-
[QUOTE=eksper;181777]cok cok özür dileyerek diyorumki bu piyasayı şortlayan kerizdir be.....buna bende dahilim....sinirlerim bozuldu kusura kalmayın....[/QUOTE]
hocam sen ben o olmasa nerden kazanacak :)) bız shortluyoz adamda basıyo yukarı.. yoksa kendın cal kendın oyna durumuna duser.. bence bu kadar paranın oldugu yerde buyuk eller bunun hesabınıcok ıyı yapıyordur.. yanı herkes yukselecek dıye oynasın yemınle dıbını buluruz 2 gunde bu pıyasanı.. amacları bellı ınsanları bıktırana ıllallah dedırtene kadar takılıyorlar yukarda.. takılacaklar da..
-
diş sağlığımdaki küçük proplemlerden dolayı .bugün tedaviye başladım.. temporarily out of service konumundayım ... işlem falan yok ... full flat .sorry ..
-
Şimdi bu gözlemin nersindeyiz sizce?
Bence ses kesilir gibi oldu dün bugün, bakalım yakındır hareket diyorum:) saygılar...
-
[QUOTE=bull market;181791]Forumda neredeyse kural oldu ama uygulamak zor oluyor, nedir? ne kadar çok kısa olupda yükselişten zırıldayan varsa uzun olacan, tersi ise ne kadar çok uzunda olupda düşüşten zırıldayan varsa kısa olacaksın, tepkilerde kımıldamadan duracaksın, ses kesilir gibi olur, ordan pala satırı sallamaya devam eder sen kazanırsın:) nasıl?[/QUOTE]
bence süper ama benimde sorunum geri çekilmemi yoksa düşüşmü onu görememek.sistem biliyoda gelde güven sisteme:)
-
Ahhaaa, açık pozisyon sayısıda artıyor nedense:) belkide hareket çoktan başladı bile:)
-
EFG geldi...69.410 ortalama ile 1.100 dene gömdü...
-
[QUOTE=thracian;181789]Benim de...
69500-24000= 45500...
Olur mu ki acaba?[/QUOTE]
Yok o hesabı daha önce yapmıştım ben :)
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=180494&postcount=804[/url]
-
[QUOTE=Rooks;181796]bence süper ama benimde sorunum geri çekilmemi yoksa düşüşmü onu görememek.sistem biliyoda gelde güven sisteme:)[/QUOTE]
Bu sorun herkes için geçerli...arada bi istirahat edip, risk iştahın artmasını bekliyeceksin, artıncada elin tuşa gidebilecek hale gelir, bana öyle oluyoda:..::..:
-
[quote=Astatin;181786]Muços grasyas...new turn[/quote]
Only SW portfolio is now flat my friend,
All three ziestems are long. Sorry Sorry. (Deep[B]erer [/B]reverse küskü)
-
[quote=sazan;181804]Only SW portfolio is flat my friend,
All three ziestems are long. Sorry Sorry.[/quote]
No problem. My systems are also long. :) Vamos a teabbas tierra sonada
-
69750 üzerinde tutunursa olursa shortcularin dikkatli olmasi gerekir...
-
[QUOTE=Astatin;181805]No problem. Vamos a teabbas tierra sonada[/QUOTE]
Patito, peripella, le porta...
-
Şu anda önünü göremeyen piyasadan çekilse, palada rahatlar:), oluşan görüntüye görede [B]işlem yapmak [/B]çekilip dinlenen birisi için çok çok kolay hale gelir...heee ne var, bikaçbin puan kaçırısın en kötü ihtimal bu, nasılsa onu kazanmayı öngeremediğini bileceksin o kadar:)
-
[quote=sazan;181804]Only SW portfolio is now flat my friend,
All three ziestems are long. Sorry Sorry. (Deep[B]erer [/B]reverse küskü)[/quote]
More deeperer re-vers-er küskü...then riot actüüü:..::..::..:
-
[quote=Astatin;181805]No problem. My systems are also long. :) Vamos a teabbas tierra sonada[/quote]
Dıbırniçka kamboçya.
Portfolio goes to fülüghafın.
-
[quote=enorton;181807]Patito, peripella, le porta...[/quote]
Hasta siempre enorton commandante
-
69000-69100 arasini ziyaret ederlerse hic sasirmam eger 696xx`lerden kurtulamazlarsa
-
[B]CAGLAYAN:"BANK OF CHINE'NIN TURKIYE'DE BIR SUBE ACMASI ICIN BANKA YETKILILERI TURKIYE'DE CALISMALARINA DEVAM EDIYOR"[/B]
Bir çin malı bankamız eksikti...
-
[quote=enorton;181807]Patito, peripella, [B]le porta[/B]...[/quote]
kaporta :D
-
[quote=Astatin;181809]More deeperer re-vers-er küskü...then riot actüüü:..::..::..:[/quote]
[B]Deepererest[/B] küskü makes pain.:..: (Pala wants it. Is there anybody having such big küskü)
-
[QUOTE=Astatin;181811]Hasta siempre enorton commandante[/QUOTE]
"Adamı hasta etme enorton" dedin sanırım :)
-
-
Bu arada Eurusd`de de 1.43 alti asagi, 1,443 üzeri yukari götürür gibi duruyor...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;181815]kaporta :D[/QUOTE]
nedense birden parababası geldi aklıma... naptı ki, hintli uzmanlarına yazdırdığı sistem ne alemde acaba...
-
[quote=sazan;181816][B]Deepererest[/B] küskü makes pain.:..: (Pala wants it. Is there anybody having such big küskü)[/quote]
makes pain for whom (the bells ring):..::..::..: i will put some action in his life..big? what is big?how many inches do you mean?aheheheh
-
[quote=TÜRKOĞLU;181815]kaporta :D[/quote]
Kaporta mokoko batlıcan
-
dar alanda kısa kesimler:)yine longuz direncin göbeğinden bence düşces ama sisteme uyum esastır allahtan stopum 300 pointer
-
[quote=enorton;181820]nedense birden parababası geldi aklıma... naptı ki, hintli uzmanlarına yazdırdığı sistem ne alemde acaba...[/quote]
hepimiz para babasıyız,hepimiz hintli uzmanız :D
saaa bişey olmasın :D
bak şimdi benimde aklıma engin sözmen geldi.o naaptı acaba?
-
[quote=enorton;181817]"Adamı hasta etme enorton" dedin sanırım :)[/quote]
Hayır...
Sonsuza kadar kumandan enorton... dedim:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;181815]kaporta :D[/quote]
Ca porta, carlione, cia and ciaaoooo...rooks nerde yaw...lelele
-
[quote=Astatin;181821]makes pain for whom (the bells ring):..::..::..: i will put some action in his life..big? what is big?how many inches do you mean?aheheheh[/quote]
We need largest one which is seen in the history of humanity.
I am talking about metres instead of inches. Peehh.
-
Palada otomatik pilota bırakmış piyasayı gözlerini dinlendiriyo heralde:..::..::..:başka açıklaması yok bu işin.
Ulem pala, şu mobius a para kazandırıyon da, burada ky yi sıkıştırmaktan vazgeçmiyon ya ne diyim sana:)
-
Diğer tarafa yazdım burayada yazayım 5 lik bozulma yerini 69500 çekti shortçu arkadaşlar biraz daha dikkatli takip etsin lütfen.
-
şimdi goruntu su sekılde 4200 apsd var oırtada .. burada long malıyetı yapan agaysa kı kesın agadır yoksa hangı maynak 4200 pozu burdan yukarı basar 500 pua ıcın.. ya ıyıce yukarı basacak bugun kı panık olusturabılsın bunun ıcın de bı seye ıhtıyacı var artık haberdı fısıltıydı yok ne bılem bıseyler ıste..
yada burda tutucak 90 k lık yedek sarjorun 5 ını kullanmısoolucak kı bu bıle pıyasanın daha cok yukselecegını gosterır..
yada son ıhtımal gun sonuna dogru spotu yuksek tutup elını bosaltacak bu rakam dusecek baska yolu yok ....
-
[QUOTE=Astatin;181825]Hayır...
Sonsuza kadar kumandan enorton... dedim:)[/QUOTE]
Kumandan deyince aklıma geldi :) Dün akşam [URL="http://www.imdb.com/title/tt0892255/"]Che: Part One[/URL] i izledim, şimdi sıra [URL="http://www.imdb.com/title/tt0374569/"]Che: Part Two[/URL] da...
Benicio Del Toro harika oynamış... Fidel'i oynayan eleman da harikaydı...
-
[quote=sazan;181827][COLOR=red]We need largest one[/COLOR] which is seen in the history of humanity.
I am talking about metres instead of inches. Peehh.[/quote]
for what kind of purposes?.dnganyway, we will receive excessive reaction from the forum..stop it... but love stupid:D:D
-
Laros abi bir 69550 dedin, ocağımıza incir ağacı diktin :)
-
Spot 30 da bugün günlüklerde bolinger üst bandına değmemişiz yaaa, değmeli diye düşünüyorum, değer heralde, dokunur ucundan kapanır, ne biliyim ayrılmaması lazım gibi geliyo bana:)
-
[quote=enorton;181834]Laros abi bir 69550 dedin, ocağımıza incir ağacı diktin :)[/quote]
Bu hareketlerden geçireceğini tahmin ediyorum takip edelim.Yoksa bu kadar yakına çekmezdi stop noktasını
-
[quote=enorton;181834]Laros abi bir 69550 dedin, ocağımıza incir ağacı diktin :)[/quote]
bence laros patros bir sonraki direnci de desin:)