32000 altıda varmı acaba bgun ?
Printable View
32000 altıda varmı acaba bgun ?
[quote=BORSACIOZGUR;73572]vadeli spot makası -350 puan oldu. naapmaya çalışıyorlar acaba : )[/quote]
makas atmaya :) yoldakinin aynısı..serseri sürücü maks atar sağdan soldan, uslu sürücüyü panikletir kaza yaptırır...aynı şey:rolleyes:
[QUOTE=abka;73575]stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..[/QUOTE]
stopaj kesintisi olmaz olur mu.. deniz 3 ay sonunda kar-zarar mahsubu yaparak kesiyor.. bazı kurumlar da günlük kar-zarar mahsubu sonunda kesiyor.. deniz'in avantajı 3 ay boyunca karlarla da pozisyon açabiliyorsun..
[QUOTE=jerfin;73579]stopaj kesintisi olmaz olur mu.. deniz 3 ay sonunda kar-zarar mahsubu yaparak kesiyor.. bazı kurumlar da günlük kar-zarar mahsubu sonunda kesiyor.. deniz'in avantajı 3 ay boyunca karlarla da pozisyon açabiliyorsun..[/QUOTE]
iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?
burası voborsa tabiki burada borsa ile ilgili herşeyi konuşacagız..komisyon,stopaj vs...her şeyede reklam dersek paylaşım sınırlanır..az önceki komisyonla ilgili net paylaşımlar silinmeyip,kendi topiğine yollansa daha iyi olur..
[QUOTE=abka;73576]birde bloke konulan stopajdaki para degerlendiriliyor mu(repoda)..[/QUOTE]
onu ben sordum da yapmıoz dediler ama aslını bilmiyorum
[QUOTE=Vob Trader;73580]iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?[/QUOTE]
borsada 3 aylık dilimler halinde vergilendirmeler yapılır, 3 ay içinde iflas eden adam zaten para kazanmamış olur ki vergi de olmaz haliyle,
hatta yılsonunda 4 çeyrek toplamında zarar edilirse maliye bakanlığına başvuru yapıldığında alınan vergileri geri alma yolu vardı, şimdi kanuni durum nedir bilmiyorum....
[QUOTE=traderx;73583]borsada 3 aylık dilimler halinde vergilendirmeler yapılır, 3 ay içinde iflas eden adam zaten para kazanmamış olur ki vergi de olmaz haliyle,
hatta yılsonunda 4 çeyrek toplamında zarar edilirse maliye bakanlığına başvuru yapıldığında alınan vergileri geri alma yolu vardı, şimdi kanuni durum nedir bilmiyorum....[/QUOTE] aynen devam ediyor..
[QUOTE=hexen;73564]sindi sadce gun icte trade eden naptı ?
33100 yeresinden short eti cunki orda 5 dakk 15 dakk system short sinyal oldu kucuk kanal destek yeresi asayasındadı.
gun icte traders dusme devam ıcun 32825 yeresini izledi shorts stop yueresi 33200 yeresidi onların..
32825 yeresi asayası oldumu onlar 32375 civarda shorts realiz etmek ıcun bekledi..
sindi onlar shorts realiz edyor..
[B]amma onlar 32350 asayasında realiz ettiyi shorts 31800 yeresi potans icun terkar short acar dikat olun[/B][/QUOTE]
sindi gun icte trade eden traders 32350 asayasında 31800 yeresine 550 potans icun aldıyı shorts terkar realiz edıyor burdan.
sindi 31400..31800 belirsiz yeresindeyiz.. burda gun icte trade eden traders bekler flat..
dikat olun
cunki 31400 31800 bolgesi asaya olur eyer 28700 yeresine potans acar dikat olun..
31400.31800 yeresi karar verme belirsiz trade yeresi
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
[B]peki yavas harket eden beli kitle napıyo?[/B]
onlar halen short tutyolar
gectimiz sacma harkets onların malyet dusurme harketidi onlar malyet dusurdu sindi ters durum ıcun zararsız shorts stop etceler.
ondan rahat short tutyolar
Nema almak için paranın boşta mı olması lazım yoksa pozisyonda isek geceleyin yine nema alıyor muyuz ? ? ?
Bir de nemanın hesabı nasıl
[QUOTE=abka;73575]stopaj kesmeyen aracı kurum var mış.deniz yat... bu nasıl olur ki..[/QUOTE]
Komsiyondan karşılıyordur.