)
[quote=Astatin;181517]Hani düşecektik AYUUUUUUU..:)[/quote]
[B]Pela , "Angelina Jolie dudağı" takmış bugün..:D:D[/B]