[quote=BORSACIOZGUR;73632]ULUSAL 100 25000 üstünde tutundukça LONG a devam..[/quote]
Ben geceye flatım uzun zamandan sonra ilk defa.Dow kapalı olduğu için hareket olmaz.Ama yarın imkb darmadağın olacak.
Printable View
[quote=BORSACIOZGUR;73632]ULUSAL 100 25000 üstünde tutundukça LONG a devam..[/quote]
Ben geceye flatım uzun zamandan sonra ilk defa.Dow kapalı olduğu için hareket olmaz.Ama yarın imkb darmadağın olacak.
kapattığım dolarların parasıyla geceye 31,950 den kısa... amaç heyecanımızı kaybetmeyelim:D
hexen babacım analizini anasayfayada koydum foruma yabancı olup sadece anasayfayı okuyanlar yazım tarzına şaşırabilir benden solemesi :D
[url]http://www.voborsa.com[/url]
Royal Bank of Scotland Group PLC SON 1 yılda 400 dolardan bugün 10,5 USD a düşmüş...
yüzde 3900 düşüş. Var mı bizim borsamızda buna yaklaşan :))
[QUOTE=jerfin;73639]dolarların 1/3 kapanmıştır... içim gitti satarken.. ama kar cebe yakışır dimi:)[/QUOTE]
Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..
[QUOTE=mersiyk;73653]hexen babacım analizini anasayfayada koydum foruma yabancı olup sadece anasayfayı okuyanlar yazım tarzına şaşırabilir benden solemesi :D
[url]http://www.voborsa.com[/url][/QUOTE]
Baktım Supeer olmuş..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73655]Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..[/QUOTE]
dolarda benim hedefim çok daha yukarılar.. bakma sen kıyamayarak sattım.. ama dolarları kapatmadan endekse satışa geçsem full olacaktım.. riski azaltmak adına, birazda endekste heyecan olsun diye bir miktar dolar kapatıp endekse geçtim..
helal olsun mersiyk guzel isler cıkarmıssın bende bu aralar musait olabilirim ve internet imaknım var . yukunu hafifletirim:)
Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...
kısalar devam..
[QUOTE=catedral;73659]Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...[/QUOTE]
nerdesin sen bakiimmmmm... keferenin donları da kıpkırmızıymış:..:
[QUOTE=catedral;73659]Geldiiimmmmm...
Gördünüsmü benim beğenmediğiniz çamaşır iplerini... Keferenin donlarını asmışım...[/QUOTE]
hani tutucaktın daha vermicektin ?? dedigim yerden stop olup full kısaladım neyseki çıktı zarar
[QUOTE=furkan;73662]hani tutucaktın daha vermicektin ?? dedigim yerden stop olup full kısaladım neyseki çıktı zarar[/QUOTE]
furkan varya senle aynı işlemleri yapıyoruz ondan herzaman furkan neyapmıs dıye bakarım hergun. bugunde aynı .kom bende zararken fit oldum :)
[QUOTE=gacırt;73663]furkan varya senle aynı işlemleri yapıyoruz ondan herzaman furkan neyapmıs dıye bakarım hergun. bugunde aynı .kom bende zararken fit oldum :)[/QUOTE]
500puan zararda kapattım ben pozisyonu...32700den full kısa :) birazcık karada geçirdi çok şükür..
ozaman sende benim gibi cok büyük zigzaglar çiziyorsun portfoyde :)
bu arada kısa devam ediyorum..