[QUOTE=mbm;18883]yok be ya...ben onu 12050 ye çekmeyi düşünüyorum... sen ne diyorsun..
he heee heee
:):):)[/QUOTE]
arkadas yakinda olsaydin balik,rakini alirdim .lelele
Printable View
[QUOTE=mbm;18883]yok be ya...ben onu 12050 ye çekmeyi düşünüyorum... sen ne diyorsun..
he heee heee
he heee heee
Dow Yükselemdiğinden Yatayda Tamamliyor Düzeltmeyi 11800 Kaptabilir Dow Bu Hiç Belli Olmaz Belkide 11900 Zayif Görünüyor şimdilik Ama Birazdan Büyük Fonlar Devreye De Girebilir
Dow Yükselemdiğinden Yatayda Tamamliyor Düzeltmeyi 11800 Kaptabilir Dow Bu Hiç Belli Olmaz Belkide 11900 Zayif Görünüyor şimdilik Ama Birazdan Büyük Fonlar Devreye De Girebilir
[QUOTE=follow;18884]aslinda icim icimi yiyor sayin teo cunku gercekten dow dan cok iyi ekmek yiyebilecegimi hissediyorum.Dow bir hareketi yapmadan once resmen bagiriyor.Diyorum ya bizim piyasalarda tutunabilen,Dunyada her piyasada at kosturabilir.[/QUOTE]
bizim piyasa piyasalıktan çıktı zaten....
gündüz kolay kolay ekmek yedirmiyorlar eskisi gibi...
bütün gün 200 puanda dolandı....
milleti shortlatmak için son yarım saat bastılar...
[B]pazarteside 500-600 puan yukardan açarlar...he heee:)[/B]
oh ne güzel istanbul.....
[QUOTE=follow;18884]aslinda icim icimi yiyor sayin teo cunku gercekten dow dan cok iyi ekmek yiyebilecegimi hissediyorum.Dow bir hareketi yapmadan once resmen bagiriyor.Diyorum ya bizim piyasalarda tutunabilen,Dunyada her piyasada at kosturabilir.[/QUOTE]
bizim piyasa piyasalıktan çıktı zaten....
gündüz kolay kolay ekmek yedirmiyorlar eskisi gibi...
bütün gün 200 puanda dolandı....
milleti shortlatmak için son yarım saat bastılar...
[B]pazarteside 500-600 puan yukardan açarlar...he heee:)[/B]
oh ne güzel istanbul.....
Haziran vadeli grafiğimiz 60 dakikalık
Bu arada maç başlıyor millilerimize başarılar :)
[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/3084/vadeli60aq8.png[/IMG]
Haziran vadeli grafiğimiz 60 dakikalık
Bu arada maç başlıyor millilerimize başarılar :)
[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/3084/vadeli60aq8.png[/IMG]
[QUOTE=follow;18885]arkadas yakinda olsaydin balik,rakini alirdim .lelele[/QUOTE]
sen nerdesin dostum..
ben geleyim.. maçtan sonra.. he heee:)
[QUOTE=follow;18885]arkadas yakinda olsaydin balik,rakini alirdim .lelele[/QUOTE]
sen nerdesin dostum..
ben geleyim.. maçtan sonra.. he heee:)
Aman YaTay Açsinlar Bari F Dax Zaten 0,25 Eksiyi Fiyatlamiş Bizde 0,50 Eksi Açsak 150 De Endeksin Altinda Kaldik Zaten 45675 Açiliş Olur çif Dip Yukari :)
Aman YaTay Açsinlar Bari F Dax Zaten 0,25 Eksiyi Fiyatlamiş Bizde 0,50 Eksi Açsak 150 De Endeksin Altinda Kaldik Zaten 45675 Açiliş Olur çif Dip Yukari :)