boz ayi... simdi herkes kisaysa ve dusecekse, kim kaybedecek?
Printable View
boz ayi... simdi herkes kisaysa ve dusecekse, kim kaybedecek?
[quote=abka;181560]dun 69500 kısaları çok bekleyeceğim..hatta uzlaşabilirimde..hedef 50.000:::
aha birde günlük sat verdimi..tadından yenmez....[/quote]
benim uzlaşma veya 55.000 ..e ayırdığım kısalarım var...ellersem namerdim...
bugün 68.100-68.300 aralığı dün ve bugün açılan kısalara kar yazacak...
pala nu..ları hep geç çalıştırıyor....sanırsam bu pala prostatlı bir ihtiyar.:..:
[quote=nunu;181561]boz ayi... simdi herkes kisaysa ve dusecekse, kim kaybedecek?[/quote]
nunu sana söz veriyorum....en kısa zamananda bu dinamiği anlatacağım...
ama şunu bilki pala ve gapala totalde kaybetmez.....
gözlerime inanamıyorum düşecekmi yoksam kandırıyormu...dünyanın sonumu geldi ne.....
helal olsun ayyuuu..IMF nin **
[B]gün akbabanın günü........[/B]
[B]gel yavrum gel.........[/B]
[B]boz amcana gel.............[/B]
ayu şenliklerinin tarihi neydi ya :::
çok ısrar ettiniz cortlanalım barim:)
abka günlükler nasıl............
[quote=unlimitted;181567]ayu şenliklerinin tarihi neydi ya :::[/quote]
bu şenlikler daha başlamadan gelip dağıtmasınlar şimdi şenlik alanını :::
[quote=nunu;181561]boz ayi... simdi herkes kisaysa ve dusecekse, kim kaybedecek?[/quote]
sıfatımız belli, ben cevaplayayım.
gözü doymak bilmez pozu kapanmamış longcu arkadaşların ceplerinden karlar uçacak accuk. :D:D
[quote=Vobra;181570]bu şenlikler daha başlamadan gelip dağıtmasınlar şimdi şenlik alanını :::[/quote]
ula iki dakka keyif yaptırmayın heee :D
[QUOTE=boz ayı;181562]benim uzlaşma veya 55.000 ..e ayırdığım kısalarım var...ellersem namerdim...
bugün 68.100-68.300 aralığı dün ve bugün açılan kısalara kar yazacak...
pala nu..ları hep geç çalıştırıyor....sanırsam bu pala prostatlı bir ihtiyar.:..:[/QUOTE]
günlükler sat derse cidden beklerim..
[quote=unlimitted;181572]ula iki dakka keyif yaptırmayın heee :D[/quote]
bana kalsa 2 gün 2 gece sürsün bu şenlikler ::: şenlik (trend) olsunda kim düzenliyor önemli diil .boks.
[QUOTE=boz ayı;181569]abka günlükler nasıl............[/QUOTE]al da..ama [B]tahminen[/B] 67.800 altında sat verebilir...bu deger bugün içindir..yarın dahada bu sayı yükselir..
nunu yine vurdun voleyi itiraf et kısaydın demi lo:)
10:52 itibariyle....
gözlerime inanamıyorum...vob düşüyor...
[quote=TÜRKOĞLU;181577]10:52 itibariyle....[/quote]
Eski borsacılar diyecekki şimdi, tahtayı acemiler açar profesyoneller kapatır :..:
[quote=abka;181573]günlükler sat derse cidden beklerim..[/quote]
abka...65.000-57.000 düşüşünde...
65.000 şort...59.000 şort.cover yaptım....param ikiye katladı....
ana parayı çektim....karımla oynuyorum...ımf işi açıklansın full pozisyon
kısa yapacam....esas para trendde.....;)
gönlüm shorttan yana ama piyasa hala yukarı kuvvetli duruyor nacizane fikrimdir
[QUOTE=eksper;181579]gözlerime inanamıyorum...vob düşüyor...[/QUOTE]
düşüncede herkes tepki bekleyecek..ama canına okuyacaklar...[B]zaten artık abartma esastır..[/B]ya canı çıkıncaya kadar vur..yada arşa kadar aldıkca al...ortası yok...
[quote=kafayı_yemis_dusler;181576]nunu yine vurdun voleyi itiraf et kısaydın demi lo:)[/quote]
bosver sen benim pozisyonu.lelele
[QUOTE]
[B]eksper[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=181549#post181549"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]dün gece ürüyamda istanbul pelliperişan ......heryer yıkık dökük ve yanık....ben deyim deprem siz deyin savaş hali.....[/QUOTE][/I]
[I] [/I]
[I]Dün gece değilde, yakın bir tarihte aynı biçimde bir rüya da ben gördüm.[/I]
[I]Borsa kısmı eksik. Sokaklarda bebek cesetleri, yanmış insanlar, çok kötü bir rüya idi.[/I]
[I]Neyseki benim rüyalarım çıkmaz.[/I]
[I]Shortlar gol olmuş...[/I]
[quote=abka;181583]düşüncede herkes tepki bekleyecek..ama canına okuyacaklar...[B]zaten artık abartma esastır..[/B]ya canı çıkıncaya kadar vur..yada arşa kadar aldıkca al...ortası yok...[/quote]
aynen...aynen....trendi kaçırmamak adına dat-trader oldum.....
ana portföy kısa maliyetim 600 puan aşağıda yaklaşık.....
trend dönerken destek falan tanımam.....+.
Ben de shorta döndüm ama bu kadar ayu olması iyi değil... Pascal dün son barda Sat vermiş burada...
[quote=enorton;181587]Ben de shorta döndüm ama bu kadar ayu olması iyi değil... Pascal dün son barda Sat vermiş burada...[/quote]
Enortonum dün tnt de pulp fiction vardı gene,25 i yaptın mı?:)
[quote=enorton;181587]Ben de shorta döndüm ama bu kadar ayu olması iyi değil... Pascal dün son barda Sat vermiş burada...[/quote]
evet. ani bir not ya da imf haberi gelirse sasirmayacagim.
[quote=abka;181583]düşüncede herkes tepki bekleyecek..ama canına okuyacaklar...[B]zaten artık abartma esastır..[/B]ya canı çıkıncaya kadar vur..yada arşa kadar aldıkca al...ortası yok...[/quote]
Hisse.net forumunda, ''50.000 dolara daire alınacak'', fikrini savunan ve taarruza uğrayan ''abka'' mı acaba?
selamlar...
[quote=nunu;181589]evet. ani bir not ya da imf haberi gelirse sasirmayacagim.[/quote]
evet bende öyle bir hava sezdim hiç şaşırmayacam, ama bir yandanda henüz hacim desteklemiyor bu düşüncemi
[quote=von mises;181585][/i]
[I]Dün gece değilde, yakın bir tarihte aynı biçimde bir rüya da ben gördüm.[/I]
[I]Borsa kısmı eksik. Sokaklarda bebek cesetleri, yanmış insanlar, çok kötü bir rüya idi.[/I]
[I]Neyseki benim rüyalarım çıkmaz.[/I]
[I][COLOR=red]Shortlar gol olmuş[/COLOR]...[/I][/quote]
daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz. :..:
[quote=abka;181575]al da..ama [B]tahminen[/B] 67.800 altında sat verebilir...bu deger bugün içindir..yarın dahada bu sayı yükselir..[/quote]
[I]67.550-67.900 bandında tutmaya çalışabilirler....[/I]
[I]günlüklere hassa pala..gün içi azda olsa toleransı var..ama gün sonu[/I]
[I]kapanışta yok...[/I]
[QUOTE]daha değil.
ceza sahası önünde top çeviriyoruz henüz.[/QUOTE]
Şimdi Rıdvan Hocam, ''gol olur'' dedi.
[quote=von mises;181590]Hisse.net forumunda, ''50.000 dolara daire alınacak'', fikrini savunan ve taarruza uğrayan ''abka'' mı acaba?
selamlar...[/quote]
Dolar 4tl olursa neden alınmasın:)Esasında hayal degil doların 3-3,5 tl aralıgında olması,Türkiye daha buyuklerine gebe olacak yakında,benim su an nakitte param olsa su doları alır koyarım kasaya beklerim 5 sene,bakalım mevduat mı kazandırmıs dolar mı?
satıyorum-alıyorum satıyorum-alıyorum uzun zamandır böyle hoplayıp zıplamadımdı...+600 pıvan aldım 2 satte...
[QUOTE=nunu;181522]geldi bile, alinti yapamiyorum:::[/QUOTE]
Kaynağı göster eyter kilitli konudan bile açıkmış gibi alıntı itina ile yapılır. :::
ŞArtsız şurtsuz 6 milyar dolar istediğimiz zaman alacağımız şeklde hazırmış bir de varlık abrışından 45 milyar doalr civarı bildirim glmiş. Paraları bekliyorlarmış.
burdan shortçuda, longçuda gelmez, poz korunur,
[QUOTE=von mises;181590]Hisse.net forumunda, ''50.000 dolara daire alınacak'', fikrini savunan ve taarruza uğrayan ''abka'' mı acaba?
selamlar...[/QUOTE]
evet ..alacagız..inşallah..fazla bile..alan az farkla almıştır bile..gecen sene dolar 1.80 olunca ..120 milyara ankaranın ettlik-keçiören ve daha pek çok [B]orta halli semtinde [/B]sıfır evlar satıldı..eski evler zaten 80-90 milyar...
ben bu sözü,dolar 1.17 iken söylemiştim..hani evler uçuyorken....
hala aynı fikirdeyim[B]..yatırım amaçlı..[/B]asla ve asla 50.000 dolardan fazla tekkuruş varmeme..tabiki bu ankaranın [B]orta halli semtinde [/B]3+1 güney vephe ,orta kat ve içindir...
bahceli evler,tunalıhilmi vs..zaten oralar lüx...
spot utanmasa her an artıya gececek gibi bir hali var....düşüşe inanan yok.....şortcunun başında bu imf sopası olduğu sürece düşüş hikaye....bence....
en azından şöyle diyeyim...1998 de dolar bazında X dolar olan eve asla ve asla 2X den fazla vermem...mutlaka hak ettiği yere gelecektir...
1998-2000 de X dolar olan ev ,2006 da 6X di....şimdi 4X olmuş...
zaten 20.000 dolara o zamanlar çok ev vardı...