-
[quote=Vob Trader;73580]iide 3 ay içinde yatırımcı iflas ederse ne olcak? deniz alacakları nasıl tahsil edicek?[/quote]
Sorumluluk aracı kurumlarda diyorlar ama mevzuaatı iyi okumak lazım.Maliye gider koltuğu döşemeyi alır.Bunun başka açıklaması yok.üüü
-
Londra borsasında royal bank of scotland hısselerı % 64 asagıda
-matrıks-
-
mantıksız ve pervasızca shortlar devam
-
[quote=Astatin;73599]aşkolsun ben kapatıyorum diye mi alcaksın :..::..::..:[/quote]
Yok yahu şimdi dolar almayı düşünüyorum fakat ne zaman satacağımı kestiremiyorum o yüzden haber ver dedim :D O kadar fırsatçı birisinemi benziyorum :D
-
[QUOTE=kegen;73598]Bana bak mersiyk pazarlama işi deme millet soruyor yazıyoruz biz de.Neyini pazarlayacam.Gelirse gelir millet kurum orada.Gelen gelirr.Ben sanki geldim löp diye kurum yazdım.Allah Allah.[/QUOTE]
bana bak bakim sen aaa gazeteye cıktın diye havandan geçilmiyor. :..: burada vob+kaliteli geyik yapılıyor aracı kurum komisyon konusu farklı topikte tartısılıyor sen masumca ky yi uyarıyor olabilirsin ama baskalarının amacı farklı olabilir. Sonra analiz yerine burası pazarlama alanına donusur.
-
[quote=nunu;73602]Londra borsasında royal bank of scotland hısselerı % 64 asagıda
-matrıks-[/quote]
ela gözlümün nazına, hastayım nunu nun aragazına:..::..::..:
-
[quote=Astatin;73606]ela gözlümün nazına, hastayım nunu nun aragazına:..::..::..:[/quote]
isin icinde banka oldu mu ben ne var ne yok satarim arkadas..boks.
-
31900deyiz - 32200 hedef gözüme kestim, ama yemiyor izlemeye devam...
-
[quote=nunu;73602]Londra borsasında royal bank of scotland hısselerı % 64 asagıda
-matrıks-[/quote]
nerden bakıyosun avrupa hisselerine
-
herkese selamlar
doce cinnet geciriyor
-
imkb 100 25000 altına bırakmayacaklar gibi
-
[quote=truva;73609]nerden bakıyosun avrupa hisselerine[/quote]
matriksden.:o