-
[QUOTE=CIRCIR;73587]Nema almak için paranın boşta mı olması lazım yoksa pozisyonda isek geceleyin yine nema alıyor muyuz ? ? ?
Bir de nemanın hesabı nasıl[/QUOTE]
her halükarda nema alırsınz, akşam hesaplaşma yapılır oluşan yeni bakiyenize göre devam eder nema olayı...
-
[QUOTE=CIRCIR;73587]Nema almak için paranın boşta mı olması lazım yoksa pozisyonda isek geceleyin yine nema alıyor muyuz ? ? ?
Bir de nemanın hesabı nasıl[/QUOTE]
pozsiyon olsa olmasa nema geliyor.
-
[quote=traderx;73589]her halükarda nema alırsınz, akşam hesaplaşma yapılır oluşan yeni bakiyenize göre devam eder nema olayı...[/quote]
[quote=VOBiX;73590]pozsiyon olsa olmasa nema geliyor.[/quote]
Teşekkürler hesaplanmasını araştırıyorum
-
-
bankalara alıcı geldi long olan var mı
-
[QUOTE=CIRCIR;73591]Teşekkürler hesaplanmasını araştırıyorum[/QUOTE]
Belki burada vardır aradığınız [url]http://www.takasbank.com.tr/UserFiles/Documents/931.pdf[/url]
-
Bu deutsche sabah uyuyordu herhalde geç kalkınca maliyeti 32,000lerde oluştu.
-
[QUOTE=Vob Trader;73580]iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?[/QUOTE]
iflas ettiğinde zaten alacağı olmayacak ki:)) para çekmek istediğinde de görünen kar varsa vergi miktarı kadar parasına blokaj konuyor..
-
Cuma günü dolarda tehlikeli hareketler olduğunu söylemiştim fakat görüşmem vardı kaçırdım yukarı hareketi :) Astatin dolar longu kapatırsan lütfen haber ver ben de bir miktar almayı düşünüyorum :)
-
[quote=mersiyk;73569]Aracı kurum komisyon pazarlama işini bu topikte kessek diyorum artık ilgili topik var zaten[/quote]
Bana bak mersiyk pazarlama işi deme millet soruyor yazıyoruz biz de.Neyini pazarlayacam.Gelirse gelir millet kurum orada.Gelen gelirr.Ben sanki geldim löp diye kurum yazdım.Allah Allah.
-
[quote=hexa;73597]Cuma günü dolarda tehlikeli hareketler olduğunu söylemiştim fakat görüşmem vardı kaçırdım yukarı hareketi :) Astatin dolar longu kapatırsan lütfen haber ver ben de bir miktar almayı düşünüyorum :)[/quote]
aşkolsun ben kapatıyorum diye mi alcaksın :..::..::..:
-
[QUOTE=abka;73576]birde bloke konulan stopajdaki para degerlendiriliyor mu(repoda)..[/QUOTE]
senin adına nemalandırılmaz... yani nemalansa bile nemalar kurumda kalır anlayacağın:D